Şimdi Ara

Huawei ideos X5 CM7 Mod ve Oxygen ROM kurulumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
22.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Hocam linke tikladigimda google erorr verio

ilk mesajı editledim
    link ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

ilk mesajı editledim
    link ekledim

Türkçe Paketi Varmı
  • quote:

quote:

quote:

ilk mesajı editledim
    link ekledim

Türkçe Paketi Varmı

http://resim.donanimhaber.com/m_53128094/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53129885
    bu mesajdaki resimlerden de anlaşılacağı üzere, normal android olarak türkçe. sadece CM7 ayarları ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 14 Ekim 2011; 15:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

quote:

quote:

şarj az gidiyor batarya kalibrasyon deneyecegim bakalım nası olacak

evet... ben de şarz konusundan muzdaribim
    110911-cm-7.1.0-u8800-Geno-en sürümünde harika bir pil kullanımı vardı... en az 2 gün gidiyordu. sonrasındaki sürümlerde pil kullanımı çok arttı sanki.

mui'yi denemedim. bir de onu deneyeceğim. beğenmezsem 110911-cm-7'yi kuracağım. bu harika pil kullanıyordu

bu arada, genokolar'ın code.google.com'daki x5 sayfası açılmıyor. ben PC'deki dosyadan kuracağım. ama, neden açılmıyor anlayamadım

benimde şarjım az kullanmama rağmen 24 saat ancak yetiyor bu rom da bi sıkıntı olduğu kesin bence.ilerki sürümde düzelmesini umuyorum ben eski telefonumda da cm7 kullanıyordum o yüzden alıştım başka rom da geçmek istemiyorum bi sornki sürümü bekliyorum

franco kernel kurdum düzeldi

• arkadaşlar, 111015-cm-7 kuracaklar dikkat!
    111015-cm-7'de sorun var... şimdilik yüklemeyin.

telefon sistemi çöküyor... arama alamıyor, yapamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 15 Ekim 2011; 18:36:57 >
  • quote:

arkadaşlar, 111015-cm-7 kuracaklar dikkat!
    111015-cm-7'de sorun var... şimdilik yüklemeyin.

telefon sistemi çöküyor... arama alamıyor, yapamıyorsunuz

sağ ol dostum ben romumdan şuan cok memnunum şarjım 48 geçti:D
  • Sen hangi versiyonu yukledin?
  • 15.10.2011 tarihli güncellemeyi yükledim. çok hızlı. x5 settings'i de eklemişler süper olmuş. francokernel yükledim. şimdilik problem yok.

edit: evet arkadaşlar yüklemeyin. aramalarda telefon kendini kaybediyor. anlam verilemez işler yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devletmemuru -- 16 Ekim 2011; 10:15:54 >
  • Cm7 yi kurabilirsiniz. Xda da yeni fix geldi arama sorununu duzeltmek icin kullaniyorm memnunum da arkadaslar bu libsensor fix nerden indiriyorduk bulamadm bir turlu
  • setting bölümündeki "use internal storage" ne işe yarıyor. deneyen varmı arkdaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

setting bölümündeki "use internal storage" ne işe yarıyor. deneyen varmı arkdaşlar ?

ben bulamadım nerde tam olarak ayarlardan depolama girdim oyle bisey goremedim.
  • kimse kalmadı mı cm7 kullanan sen sonunda zorla bşka roma geçirecekler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

setting bölümündeki "use internal storage" ne işe yarıyor. deneyen varmı arkdaşlar ?

Tam emin değilim ama. Uygulama vb yüklerken data dosyaları için internal kartın kullanılması için bir ayar olabilir.

@mehmetgunduzbey bu ayar CM7 mod settings de Application menüsünde.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

CM7 yi kurdum en son 111018 update' ni de yaptım. Konuşma sırasında herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar.
  • quote:

kimse kalmadı mı cm7 kullanan sen sonunda zorla bşka roma geçirecekler beni

yok hocam. burdayız. sadece geno, miui tarzı sık güncelleme yapmadığı için (gerek var mı onu da bilmiyorum) 111018 kurduk kullanıyoruz
  • ben cok memnunum şimdiye kadar hiç reset falan atmadı sıkıntı yok sadece kişileri sekronize etmiyor fotları faceden alması lazım orda hata veriyor cıkıyor onun dışında bi sorun yok
  • son sürüm fix ile ses muhteşem iyileşmiş ...gps harici problem yok gibi..resimlerde yeşil çizgi devam ediyor..ve pil miui ye denk ..eskiden çok iyi gidiyordu..akşam ki testte 122-465 mhz smaetessv2 ------------>18 saat wifi internet kullanımı ve görüşme(oyun vs yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 24 Ekim 2011; 19:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

son sürüm fix ile ses muhteşem iyileşmiş ...gps harici problem yok gibi..resimlerde yeşil çizgi devam ediyor..ve pil miui ye denk ..eskiden çok iyi gidiyordu..akşam ki testte 122-465 mhz smaetessv2 ------------>18 saat wifi internet kullanımı ve görüşme(oyun vs yok)

Yeşil çizgi problemi için X5 settingsde miscelanneous kısmında gemini jpeg encodingi önce enable edin sonra tekrar disable edin. aslında normalde enable halde geliyor ama programdan dolayı kutu işaretli gelmiyor. çizgi olmaması için disable halde olması lazım.
  • bende yeşil çıkmıştı ama aimplayer da oldu sildim ondan sonra olmadı
  • pil olarak %100 deyken kaç mv oluyor arkadaşlar...?? bende ilk başta 4225-4251 mv ye kadar çıkarken son zamanlarda 4167 mv de %100 uyarısı vermeye başladı..sürekli kalibre yaptığım halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 25 Ekim 2011; 21:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

son sürüm fix ile ses muhteşem iyileşmiş ...gps harici problem yok gibi..resimlerde yeşil çizgi devam ediyor..ve pil miui ye denk ..eskiden çok iyi gidiyordu..akşam ki testte 122-465 mhz smaetessv2 ------------>18 saat wifi internet kullanımı ve görüşme(oyun vs yok)

sürekli problem yaşadım CM7'nin 110911 sürümünden sonrakilerde...

dün oxygen 2.3.1 son sürüm yayınlanmış. 2.3.7'li, onu kurdum. harika pil performansıyla karşılaştım. benim pil performansı ölçümüm biraz garip ama, benim tarzım bu : şöyle, gece yatarken veri'yi kapatıp yatıyorum. sabah kalktığımda yüzdelik olarak gördüğüm rakam benim için ölçü teşkil ediyor CM7'de geceden %20lerde olan şarj ile, kalktığımda teli kapalı buluyordum.
    bugün kalktığımda oxygen romun taş gibi durduğunu gördüm.

stabil, reset, çökme, takılma olmadı.
    şarj süper
    miui'yi defalarca kurdum, defalarca geri cm7'ye döndüm... nedense ısınamadım miui'ye. CM7'ye geri geliyordum sürekli...
    bunun ise cm7'den farkı yok, ihtiyaç duyduğum ince ayarlar bunda da mevcut!

valla, ben artık CM7'yi bıraktım bu saat itibariyle. Oxygen'ci oldum

Oxygen saçmalarsa, size bilgi veririm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.