Şimdi Ara

Huawei, Google Haritalar'ın alternatifini buldu: HERE WeGo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam işim gereği navigasyonu çok kullanıyorum.Yandex haritalar google maps ' e göre çok daha detaylı.P40 lite'a kurdum zorluk çekmeden kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Google servisler olmayınca oyunlar nereye kaydedecek ? Başka ne gibi imkanlar eksik oluyor ?
    Hocam bi eksiklik yok.Tüm oyunlar mağazaya bağlı kalmamak adına kendi üyelik sistemleri mevcut.Oradan üye olup başka cihazında üyeliğine girip devam edebilirsin.Ya da sosyal medya uygulamaları üzerinden de kayıt yapılabiliyor.AppGallery de olan cihazlar içinde artık HuaweiId üzerinden kayıtlarınız alınıyor.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Huawei ID ile Appgallery den kayıt edilebiliyor oyunlar

• here maps'i nokia satmadan önce kullanmıştım yaklaşık 6 yıl önce o zamanlar bile gayet iyi çalışıyordu hatta ilk çevrimdışı harita özelliği de here maps'te idi sonradan google maps'e ve diğerlerine geldi.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    kendi mobil servisleri var aslında yine aynı mantık ama daha başarılı olmus ben 40 lite kullanmaya başladım.hiç bi imkan eksik değil ben bankacılık sosyal medya hesapların hepsini aktif ettim. sorun yok yani

• Bana göre Huawei app gallery düşünülenden çok daha hızlı gelişti. Tebrik etmek lazım.
  • bu programın en büyük faydası, bina numarasının da sisteminde olması. Ayrıca aynı adrese yandex, google haritalar,sygic ile de gittim. Binanın önünden ve arkasından yol geçiyor. 1865 ve 1866 sok. olmak üzere. diğerleri binanın arkasına götürürken, sadece here haritalar binanın tam önüne götürdü. üstelik hepsinde 1866 sok. no:7 olarak elle girilmişti.

Bu anlamda here haritaları daha iyi olmakla beraber değişen yolların sisteme aktarılması daha yavaş. bu konuda en hızlısı google haritalar, sonra yandex geliyor. ancak google haritalarda özellikle istanbulda e5ten sapılacağı zaman sizin bulunduğunuz yeri gösteren ok, yolu kapladığı için sapağı kaçırıyorsunuz. Bunu istanbulda çok yaşamıştım. Yandex bu konuda daha iyi. sapağa yaklaşırken yakınlaştırıyor ve siz sapağı kaçırmıyorsunuz. Hele bir de uydu görünümünde seyahat ediyorsanız, sapak kaçırmak çok daha zor hale geliyor.

sygic ise bambaşka bir dünya. o direk hangi şeride geçmeniz gerektiğini söylüyor (premium üyelik özelliği), tabela okuyabiliyor ( premium üyelik özelliği ) , hatta dönmeden önce telefon ekranında kavşağı dahi gösteriyor. ( premium özellik) . Bu özellik google haritalarda da yürüyüş navigasyonunda beta olarak test edilmekte halihazırda. ama sygic premium eklentilerle beraber dünyanın parası. bence hiç gerek yok. yandexi uydu ile kullanırsanız, tabela okuma özelliği olmasa bile yolu kaçırmazsınız. google haritaları uydu görünümünde başlatırsanız, pilin acayip hızlı bittiğini ve haritanın bulanık olduğunu göreceksiniz. google haritalarda tabela okuma özelliği de bulunmakta bu arada.

benim oturduğum muhitte, belediye, anayola ara bir yol açtı geçen yıl. here maps ve sygicte bu yol halen yok. google haritalar ve yandexte var. sanırım ilk google haritalara eklendi, bir ay kadar sonra da yandexe geldi. bu yol, işe gidişleri temizinden 10 dk kısalttı sabahları. eskiden kavşaklı yonca bulvara gitmek gerekiyordu, şimdi arayoldan direk anayola ( şeker mah. istanbul yoluna ) çıkabiliyorum.

bence şu anda en iyisi yandex. sadece tabela okuma özelliğinin gelmesi gerekiyor. bir de haritaları google kadar detaylı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Mayıs 2020; 14:50:56 >

• Huawei iyi yakalıyor bazı şeyleri taktir etmek gerekir doğrusu başarılı hamleleri güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben p40 lite cihazımda Yandex navigasyon kullanıyorum harita konusunda bence gayet başarılı p20 lite kullanırken de aynı uygulamayı kullanıyordum tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.