Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
16
Favori
32.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, aynı durum bende de var sanırım pil iflas etti. Garantisi bitmesine rağmen servise gittim ve tamir olmadığını ancak tek kulaklık satın alabileceğimi söylediler. Fiyat 2500 tl

siz sorunu çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar apple kullanıyorum sizce airpod pro 2.nesil mi yoksa freebuds pro mu çok fark varmıdır arada 3000 tl gibi bir rakam var anc özelliği nasıl birde kulaklıkta

• Freebuds pro 3 aldım ama ekolayzer modları arasında geçiş yaptığımda seste hiçbir değişim olmuyor vatan bilgisayara götürdüm müdürüyle kontrol ettik kendisinde de aynı kulaklık olduğunu normal çalıştığını söyledi kulak silikonlarını hiç kullanmadığım için inisiyatif kullanıp kulaklığı değiştirdi ancak aynı şekilde değişende de eq modlar arasında ses farkı yok. Freebuds Pro 2 imde böyle bir sorun yok. Üretim tarihleri ikiside 4/24 Daha öne bu tarz bir durum yaşayan yada duyan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 30 Ağustos 2024; 8:59:14 >
  • Huawei ye konuyla ilgili dosya açtırdım bakalım sonuç ne olacak..?

• Yerli yabancı hiçbir forumda paylaşılmamış. Huawei dede bilgilendirici bir içerik. Sorun gibi görünen aslında kulaklığın özelliği, kulaklık sesi %80 in üzerinde olduğunda eq modları çalışmıyor. Pro 2 de böyle değil benim gibi sorun yaşadığını düşünenler için faydalı olacaktır.

• kulaklıgı telefon gorusmesı ve çift cihaz baglantısı ıcın aldım, gayet memnunum sımdılık, sadece uygulama cok yetersız gelıyor bana,

bu arada s23 de ldac codec aktifleştirdim muzik performası da bence yeterli

• jackhammer kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, hemen yukarıda yazdığım durum sizin kulaklıkta da mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 21 Eylül 2024; 0:29:31 >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Merhaba,

hocam yüzde 80 üzeri nasıl kullanıyorsunuz? o seste benım kulaklarım patlıyor resmen

bende 70 lerde genelde ses seviyesi, modlar arası degısım oluyor.

• Hocam duyumla ilgili hiçbir problemim olmasa da düşük sesle müzik dinlemek beni tatmin etmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olduysa freebuds pro 3 ün XL kulak silikonunu kaybettim L boylar ise kulağıma oturmuyor İstanbulda olup XL boy silikonlarını kullanmayan bir forumdaş varsa satın almak isterim. ÖM den iletişime geçerseniz sevinirim. Buz grisi(öncelikli) yada yeşil renge ait silikon olabilir.

@jackhammer @55525534

• Svideoz kullanıcısına yanıt

hocam farklı kulaklık silikon alıp deneyebilirsiniz bence

• jackhammer kullanıcısına yanıt

hocam her kulak silikonu huawei ile uyumlu değil maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 4 Ekim 2024; 17:51:18 >
  • arkadaşlar pcde kullanıyorum mikrofon çalışmıyor bilgisi olan var mı mikrafon hands free modunda çalışıyor ben stereo da çalışmasını istiyorum bu modda ses çok daha güzel bu sorunu yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 18 Ekim 2024; 1:11:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.