Şimdi Ara

Huawei Honor 3X Pro resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu haberler hep moralimi bozar, dünyada 250 dolara böyle güzel ürünler satılır ben ise ülkemde 450 dolara xperia l anca alırım,, bu fark ülkemin kasasına gitse amenna ama nereye gittiği de belli bu arada xperia l sony store abd da 210 dolara satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

3x ilk çıktığında keşke Türkiye'ye de gelse diye düşünenlerdenim.

Telefonun bu şekilde güncellenmesinin en büyük nedeni, hatta belki de tek nedeni Xiaomi Redmi Note.

Huawei 3x'in 270$'a sattığı telefonu adamlar birkaç ay sonra aynı özelliklerde 160$'a piyasaya sürdü.

Huawei gelir mi gelmez mi bilmiyorum, ama Xiaomi geliyor. Hem de çok daha ucuza geliyor.

Şimdi bu geliştirilmiş hali ile bu parayı eder mi? Aman aman bir şey yok. Xiaomi bunun eşdeğerini de 170$'a satabilir gibi geliyor.

Xiaomi'nin karşılığını bekliyoruz.

Rekabetin olması çok güzel bence Huawei i küçümsemeyin fiyatta indirime gidilecektir büyük ihtimalle
    Ben huawei le x5 ile tanıştım o zamanlar donanımına göre çok ucuz bir telefondu sonra Huawei in bu honor serisi çıktı hiç ilgimi çekmedi
    Sonra Ascend P6 yı gördüm direk almalıyım dedim donanımı sorunlu çıktı
    Şimdi ise P7 yi gördüm şimdilik sorun yok gibi görünüyor hayırlısıyla alıcam inş
    Xiaomi yi bu kadar yüceltmeyin bende farketmeden arkdaşlarıma Çinlileri Xiaomi yi savunur oldum ama aslında sadece 2-3 yıllık kıytırık bir firma Huawei in yanında
    Ama koskoca MIUI i yapan, haftada 1 update veren firma da bu, nasıl karar vericem bilmiyorum ama en az 5 sene kullanılacak bir telefon için Xiaomi den ziyade Huawei çok daha mantıklı geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

Rekabetin olması çok güzel bence Huawei i küçümsemeyin fiyatta indirime gidilecektir büyük ihtimalle
    Ben huawei le x5 ile tanıştım o zamanlar donanımına göre çok ucuz bir telefondu sonra Huawei in bu honor serisi çıktı hiç ilgimi çekmedi
    Sonra Ascend P6 yı gördüm direk almalıyım dedim donanımı sorunlu çıktı
    Şimdi ise P7 yi gördüm şimdilik sorun yok gibi görünüyor hayırlısıyla alıcam inş
    Xiaomi yi bu kadar yüceltmeyin bende farketmeden arkdaşlarıma Çinlileri Xiaomi yi savunur oldum ama aslında sadece 2-3 yıllık kıytırık bir firma Huawei in yanında
    Ama koskoca MIUI i yapan, haftada 1 update veren firma da bu, nasıl karar vericem bilmiyorum ama en az 5 sene kullanılacak bir telefon için Xiaomi den ziyade Huawei çok daha mantıklı geliyor bana

Huawei 3x ve 3c'yi açıkladığında şahsen heyecanlanmıştım. O konularda yazdıklarım da duruyor. Huawei'yi küçümsemiyorum.

Huawei Türkiye'ye modellerini adam gibi sürmüyor. Dünyaya da sürmüyor. İlk çıkan 3x'in WCDMA modelini daha 1 ay önce çıkardı. Yani ondan önceki modellerin 3G'si Çin dışında çalışmadığı için gelme şansı hiç yoktu. Ki WCDMA versiyonu da dünyaya ne derece süreceği meçhul.

3x ilk çıktığında özelliklerine göre fiyatı cazipti. Redmi Note, 3x'in özelliklerini kopya etti, ama bunu öyle bir fiyatla yaptı ki peşinden bir sürü Çinliyi de sürükledi. 160$'a 5.5 inç MTK6592'li telefonlar ardı ardına çıktı.

Huawei de 3x'i o fiyata satamaz hale geldi. İşlemcisini kırpıp 160$'a rakip oldu.

3x'e ufak tefek makyajla yine 270$ fiyat çekiyor, ama 110$ edecek bir fark yok.

Redmi Note buraya 500TL'den girerse şaşırmayın. O paraya alınabilen telefonları biliyorsunuz. Huawei aracılarla geleceği için "şu modeli için" 2 kata yakın bir fiyat farkı oluşabilir, o da lütfedip telefonu getirirse.

Xiaomi'nin de Redmi Note'u biraz daha geliştirmesini isterim. Fiyatını biraz daha arttırabilir. Dahili hafızayı 16GB'a çekse, parlak plastik gövdeyi mat polikarbon ile değiştirse, ekranın boyutuna dokunmadan telefonun fiziksel boyutlarını biraz küçültse ve çipseti MTK6592'den MTK6595T'ye yükseltse süper olur.

• WCDMA var mı bunda Türkiye'de çalışır mı vodafone Avea, Turkcell 'de, Türkçe dil var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 30 Mayıs 2014; 20:33:38 >
  • sıfır, huawei 3x pro telefonum var. 3x değil 3x pro versiyonu...
    sim kart dahi katılmadı. şarj aleti+şarj kablosu+çevirici ayak+kulaklık mevcut. kutu yok.
    ilgilenen olursa pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.