Şimdi Ara

Huawei g610 turkiyede! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
9.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6582M versiyonu 999 yuan. O ise 499TL gibi bir fiyatı olabilir.
  • voda fiyatı 599tl.. tarifelere ek ücreti de oldukça uygun .. s3 e çok benzemesi biraz mide bulandırıcı da olsa huawei kafalardaki ön yargıları önceki modellerle yıktı bence android denemek isteyenler için alınası bir telefon
  • Forumda 300 TL felan yazinca bitane alayim dedim ama vodafone bayisinde 599 TL. Yinede fiyati çok uygun, kasa kalitesi bence çok iyi, şuanda discovery kullanıyorum ve kalite olarak discoveryden cok iyi diyebilirim. Donanim olarak discoveryden bir iki özelliği geride ama 5 inch boyutu var fiyatina gore alınabilecek bir telefon, cikmasi çok iyi oldu g610 gibi telefonların sayesinde gmd2 nin fiyati düşük olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cihaz vodafone taksim istiklal caddesinde stoklarda var ancsk teshiri daha gelmedi
    fiyat 599 tl vodafone kampanyalida alinabilir. uygun secenekler var
    cihaz tam fiyat performans urunu gm discovery piranha zen ayarinda bir cihaz ancak piranhayi bilememde gm yi sollar
    cihazin kasa kalitesi on numara kaliteli duruyor 5inch ips ekran var mtk6589 1.2 ghz dort cekirdek islemci 1 gb ram 4 gb dahili hafiza dlna ozelligi hot spot android 4.2 bes mgp flashli kamera ve bu fiyat daha ne olsun bende almayi dusunuyorum para biriktiriyorum isteyenler icin bolca stok var

• tamda xperia l alacakken

• telefonu vodafoneden aldim aylik 23 tl olarak konuşma haric

• Hayirli olsun gule gule kullanin cihazla ilgili kullanim detaylarinizi paylasip cihazin resimlerini paylasirmisiniz

• smsung galaxy ace 2 den geçiş yaptım

model olarak g610-u30 diye geçiyor

üstünde 4.2.1 var

cihaz şu an boş olduğu için uçak gibi biraz yükleme yapıp zorlamak gerek

daha tam kurcalayamadım çokda bilgili değilim mobilde sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
  • cihazin inteernet performansi nasil. oyun denedinizmi kasma falan varmi saglam oyunlarda. bende inceledim vodafone shopta kasa falan gayet iyi flyatida tarifeme ek 13 tl alsammi tavsie edermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: supratr

cihazin inteernet performansi nasil. oyun denedinizmi kasma falan varmi saglam oyunlarda. bende inceledim vodafone shopta kasa falan gayet iyi flyatida tarifeme ek 13 tl alsammi tavsie edermisin

oyunla pek isim olmuyor ama performansı iyi genel olarak

bana göre f/p

• Ekran cozunurlugu nasil net ve parlak mi?cok yakindan bakmamak kaydiyla piksel piksel gorunmuyor dimi?wifi ve 3g hizi nasil?ornegin tarayicidan google yazinca hemen hizlica site aciliyor mu? Beyaz fotolarda daha kaliteli gibi gozukuyor sanki sizin ki siyah mi beyaz mi? Biraz detayli anlatirsanizcok seviniriz ha birde unutmadan dokunmatik nasil hassasmi? Cok sordum kusira bakmayin ama ona gore alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackman123

Ekran cozunurlugu nasil net ve parlak mi?cok yakindan bakmamak kaydiyla piksel piksel gorunmuyor dimi?wifi ve 3g hizi nasil?ornegin tarayicidan google yazinca hemen hizlica site aciliyor mu? Beyaz fotolarda daha kaliteli gibi gozukuyor sanki sizin ki siyah mi beyaz mi? Biraz detayli anlatirsanizcok seviniriz ha birde unutmadan dokunmatik nasil hassasmi? Cok sordum kusira bakmayin ama ona gore alacagim

