Şimdi Ara

Huawei HG521 Modemde url filtreleme yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende başlıkta da belirttiğim gibi Huawei HG521 modelde modem var. Bu modemde güvenlik kısmında url filtrelemesi olmasına rağmen oraya url'leri yazamıyorum, yazma yeri yok. Nasıl yapacağımı bilen birileri varsa söylerlerse çok memnun olurum.
    Modem arayüzü aynen şöyle
     Huawei HG521 Modemde url filtreleme yardım lütfen..

yardım edeceklere şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel* -- 27 Haziran 2011; 19:54:16 >

• bende arıyorum bunun filtrelemesini 3 bilgisayarlı bir muıhasebe bürom var ve msn,facebook dizi siteleri benim canımı sıkıyor. mesai saaatinde elemanlar bununla meşgul msni yasakladım ama uyarı veriyor. bu eylemi modemden yapmalıyımki kimse benim tarafımdan yapıldığını anlayamasın. url girilmesi gerekiyor. ama url nasıl girilecek zaten dandik bir marka
  • Bir şeyler araştırırken denk geldim. 1 yıl geçmiş üzerinden ama yine de yazalım.

Güvenlik duvarı seviyesinde YENİ PROFİL oluşturursanız. URL Ekleme tabları çıkar.
    Mevcut profillerde bu tablar gözükmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnzr

Bir şeyler araştırırken denk geldim. 1 yıl geçmiş üzerinden ama yine de yazalım.

Güvenlik duvarı seviyesinde YENİ PROFİL oluşturursanız. URL Ekleme tabları çıkar.

Peki yasakli kelimeler ile filtrelemeler mumkunmu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Bir şeyler araştırırken denk geldim. 1 yıl geçmiş üzerinden ama yine de yazalım.

Bu modemde, kelimelere göre filtreleme özelliğinin olduğunu hatırlamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bu modemde, kelimelere göre filtreleme özelliğinin olduğunu hatırlamıyorum.

Hocam peki bu işi yapabilcek basarili bir program varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hiç ilgi alanıma girmedi bu tip programlar, yanlış yönlendirme yapmak istemem.
    Web te aratıp çıkan programları bir deneyin isterseniz. Ben arattırdığımda netblocker isimli bir program çıktı karşıma.

http://blog.gursoyweb.com/net-blocker-v1-3-3-1-yasak-siteleri-engelleme-programi-tavsiyemdir.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hiç ilgi alanıma girmedi bu tip programlar, yanlış yönlendirme yapmak istemem.
    Web te aratıp çıkan programları bir deneyin isterseniz. Ben arattırdığımda netblocker isimli bir program çıktı karşıma.

http://blog.gursoyweb.com/net-blocker-v1-3-3-1-yasak-siteleri-engelleme-programi-tavsiyemdir.html

Hocam programın calışma mantığı tam aradığım gibi ama virüs kaynıyor. Programı yazan kişi sağolsun virüs basmış içine. Emeğiniz için teşekkür ederim

• Arkadaşlar özür dilerim konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum ben yapamadım , HG 521 adlı modeme bende sahibim ama url filtreleyemiyorum lütfen yardım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqhira -- 14 Temmuz 2014; 3:13:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.