her kanalda istikrarlaşmaya başladı bende birde mac cihazım var orta seviye sinyal veriyor şu anda
Bende de modem bu güncellemeyi otomatik almış, ve sürekli darboğaz sorunu yaşadığım 5ghz da herhangi bir sorun yok su an
optimus95
kullanıcısına yanıt
5Ghzde ısındığı zaman biraz performans düşüklüğü var fakat yinede tepki vermeye çalışıyor cihaz.
Bizim sitede de Superonline Fiber Altaypısı var. Ancak bende şöyle farklı bir durum var. Hizmeti sağlayıcım Millenicom firmasıdır. Kurulumu ve Hg255s modemi Superonline verdi. Benim cihazda kaç gündür güncelleme almadı. Fabrika ayarlarına aldım. Cihazı yeniden başlattım. Değişen birşey yok. Bu durum da ne yapmak lazım acaba?
Modemde sorun var mı max kaç download ve upload yapar zorlanmadan? Kopma vs?
Benim Vodafone’a ait HG255s de HG255sC163B033 sürümüne güncellenmiş.
Sanki Wi-Fi farketti gibi ama yine de bilemedim. Bildiğiniz işe yarayacak başka bir ayar var mıdır?
hocam güncelleme ayarını buldunuz mu ?
hiç bir fark yok wifi berbat ötesi
Ben asusa geçtim o yüzden kurtuldum bu modemden
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Benim fw de otomatik HG255sC163B033 yüklenmiş hocam.
Cihazı açıp kapayın sizinki de otomatik yüklenir belki.
hocam wifi ne durumda açıklarmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcabarli
hocam wifi ne durumda açıklarmısınız
Alıntıları Göster
Cihazın Wi-Fİ'ını kullanmıyorum hocam. Evde Mesh sistemi var.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bende otomatik yüklenmiş. WLAN Settings altında "Enable Band Steering" diye bişey gelmiş. 2,4 ve 5 GHz bantlarına otomatik olarak yönlendiriyor. Artık iki ayrı bant ayarı yok diye anlıyorum (SSID eklenebiliyor tabii o ayrı).
Ne zamandan beri var bilmiyordum belki yenidir.
Bazı uygulamalarda bu arada 'Strict NAT' uyarısı gelmeye başladı. Görünürde bir değişiklik yok gibi ama kıllandım. Network Security kısmında biraz bakındım ama çok net birşey göremedim. Firewall Level Low/None arasında hissedilir bir fark yok gibi.
Entel Maganda
kullanıcısına yanıt
Hocam bu işlemleri nereden yapıyorsunuz acaba
Entel Maganda
kullanıcısına yanıt
daha dogrusu güncellemenin geldiğini yahut güncelleme yapıp yapmadığını nasıl anlıyorsunuz
aardayucelA
kullanıcısına yanıt
hocam selamlar acaba güncellemenizin durumuna nereden bakıyorsunuz aydınlatabilir misiniz ?
misimove55M
kullanıcısına yanıt
superonline.com daki online işlem merkezinden yapılıyor. orada kablosuz bağlantımı iyileştir bölümü var. olup olmadığını anlamak içinde 192.168.1.1 modem panelinden versiyona bakarsın başka yolu yok.
Entel Maganda
kullanıcısına yanıt
versiyona bakarsın derken neyi kast ediyorsun öyle bir bilgi göremedim model panelinde
misimove55M
kullanıcısına yanıt
HG255sC163B033 olan sürüm son sürüm. güncellemeyi almadıysa başka versiyon yazar