Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende eşime alana kadar baya uğraşmıştım.huawei'yin daha bir fırın ekmek yemesi gerek bu konuda.koca firma gidip vodafona'la neden anlaşırki zaten?
  • Bence bu gidisle guncelleme nisandada gelmeyecek ..xda forunda oyle yaziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom rom yükleme ve twrp kurulumu konuya eklenmiştir, ilgilenen arkadaşlar inceleyebilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Custom rom yükleme ve twrp kurulumu konuya eklenmiştir, ilgilenen arkadaşlar inceleyebilirler..

üstat eline sağlıkta ben cwm ile hallediyorum yani çok daha basit değilmi cwm twrp'nin artısı neki kuralım??
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    sağol abi güzel paylaşım ama ben becerebileceğimi sanmıyorum :(( kitkat betayı kullandım çok güzel olmuş ama jb kadar hızlı değil gibi geldi bana.b132'de uçuyor adeta alet
  • Kitkattan 132 geçince, bildirim çubuğu kayboluyor mu ?
    Bi de 132 root oluyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 27 Mart 2014; 21:08:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Tabi cwm daha basit bir yöntem ama yeni rom kurulduğunda gidiyor biliyorsunuz, twrp kalıcı bir recovery..
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    bende kaybolmadı.eroot ile oluyor tabi root.

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    132 yi mi kullanıyorsunuz yani.
    Bi arkadaş Huawei'in karaliste uygulamasını paylaşmıştı yüklediniz mi, yüklediyseniz aynı kitkattaki gibi mi oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle bütün herkeze selam eder paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim. İlk iPhone çıktığından beri hep iPhone kullandım en son 5s aldım düşürüp kırdım şimdi huaweinin g 510 diye basit bı modelini kullanıyorum. P6 almaya karar verdim haliyle bu androidten pek anlamam . Yapılan yorumları da aşacağı yukarı okudum em son bu kit kat sürümü ile oyun performansı düzeldi mı. Özellikle asphalt 7 de performansı nasıl iPhone da sonunu getirmek uzereydim telefon kırıldı eğer tavsiye ederseniz yarın sabah gidip hemen bitane alacağım zaten burda p6 çok pahalı değil bizim para ile 250 lira civarı 16gb sıfır
    Yardımcı olursanız sevinirim sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asibey68 -- 28 Mart 2014; 11:00:02 >
  • Asibey68 kullanıcısına yanıt
    kitkat final gelmedi daha. o yüzden bise diyemeyiz. ama aspalht 8 i sorunsuz oynayan arkadaslar vardi

• Ocak ayinda p6 ya kitkat gelcekdediler sattim samsung s4 aldim.s4 ole bi soylenti yoktu.s4 e kitkat geldi halen p6 ya gelicek....bu nasil is esimde p6 var bende s4.bu arada p6 yi s4 sarj aletiyle doldirun siddetle tavsiye ederim sarji cokkkkk daha uzun gidiyo

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Olabilir çünkü ben eskiden huawei 8610 kullaniyodum, yani nami deger turkcell t10 :) ve onu ev arkadasimin s4 sarj cihaziyla şarj ettigimde daha çok gidiyodu. p6 yi hic denemedim ama eminim oda ayni sonuc verecek

iPhone ayrı bir dünya biliyorsunuz.Ben i5S'in yanında P6 kullanıyorum, iOS'tan sonra Android biraz kullanışsız gelebilir size (marka/modelden bağımsız olarak) Yine de denemek isterseniz P6 kullanabilirsiniz, tasarım ve malzeme kalitesi olarak iPhone'u aratmaz, hız olarak gayet tatminkar bir telefon fakat GPU noktasında sıkıntıları var, bu donanımsal olduğundan KitKat'la beraber çözülebileceğini sanmıyorum. Yani sıkı bir oyuncuysanız P6 üzebilir sizi. Görüşme ses kalitesi, fotoğraf kalitesi, ekran keskinlik ve netliği ise en önemli artılarından..KitKat Nisan ayında yayınlanacak büyük ihtimal, yine bir gecikme olmazsa tabi.

eğer stil sahibi premium bir telefon istiyorsan ya p6 alacaksın yada Htc m7 (m8 değil dikkat) yani androidde bunun dışındaki modeller birbirinin kopyası tasarım fakiri plastiklerdir (şahsi görüşümdür) bende iphone 5s kullanıyorum yanındada p6 her ikisindende çok çok memnunum.yanlış anlaşılmasın bu lafım ama benim için alacağım herhangi bir ürünün fiyatı değil kalitesi önemlidir android tarafında bu yüzden p6 tercih ettim.aslında m7 alacaktım ama kronik kamera pembeleşme kasa açıklığı sorunları nedeniyle tercih etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    evet b132 kullanıyorum.konudaki karaliste olayını görmedim ama işimede yarayacak birşey değil zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Huaweinin orjinal apk sini yüklemiştim.

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 28 Mart 2014; 18:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Karaliste,numara engelleme özelliğini eklemek isteyen arkadaşlar Huaweiinin orijinal Security Guard yazılımını indirip kurabilirler.
    https://www.mediafire.com/?2okvrv8cbt2pq9b
    B608,B125 ve B132 romlarında sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Apk kurdum çok hoşuma gitti oldukça kullanışlı basit bir arayüzü var sms listesinden rehberden direkt numara kaydetme özelliği gayet hoş.Tşk ederim headspring
  • mbaspinar74 M kullanıcısına yanıt
    Bunda da öyle mi bilmiyorum ama bazı spam mesajlar numaradan değilde isimden geliyor. Eski telefonumda kullandığım kara liste programları isimden gelen mesajları ,engelleyemiyordu. Kitkat romundaysa isimden gelen mesajlarda engellenebiliyor.
  • mbaspinar74 M kullanıcısına yanıt
    İşinize yaramasına sevindim,güle güle kullanın soyisimdaşım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.