|
Huawei, “benzeri görülmemiş” devlet desteğiyle “çip” silahına dönüşüyor
-
-
Çin, avrupa veya amerika ülkesindeki yerli bir şirkede destek verdi mi?
- vay be, adamlara bka, kendi firmasına destek verip uluslararası piyasada söz sahibi yapmaya çalıştı.
Türkiye devleti kendi ülkesindeki yerli bir şirkede destek verdi mi?
- yandaş firma, damat, hep zengine destek, boşa yatırım bik bik.
-
Bu çinlillere ne oldu, son dönemde benzeri görülmemiş bir yükseliş oluyor. Çok fazla konuşulmaya başlandı, umarım bunların üstesinden gelebilir. Ne yazık ki dünya böyle
-
huawei'in en buyuk firsatlarindan birisi lokal pazarinin cok cok buyuk olmasi. urunleri iyi olmasa tabiki satmaz ona hic lafim yok. ama satacak maliniz olupta satacak pazariniz yoksa yine olmuyor.
-
huawei almadımda kullanmadımda ama turp kimle dans ettiğinin farkına varmadı başta, uydu haberleşme, ters - kablosuz şarj, kamera alanında devrimler yapması gibi gibi sektöründe öncü detaylar huaweiyle başladı diğerleri takip etti, hiç bir yargılama sürecine girmeden ben yaptım oldu deyip ambargo koyarsan sessiz atın çiftesine döndürürsün olayı, o da işlerini gizlice yürütmeye devam etti. Ya ne olacağıdı ...
-
Pentagon çoktan Çin'i ABD'nin en büyük düşmanı ilan bile etti. İnanılmaz büyüyorlar ve ABD izlemekle kalıyor sadece. İşin kötüsü Batı gençliği woke culture ile aptallaşırken Çin nesli kendini her anlamda çok iyi yetiştiriyor. Modern sanattan tut da edebiyata kadar güzel işler çıkarıyorlar. Tabii özgürlük olmadıkları için büyümelerinin ve yaratıcıklarının sınırı olacaktır fakat yine de dünyanın merkezi haline gelecekler entelektüel olarak. Dünyanın en 100 üniversitesinde şu an 9 tane üniversiteleri var. Bu sayı ileride de artabilir.
Ne demişler,
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
-
huawei mate 10 pro yıllar önce çıkmış bir telefon daha 1 ay önce orijinal servis batarya taktım yoğun kullanımda 1 günü rahat deviriyor. Kamerası da gayet yeterli Telefonda gayet akıcı. Emin olun Huawei yada xaomi gibi markalar olmasaydı şarjı 1 günü çıkartmayan Samsung telefonlarla uğraşıyorduk.
-
"10.000 kadar geliştiriciyi 24 saatlik vardiyalara taşıdı. En yoğun zamanlarda, bazı personel günlerce Shenzhen kampüsünden dışarı adım atmadı, hazır erişte yiyerek ve sandalyelerde uyuyarak yaşadı."
Olayın, başarının sırrı bu satırlarda dünyada inanmış bir ekip, motive ve entelektüel bir liderle başırılmayacak şey çok azdır. Allah çalışana veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten farklı bir firma şu Huawei, Eğer başındaki yöneticileri farklı olsaydı veya bu firmanın başına gelenler başka bir firmanın başına gelmiş olsaydı belkide silinmişti tamamen piyasadan her konuda.
Marka sevilir, sevilmez orası ayrı lakin gerçekten takdir edilmeyi hak eden bir firma, Yaptıkları ile.
-
İnşllah şu lanet doları silerler piyasadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çin ne kadar çip de üretse içindeki mimari arm ye ait değil mi? peki arm ingilterede değil mi? nasıl oluyor niye patent izni veriyor çok derin konu aslında.
-
Mata 60 Pro’nun önemi
-
kafasına silahla vurur amerika yakında çinin büyümesine göz yummaz muhtemelen böler çini
-
Arm şuan japonlara ait. Arm'ın kuruluş amacı zaten lisans satmak. Dünyada sayısız şirkete lisans satmış. Çinde de bir sürü firma var arm lisansı alıp üretim yapan.
