Şimdi Ara

Huawei freebuds pro 2 - Samsung s20 fe LDAC bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei freebuds pro 2 aldım. Bugün geldi gayet güzel ama telefonum ile (Samsung s20 fe snapdragon 865) LDAC bağlantısı yapamıyorum. Bu kulaklığı almamdaki amaç kayıpsız ses formatı arşivim ile tws olarak müzik dinleyebilmekti.

Ai life uygulamasından baktığımda AAC olarak görünüyor kodek.

Geliştirici seçeneklerinden LDAC seçiyorum. Tekrar uygulamadan bakıyorum ama hala AAC seçili görünüyor. Tekrar geliştirici seçeneklerine baktığımda ldac'tan çıkmış. AAC seçili. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei freebuds pro 2 - Samsung s20 fe LDAC bağlantısı

Biraz karıştırma ile buldum sorunu.
    ÇÖZÜM :
    Bluetooth - cihaz ismi yanındaki ayarlara girip LDAC açmak. Yoksa kullanılamıyor. Arayıp bulamayanlara rehber olsun.

• Selamlar,

Ses kalitesinden memnun musunuz? Basları tok verebiliyor mu?

• hocam cihazla ilgili deneyimleriniz nedir.

tarafsız bir inceleme bulamadım ne yazık ki youtube videolarına bakarsam hiç eksiği yok cihazın

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

ses kalitesinden gayet memnunum. Flac müzikler dinleyeceksem poweramp kullanıyorum. Bir audiophile değilim. bana çok iyi geliyor. Müzik olsun konuşma olsun çok memnunum.

• candeniz_1991 kullanıcısına yanıt

Valla hocam çok teşekkürler. S23 plus a geçtim bende ldac ses kodeği seçili değildi nete yazınca senin konuya daldım direk ve sayende açtım kullanıyorum. Ses direk değişti net yani hiç alakası yok diğer kodeklerle 😀

• Cihazı hala kullanıyorum o zamandan bu yana hala çok memnunum. Başka tws denemedim ama bu kadar güzel olacağını da düşünmüyordum. Ses kalitesi olsun çekim kuvveti olsun şarjı olsun çok memnunum.

Hafif bir Hi-fi kafasındayım. Sesi ayrıntıları gayet tatmin ediyor. Boyutuna göre mükemmel. Müziklerdeki ayrımları rahat yapabiliyorsun.

Çekim kuvveti çok iyi. Evin içinde telefon orta bir yerde dursun kulaklığı takıp evi komple geziyorum. Kesinti falan olmuyor. 3 duvar rahat geçiyor. (100m2 ev)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.