Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 ekranı kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dersler yuzunden vakit bulamadim ugrastim bi ara kvk 180 tl istedi ekran alta taraftan home tusunun altindan darbe aldi duserken ekran catladi ama sorun yok iyi isliyor halen tatilde ebaydan alip kendim takmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif çözüm
  • Çok ağır eleştireceğim Huawei telefonlar ve KVK servisi 5 para etmez. Nedeni şu telefon firmaları ile anlaşmışlar. Cihaz gelir arıza tespit edilir. Garantide ise sorgusuz değiştirilir. Çünkü parası müşteriden değil üreticiden alır. Anlayacağınız telefon üreticileri Müşteridir ve değer onlara verirler. Biz salaklar da sadece onlara officeboy luk yapan telefon getir götür den ibaret insanlarız. Bizim değerimiz olmadığından KVK bizleri muhatap almıyor.

Bakın size garip bir durum anlatayım, Huawei IDEOS X5 telefon aldım. Sesi karşı tarafa acayip götü gidiyordu. ne dediğimi anlamak için çaba sarf ediliyordu. Servise verdim işletim sistemini yeniden kurup bana geri gönderdiler. Sorunu çözmediler ve Huawei den parasını aldılar. Tekrar servise gönderirken elimden düştü ve camı kırıldı. Cihazı garanti kapsamı dışına aldılar. ve benden 560 tlye aldığım telefonun camı için 502 tl para istediler. camı dışarıdan 150 tl ye değiştirdim. ama benim ses sorunu güme gitti. Telefonun hala sesi bozuk ve garanti dışında. Ayrıca Türkcell T20 yide (T20 huawei n üretimidir. ) eşime almıştım. Onunda karşı tarafa hiç sesi gitmiyor sadece diyafondan iletişim sağlanıyor.

Mümkünse KVK ve Huawei den uzak durun.

• ben de camı kırıklar deryasına katıldım

Ne yapsam alsam mı buradan bir cam takması kolay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

ben de camı kırıklar deryasına katıldım

nasıl kırdın olm camı roller coestar'dan mı düşürdün
    geçmiş olsun bu arada
    http://www.ebay.com/itm/Original-Touch-Screen-Digitizer-Lens-Glass-For-Huawei-U8800-Ideos-X5-/170721993712?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bfd2e3f0
    şurdan al kadıköyde 20 liraya takıyorlar yazıcıoğlunda
    sadece cam olandan al ama komple ön kasalar sorun çıkarıyormuş

• quote:

camı takarken ben zorlanmadım, youtubedaki video ile telefonu açtım ön kapağı da fön maiknesıyle falan ısıtmaya calısmadan dırek parmagımla bastırarak cıkardım, orda eskı camı tutan yapıskan saglam duruodu yenı camı da onun ustune yapıstrdım,o saglam deilse de telefoncular kırtasıyelerde satılan cıft taraflı bantla yapıstrıolar sende onu deneyebilirsin,zor bırsey deıl ama dıkkatlı olman lazım, ozellıkle sokerken vıdeodakı adımları atlama yoksa led filmine falan zarar verebılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

nasıl kırdın olm camı roller coestar'dan mı düşürdün
    geçmiş olsun bu arada
    http://www.ebay.com/itm/Original-Touch-Screen-Digitizer-Lens-Glass-For-Huawei-U8800-Ideos-X5-/170721993712?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bfd2e3f0
    şurdan al kadıköyde 20 liraya takıyorlar yazıcıoğlunda
    sadece cam olandan al ama komple ön kasalar sorun çıkarıyormuş

Yok be oglum bisiklet surerken apachi`ligim tuttu sarki dinlemeye basladim sonraki ilk tumsekte looooop dustu yere

• quote:

Orijinalden alıntı: omer188

quote:

camı takarken ben zorlanmadım, youtubedaki video ile telefonu açtım ön kapağı da fön maiknesıyle falan ısıtmaya calısmadan dırek parmagımla bastırarak cıkardım, orda eskı camı tutan yapıskan saglam duruodu yenı camı da onun ustune yapıstrdım,o saglam deilse de telefoncular kırtasıyelerde satılan cıft taraflı bantla yapıstrıolar sende onu deneyebilirsin,zor bırsey deıl ama dıkkatlı olman lazım, ozellıkle sokerken vıdeodakı adımları atlama yoksa led filmine falan zarar verebılırsın

Hic gerek yokmus o zaman kasmaya biraz boyle idare ediyim Ebay den alayim kendime bir cam tr`de taktiririm

• hala yapilmadimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkide kırıldı 140 tl ısted kvk acaba ebaydan alıp taktıran memnun kalan oldu mu? sonucta orjınal deıl yan sanayıde uyumsuzluklar olabılır dıye dusunuyorum
  • arkadaşlar ebaydan ekran satın alan varmı çerçevesiyle birlikte ? Eğer alan varsa yanında kasaya takılan vidalardan gönderiyorlar mı?
  • geçen kafam bozuldu hıncımı telefondan aldım.
    ekran tuzbuz oldu.
    zaten bi ara düşürmüştüm çatlaktı.
    Balıkesir deyim şimdi ne yapacam? bursaya mı götürecem
  • Yardım lütfen, kapı altında sıkıştı telefon ve cam çatladı, çoğu yer karanlıkta şimdi. :( napmam lazım
  • arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bir şey sormak istiyorum.

İdeos X5'te KVK nın çözemeyeceği bir sorun olursa, yerine parasını mı veriyorlar, yoksa üst model başka bir huawei mi? (aynısı olmadığından veremiyordur herhalde)

(Üretimi olan bir telefon olsa yapamayınca sıfırını veriyorlar ama bunun üretimi yok diye biliyorum.)
  • Benimde kırıldı şuan kvk da 180tl istediler yaptırmıyorum.Bu sitedehttp://www.akilliphone.com/Huawei-U8800-Ideos-X5-Orjinal-Dokunmatik-Touchscreen_8685.html#0 'da 20$ alıp taktırmayı düşünüyorum.İnşallah olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endrocu -- 17 Aralık 2012; 11:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endrocu

Benimde kırıldı şuan kvk da 180tl istediler yaptırmıyorum.Bu sitedehttp://www.akilliphone.com/Huawei-U8800-Ideos-X5-Orjinal-Dokunmatik-Touchscreen_8685.html#0 'da 20$ alıp taktırmayı düşünüyorum.İnşallah olur....

Sorun yaşamadıysanız ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, birde kendiniz mi taktınız yoksa telefoncuya mı yaptırdınız?
  • 20$ ekranı denedim olmadı.versiyon farkı oluyormuş heralde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: endrocu

20$ ekranı denedim olmadı.versiyon farkı oluyormuş heralde....

olmadı derken nasıl yani? çerçeveye mi oturmadı?
  • herşey oldu oturdu ama dokunmatik çalışmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.