Şimdi Ara

HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *Arkadaşlar bu işlemleri yapmaya başladığınız an telefon garanti dışıdır. !
    *Eğer telefonunuz açılmazsa birşey olursa
    http://tr.huaweidevice.com/yazilim-guncelleme/ buradan orjinal 2.3.6 yı indirip 'dload' dosyasını sdcarda atın ve telefonun ses açma,ses kısma ve power tuşuna aynı anda basın ve yüklenmesini bekleyin telefon ilk günkü haline gelir.

Merhaba arkadaşlar ..
    Öncelikle telefonunuzun kıymetini bilmenizi tavsiye edeceğim.Forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi androidle bu telefonle tanışmış benim gibi.İlk olmasına rağmen kazıklanmadık bunden emin olun çünkü galaxy ace ile g301 arasında kalmıştım ve telefonu aldıktan sonra galaxy ace ile karşılaştırarak telefona hakaret etmiş gibi hissettim kendimisamsungun adı var tamam da o fiyata o telefon (g301 varken) adam kazıklamaktır.Telefonu gecen sene istanbul bilişimden 500 liraya almıstım ve bu ay son taksidini yatıracağım.İlk aldığım hafta rom yüklemeye çaliştim ve telefon açılmadı garantiye göndercektim ama rastgele bir sitede 2.3 orjinal sürümü buldum ve kurtardım ve sonra iyice işi kaptıktan sonra 4.1 4.2 ve 4.3 kurdum şimdi ise 4.4.2 kurdum çok beğendim herkes yüklesin istedim nasıl yapıldığını kısa bir sekılde anlatıcam.

Öncelikle telefonu rootlayacağız http://www.****.com/forum/konu/huawei-ascend-g301-diger-adiyla-u8816-root-islemi-nasil-yapilir.839234/ bu sitede işlemleri anlatıldığı gibi sırayla yapalım

Daha sonra CWM(clockworkmod) yükleyeceğiz https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=dUsx/ELFWns6bzeJRJ2OZergxb6qajBNXncHB46qrX0%3D bu dosyayı indiriryoruz masaüstünde dursun.telefonu kapatalım ve bataryayı çıkartalım 10 saniye falan bekleyelim sonra takalım ve ses kısma tuşuna ve power tuşu yani telefonu açma kapama tuşuna aynı anda 15 saniye basılı tutarak açalim .telefon huawei yazızında takılı kalacak ve öyleyken telefonu bağlantı kablosuyla pc ye bağlayalım.şimdi masaüstündeki dosyayı dışarı çıkartalım klasörü açtıktan sonra cwm yükle ye tıklayın ekrana gelen sayfada devam etmek için bir tuşa basın diyecek basın ve yükledikten sonra aynısını sorucak ve jerhangı bir tuşa bastıktan sonra ekran gidecek. kabloyu çıkartın telefondan bataryayı da çıkartın ve on saniye sonra takın bu sefer ses açma tuşuna ve power tuşuna basılı tutun  HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! ve bu ekran gelicek ve cwm yüklenmiş olacak...

*CWM nin kullanılışı : ses açma kısma ile aşağı yukarı yapılır geri tuşu ile geriye gelir power tuşuyla işlem seçilir.

Son olarak romu yükleyeceğiz. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=358122 bu siteden sayfayı türkçeleştirerek Gayri resmi firmware kısmından 4.4 romlarını göreceksiniz iki tane var cyanogen mod ve hybrid ben hybrid yükledim ve gayet güzel ve kullanışlı.bunlardan birini indirip sd carda atıp ses açma ve power tusuna basıp cwm yi acıyoruz sırasıyla :

wipe data /factory reset

wipe cache partition

mount and storage < format / system

mount and storage < format / data

mount and storage < format / cust

tekrar ana menüye gelerek en alttak :

advanced / wipe dalvik cache

işlemlerini yapıyoruz ve son olarak install zip seçip choose zip from /storage/sdcard1 den romu seçip yüklüyoruz .. artık telefonunuz 4.4.2 dir. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın

cyanogen mod ile ilgili kıs bir not :

dosyayı indirdikten sonra rar dosyasının içinden rom ve gapps ziplerini sd carda atıp önce romu sonra gappsı yüklüyüruz gapps :google uygulamaları gmail,google play falan..
     HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!
     HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!

• JKardes bu yaptgın işlemi tüm telfonalr da yapsak olurmu
  • hybrid romun cmd den ne farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babd

JKardes bu yaptgın işlemi tüm telfonalr da yapsak olurmu

hayır kesinlikle başka telefonda denemeyin her telefonun romu farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hybrid rom da cyanogen modun bir versiyonuymuş yükleyince farkettim farklı sanıyordum ama orjinalini daha yüklemedim arasındaki farkı bilmiyorum bir iki güne onu da denerim ben şuan gayet memnunum hybrid den oldukça stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu rom'u cihazıma yükleyemedim biraz daha yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.