Arkadaşlar Huawei d14 modelini almak istiyorum ama kararsizim. Incelemelere gore güzel bir bilgisayar fiyatı da iyi gibi duruyor sizce Huawei'nin bilgisayar dünyasında yeni olması sıkıntılara sebep olur mu? Fiyat performans cihazı gibi duruyor tavsiye edebileceğiniz başka model var mı?
Bence hayır; eski işlemci, bildiğim kadarıyla arttırılamayan RAM ve GPU'nun RAM'den pay alması hoş durmuyor. Alet tatlı ama yeni versiyonu çıkana kadar beklenebilir acelesi yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: Bandobrass
Bence hayır; eski işlemci, bildiğim kadarıyla arttırılamayan RAM ve GPU'nun RAM'den pay alması hoş durmuyor. Alet tatlı ama yeni versiyonu çıkana kadar beklenebilir acelesi yoksa.
Bende D 15 modelini almayı düşünüyorum. Sizce bekleyip yeni nesil AMD 4500u'lu bir laptop mu almalıyım, yoksa Matebook D 15 yeterli olur mu?
barçalı-batu
kullanıcısına yanıt
Kendiniz karar vermelisiniz hocam, bence bilgisayar alırken yapılan en büyük hata aceleye getirmek oluyor. Her ne kadar önemli cihazlar olsalar da zaruri değiller nihayetinde. Bilgisayarsız/kötü bilgisayarlı da yaşanıyor yani. Ben en sağlıklı kararı vermenin en ideal olduğunu, bunun da bolca araştırma, takip ile olacağını düşünüyorum.
Yine de 3500U da kötü işlemci değil lakin yenisi çıkmışken yüzüne bakmak da uygun gelmiyor bana. Dediğim gibi AMD ekran kartını da RAM'den kullandığı için arttırılamayan 8 GB da çok hoş durmuyor. Yine de bu konuda emin değilim pek.
Bandobrass
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
malkolingesasM
kullanıcısına yanıt
Ne demek, pek yok esasında, Thinkpad E14'ün AMD'li versiyonunun Türkiye'ye gelmesini bekliyorum.
Bandobrass
kullanıcısına yanıt
notebookcheck
Lenovo ThinkPad E14 Gen 2: AMD Ryzen 4000 version with 2. SSD slot, backlit keyboard & dual-channel RAM
Evet, bu. Matebook D14'ü inceledim de batarya performansı ve hafiflik güzel duruyor. İşlemci pek de göz önüne alınmayabilir belki ama RAM ilerisi için sıkıntı olabilir gibi geldi basit bir kullanıcı olsam da. Şu an indirimde sanırım ki 5000 liraya epey iyi. Yine de bilemiyorum. Pek taşımam sanırım bilgisayarı ama Thinkpad'ten daha şık durduğu belli. :)
Ben de Matebook'u eşim için düşünmüştüm sıklığı hoşuma gitti. Çok işlemciyle işi olmaz gibime geliyor.
malkolingesasM
kullanıcısına yanıt
O zaman düşünülebilir, bu aralar fiyatı iyi sanki.
4799 lira kendi sitesinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme