|
Bildirim
Çin'de satışları yükselince "biz geri döndük" demeleride iyiymiş. Çinde zaten Google falan engelli. O yüzden içinde Google olmayan telefonların satması normal. Dünya çapında ne durumda onu söylesinler ? Ben söyleyeyim Samsung son 2 senedir orta seviyede sağlam tekel olma yolunda. Xiaomi ve Oppo'yu çoğu pazardan sildi Samsung. Özellikle A serisi parasına göre gayet iyi telefonlar. |
Google olmadan maalesef bir hiç. Yapmaları gereken ilk ve tek hamle Amerikan hükümetiyle pazarlığa oturup tekrar android kullanabilir hale gelmeleri. Yoksa alameti farika üretseler Çin dışında başarı şansı yok.
Tabletleri çok hoşuma gidiyor, almak istiyorum ama maalesef Amerikan şirketlerinin uygulamaları olmadan sadece parlak birer ekrandan ibaret. |
|
|
Bazı yorumlara sadece gülmek geliyor insanın içinden |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 6 Ağustos 2023; 13:15:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Çin'de satışları yükselince "biz geri döndük" demeleride iyiymiş. Çinde zaten Google falan engelli. O yüzden içinde Google olmayan telefonların satması normal. Dünya çapında ne durumda onu söylesinler ? Ben söyleyeyim Samsung son 2 senedir orta seviyede sağlam tekel olma yolunda. Xiaomi ve Oppo'yu çoğu pazardan sildi Samsung. Özellikle A serisi parasına göre gayet iyi telefonlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
A54'ün şarjından şikayetçi kullananlar. A34 daha mantıklı bence. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Epey iyidiler bir ara sektörde tabi sonra olan oldu. |
|
|
|