Şimdi Ara

Huawei FreeBuds 3 kulaklık mercek altında | Tam donanımlı ve AirPods 2'ye rakip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben samsung s8 plus telefonumda kullanıyorum. daha önce airpods da kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu kulaklığın dizaynını daha çok beğendim. kulağımdayken daha rahat ettiğimi farkettim. ses kalitesi bunda da tatmin edici ama konuşurken sesi karşı tarafa iletmede bana daha başırılı geldi. gürültü engelleme özeliği de android kullandığım için sorunsuz çalıştı bende. tek sıkıntım müzik dinlerken sesi kulaklıktan açıp kısamamak oldu.
  • spor yaparken kulaktan düşmüyomuş diye aldım bunu. çıkarım sahilde bisiklete binerim. rüzgar kesme olayını falanda görmüş olurum dedim ama siparişim elime ulaştıktan sonra bu korona olayları başladı evden çıkamıyorum şimdi. koşu bandı var bizim evde onda koşarken takıyorum en azından. evet düşmüyo rahat ediyorum ama rüzgar olayını deneyemedim henüz. onun dışında ben sevdim kulaklığın ses kalitesini, tarzını...
  • pek çok kişi bişiler yazmış ama bende kendi deneyimimi yazmak isterim. oyun oynarken kullanıyorum genelde. gecenin sessizliğinde evdekileri rahatsız etmeden sabaha kadar oyun oynuyorum telefonda. uzun süre kulağımda olmasına rağmen rahatsızlık vermiyo. tıpaçlı bi kulaklık olsaydı dert olurdu sanırım. oyundaki sesler de çok bariz geliyo. en iyisi de gecikme sorunu fln yaşanmıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremert1 -- 12 Nisan 2020; 13:44:26 >
  • evde kal muhabbetinde kod yazarken sessizlik lazım oluyo bana. o yüzden bu kulaklığı aldım. zaten yazılımcı dediğin android kullanır bence. bu kulaklıkta androidte baya iyi çalışıyo. net!
  • eski bi iphone kullanıcısı olarak apple'ın sürekli olarak kendi ürünlerini dayatmasından bıkmıştım. sonra telefonumu değiştirip androide geçtim. telefonum htc ama kulaklıkta kısa bi araştırmanın sonunda huawei seçtim. hemen bağlanabiliyo telefonuma. kaliteli ses veriyor. gürültü engelleme dahil diğer tüm özelliklerini kullanabiliyorum.
  • içinde o plastik tıpalardan olmaması çok iyi bence. kulağa çok büyük rahatsızlık veriyo o tıpalar. uzun süre kulakta kalınca ağrı hissediyodum ben. bu kulaklıkta da tıpa olmadan gürültüyü nasıl kesecek acaba diye şüphelerim vardı aslında. ama hepsi boşa çıktı diyebilirim. ortam seslerini kesmede çok başarılı buldum. diğer seslerde de çok net.
  • telefonum huawei olduğu için kulaklıkta da özellikle bu markayı seçtim. çok güzel ses kalitesi var. oyun oynarkende müzik dinlerkende herşeyi çok net duyabiliyorum. özellikle gecikme yaşanmaması beni ayrıca mutlu etti.
  • kardeşime doğum günü hediyesi olarak aldım. sabahtan akşama telefondan oyun oynuyor. bu kulaklığı beğendi ama şimdi bakıyorum kulağından çıkarmıyo.
  • kulaklığın kutusu çok hoşuma gitti. çok şık tasarım yapmışlar. kulaklığın hafif olması ve kabının cebe sığması da kolay taşınmasını sağlamış. kulağıma oturuşunu sevdim. herhangi bir rahatsızlık vermiyor. ses kalitesi pek çok yerde bahsedildiği gibi çok net. telefonum android işlemcili olduğu için bu kulaklığı seçerek doğru bi iş yaptığımı düşünüyorum. iyiki almadan önce yorumlara bakmışım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.