Japonya ambargo kararı verirse arm'ın Çin firmalarına lisans satmasını engelleyebilir ama Çin için bu sorunu aşmak zor olmaz. Ayrıca birçok çinli firma risc-v tasarımları üzerinde de çalışıyor ve yakında Androidin risc-v sürümü de çıkacak. Dolayısıyla bu safkan çin işlemcileri android cihazlarda çalışabilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dış yaptırıma uğramış başarılı firmayı desteklemekle, damat desteklemek arasında fark var.
-
daha turkiyede chip fbrikası bile yok değilmi...
-
Allah Allah. Çin'de damat mı destekliyorlarmış :D
-
bu mesajin zaten cok guzel acikliyor . cindeki uluslararasi arenada bir basariya ulasiyor . türkiyedeki ulasmiyor.
-
Politik doğruculuk malesef batı medeniyetinin sonu olacak, özellikle Avrupa'nın geleceği ortadoğu, hint, afrika nüfuslu, tüketen ülkeler olmak.
Çin, Güney Kore, Japonya gibi uzak doğu ülkeleri ise demografik yapısını batı gibi bozmadan muhafaza edip hızla disiplinli şekilde ilerliyor.
Çin, avrupa veya amerika ülkesindeki yerli bir şirkede destek verdi mi?
- vay be, adamlara bka, kendi firmasına destek verip uluslararası piyasada söz sahibi yapmaya çalıştı. Türkiye devleti kendi ülkesindeki yerli bir şirkede destek verdi mi? - yandaş firma, damat, hep zengine destek, boşa yatırım bik bik. |
huawei mate 10 pro yıllar önce çıkmış bir telefon daha 1 ay önce orijinal servis batarya taktım yoğun kullanımda 1 günü rahat deviriyor. Kamerası da gayet yeterli Telefonda gayet akıcı. Emin olun Huawei yada xaomi gibi markalar olmasaydı şarjı 1 günü çıkartmayan Samsung telefonlarla uğraşıyorduk.
|
Pentagon çoktan Çin'i ABD'nin en büyük düşmanı ilan bile etti. İnanılmaz büyüyorlar ve ABD izlemekle kalıyor sadece. İşin kötüsü Batı gençliği woke culture ile aptallaşırken Çin nesli kendini her anlamda çok iyi yetiştiriyor. Modern sanattan tut da edebiyata kadar güzel işler çıkarıyorlar. Tabii özgürlük olmadıkları için büyümelerinin ve yaratıcıklarının sınırı olacaktır fakat yine de dünyanın merkezi haline gelecekler entelektüel olarak. Dünyanın en 100 üniversitesinde şu an 9 tane üniversiteleri var. Bu sayı ileride de artabilir. Ne demişler, “Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.” |
"10.000 kadar geliştiriciyi 24 saatlik vardiyalara taşıdı. En yoğun zamanlarda, bazı personel günlerce Shenzhen kampüsünden dışarı adım atmadı, hazır erişte yiyerek ve sandalyelerde uyuyarak yaşadı."
Olayın, başarının sırrı bu satırlarda dünyada inanmış bir ekip, motive ve entelektüel bir liderle başırılmayacak şey çok azdır. Allah çalışana veriyor. |
Gerçekten farklı bir firma şu Huawei, Eğer başındaki yöneticileri farklı olsaydı veya bu firmanın başına gelenler başka bir firmanın başına gelmiş olsaydı belkide silinmişti tamamen piyasadan her konuda. Marka sevilir, sevilmez orası ayrı lakin gerçekten takdir edilmeyi hak eden bir firma, Yaptıkları ile. |
huawei almadımda kullanmadımda ama turp kimle dans ettiğinin farkına varmadı başta, uydu haberleşme, ters - kablosuz şarj, kamera alanında devrimler yapması gibi gibi sektöründe öncü detaylar huaweiyle başladı diğerleri takip etti, hiç bir yargılama sürecine girmeden ben yaptım oldu deyip ambargo koyarsan sessiz atın çiftesine döndürürsün olayı, o da işlerini gizlice yürütmeye devam etti. Ya ne olacağıdı ... |
Dış yaptırıma uğramış başarılı firmayı desteklemekle, damat desteklemek arasında fark var.
|
Allah Allah. Çin'de damat mı destekliyorlarmış :D
|
daha turkiyede chip fbrikası bile yok değilmi...
|
Benzer içerikler
- office 2024
- video boyutu küçültme
- instagram şifremi unuttum
- instagram takip isteği attıklarım
- slayt programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X