Şimdi Ara

Huawei giyilebilir cihazlarda devrim yapmak niyetinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei giyilebilir cihazlarda devrim yapmak niyetinde
    Ambargolara rağmen Huawei’nin istikrarlı bir ilerleme gösterdiği alanlardan birisi de giyilebilir cihazlar. Bir kaç nesildir akıllı saat ve akıllı bileklikler geliştiren Huawei, takip sensörlerini de her sene geliştiriyor.

Huawei TruSense duyuruldu

Geliştirmeler sayesinde oldukça hassas ölçümler yapan Huawei cihazları artık daha hassas hale gelecek. Firmanın yeni TruSense sağlık ve fitness takip sistemi kullanıcılara önceki nesle göre gelişmiş ölçümler sunacak.

Ayrıca Bkz.Huawei HarmonyOS NEXT beta katılımcılarına hediyeler var

Yeni sistemde ultra hassas bir sensör modülü hareket verilerini kullanarak analizler yapıyor. Firmanın on yıldan fazla süreye sahip algoritması ile birleşince kullanıcıların sağlık verilerini gerçek zamanlı takip etme ve öneriler alma imkânı doğuyor. Huawei yeni sensörü ile detaylı bilgiler vermezken Eylül ayı itibariyle ilk cihazların piyasada olacağı belirtildi.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/28/huawei-unveils-trusense-system-wearable-tech/

• Huawei ile bir akıllı saatini kullanarak tanıştım. Apple telefon ile kullanıyorum. Bu adamlar çok şaşırttılar beni. Fiyat performans olarak çok iyi seviyedeler. Sensör teknolojisi en uygun saatlerinde bile çok başarılı.

• Adamlar çekirge gibi bütün dünyayı ele geçirdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönder gelsin Huawei. Alıcam bu yeni saatini. Yaş geçiyor, koşarken ölüp gitmeyelim hayattan :) :)

• Amerika Huawei engel koymasaydi Huawei piyasayı silip süpürürdü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.