BUNU BULDUM SANKI ALDIGIMDAN DAHA IYI GIBI, Gelenin kalitesine gore olmadi bide bundan alirim
eğer bu siteden aldıysan eline ne kadar sürede geçti ? ödemede sıkıntı olur mu kredi kartı ile alacağım ?
Aliexpress guvenli sitedir fakat satici feedbacklerinin İyi ollmasina dikkat edin. Ayrica PayPal uyeligi ile odemenizi tavsiye ederim. Tam guvenlik saglar
ebay de uygun fiyatlara hard case- softcase kılıflar ve ekran filmi mevcut.paypal hesabı olanlar orayı tercih edebilir.hatta paypal hesabınız yoksa birtane edinip yurtdışından alış veriş yapmayı alışkanlık haline getirin derim :) buyrun birkaç link
ve bunlar gibi birçok ilan mevcut.avrupa dan gelen ürünler max 1 haftada evinize gelir.uzak doğu gönderileri ise 1 hafta ile 15 gün arasında evinizde olur.bence imkanı olanlar yurtdışı alışveriş olayını değerlendirmeli.herkese şimdiden kolay gelsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkarakus -- 3 Eylül 2011; 23:28:58 >
hazır konu açılmışken bende akıl danışayım.sizce hardcase kılıf mı alayım yoksa silikon kılıf mı? silikon kılıflar terlemeye yapıyor diye duydum ama yumuşak olması ve daha az rahatsız etmesi artı yönleri.hardcase kılıf ise tabiki daha sağlam darbelerde ve çizik durumlarında daha etkili ama onunda kaba durmasından korkuyorum.siz olsanız hangisini alırdınız? arada 8 dolar fiyat farkı var.
evet arkadaşlar 3 eylülde e bay kanalıyla aldığım kılıf 15 gün sonra elime geçti.normalde uzak doğudan 1 hafta-10 gün arası gelen posta bu sefer biraz gecikti .silikon kılıflardaki terleme riskinden dolayı sert olanı tercih ettim.kaba olmasından korkuyordum ama hiçte öyle olmadı son derece zarif.cihazın arkasını tam sarıyor yan tuş takımları,arkadaki ses çıkışı ve kamera tam oturuyor.yanında koruyucu cam filmi ve temizleme bezide geldi.dediğim gibi yurtdışı alışveriş yapabilen arkadaşlar kesinlikle aksesuarlara ebayden bakın.çok avantajlı.gerçi şuan dolar çok yükseldi o yüzden beklemekte fayda var.