ekran çözünürlüğü fena degil en yükseğe alip baktim bana parlak geldi

ölü piksel olarak gözüme birşey carpmadi

cebimde net paketim yok 3g denemesi yapmadım wifi olarak sorun yok videolar ve tarayici geçişleri gayet akici menüler arasi geçişler güzel

kamerayi daha test etmedim fotoylada cok işim olmuyor

dokunmatik tepkimesi guzel verilen komuta hemen cevap veriyor

• Tamam cok tesekkurler alinabilit f\p urunu tahmin ettigim gibi gonlumun sultani lg g2 olmakla birlikte ona gucum yetmez en az 1600 tl bu cihaza bir ayda para biriktirip alablirim bence cok da sik duruyor

• quote:

Tamam cok tesekkurler alinabilit f\p urunu tahmin ettigim gibi gonlumun sultani lg g2 olmakla birlikte ona gucum yetmez en az 1600 tl bu cihaza bir ayda para biriktirip alablirim bence cok da sik duruyor

zaten amac bu hocam marka olarak muadil cihazlar icin en kötü 1000 lira

• Benimde ilgimi çekti.

• Beyler alsam uzun süre kullanabilirmiyim bunu sormak için yeni konu açmadım yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekibiasey sirmak istiyorum asagi yukari ayni fiyata samsung galaxy trend plus var ekran 4 inch dort cekirdek islemci sanirim tek hatli ama rami 768 mb ve ips ekran degil tft lcd ekran sizce tum bilen bu forumu okuyan arksdaslara soruyorum sizce bu huawei mi yoksa samsung mu??
    Ozelliklerine gore huawei daha ustun gibi ama acaba saglam mi dayaniklimi iki gun sonra elimizde kalmasin? servisi nasil gerci vodafone dakiler brightstar ve kvk da bakiyor huaweiye ve samsunglarin servisler9de rezaletde yinede bilemedim ikisi arasinda kararsizim
    Birde bunda huaweide anladigim kadariyla?iphone daki gibi yani uygulama menusu yok direkt ana ekrani yana kaydirinca mi aciliyor menuler

• pardon duzeltme trend plus 1.2 cift cekirdekmis huawei saglamsa wifi performansi iyiyse huawei alinir samsung daha dusuk kaliyor gibi ayni fiyata

• quote:

pekibiasey sirmak istiyorum asagi yukari ayni fiyata samsung galaxy trend plus var ekran 4 inch dort cekirdek islemci sanirim tek hatli ama rami 768 mb ve ips ekran degil tft lcd ekran sizce tum bilen bu forumu okuyan arksdaslara soruyorum sizce bu huawei mi yoksa samsung mu??
    Ozelliklerine gore huawei daha ustun gibi ama acaba saglam mi dayaniklimi iki gun sonra elimizde kalmasin? servisi nasil gerci vodafone dakiler brightstar ve kvk da bakiyor huaweiye ve samsunglarin servisler9de rezaletde yinede bilemedim ikisi arasinda kararsizim
    Birde bunda huaweide anladigim kadariyla?iphone daki gibi yani uygulama menusu yok direkt ana ekrani yana kaydirinca mi aciliyor menuler

ben samsungdan sıkıldım biraz ama bu telefonu değiştirme sebebim kesinlikle değil

ben huawei markasına önyargım bir arkadaş zamanında ideos x5 e geçmesiyle ve hala yyılardır kullanmasıyla kırıldı hatta telefonunu bir zaman ben kullandım

bundan biraz yola çıkarak fazla tereddüt etmedim bu cihazı alınca burda mantık en ucuza iyi birşeyler elde etmek

pahalının bir hikmeti ve kalitesi illaki vardır ama çok para verdim en iyisine sahip oldum mantığı yanlış

garanti konusunda samsunga iki sefer işim düştü hiç sorun yaşamadan servis hizmetini aldım bakalım huawei için durum ne olacak

yukardada dediğim gibi bu fiyata bu özellikleri diğer markalarda bu cihazın fiyatına bulmanız imkansız

• G610 Pandawill'de 190 $, 3C de 190 $. Bu da demek oluyor ki Honor 3C de 599 tl olacak, tabi gelirse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.