Şimdi Ara

HUAWEI IDEOS X6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
16.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürün eğer ki gelirse Türkiye'ye, koşulsuz şartsız alınır. Bir bilgisi olan varsa gelip gelmeyeceği ile ilgili ve bunu paylaşırsa sevinirim.
  • yanlıs yaptılar akılsızlar, sgs2 çıkmadan getriceklerdi bunu simdi gelirse 750 lira olur glaxy s 900 lerde 150 lira eklenr GS alınır yani
  • Deli oldum ya 2010da cıkmış telefon Türkiye ye gelmedi gitti arkadaş galaxy tab alcam 1ay daha gelmezse bulabilen varsa burdan paylaşsın hayır telefonun gelmesi için istek gönderecegmz mail atacagimiz bi şey de yok ortada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapiruss

Deli oldum ya 2010da cıkmış telefon Türkiye ye gelmedi gitti arkadaş galaxy tab alcam 1ay daha gelmezse bulabilen varsa burdan paylaşsın hayır telefonun gelmesi için istek gönderecegmz mail atacagimiz bi şey de yok ortada...

Ben de aynısını düşünüyorum. Galaxy Tab veya bu. Bu telefondan haber yok mu hala ya. Bence Türkcell'e mail atmak lazım. Ellerindeki x5 stoğu bitmek üzereyse bunu getirtirler kesin.
  • Huawei arkasına Turkcell gibi bir firmayı alırsa iyi iş yapar Türkiye piyasasında. Sadece TİM'lerde satış yapılsa satış rakamlarında SE, LG gibi markaları Türkiyede geride bırakabilir.
    Sadece yeterli stok sağlanabilsin. Her TİM'e 2 telefon göndermekle iş yapılmaz. Şimdi sorsan kaç tane TİM'de x5 var ? Ben sadece Mersinde 5 farklı yere sormuş olmak için sorduğumda 1 aydır yok diyorlar. Keza Turkcell T20'de zor bulunuyor.
  • Arkadaşlar yeni bir telefon daha çıkarıyor vision adında.

http://www.youtube.com/watch?v=fuK93HmyS_Y
  • x6 bi gelemedi.sırf ön kamerasından dolayı bekliyorum ama daha fazla bekleyemicem x5 alıcaz gibi
  • yurtdışında falan da satışı çıkmadı mı daha bu telefonun. kaç gündür bakıyorum alibaba dışında bir allahın kulu satmıyor telefonu.
  • Turkcell'in T30 modeli olabilir bu telefon.
  • Beyler ürünü Ağustos sonunda fabrika çıkışlı Ex-works olarak edinebilecğeim. Yani kargo sigorta falan bana ait olarak fiyat verdi bana dayı.

Ancak;
    X5'teki gibi ekran 26milyon renk değil 16 milyon renk olarak gözüküyor telefon
    X5 microSDHC desteklerken X6 microSD destekliyor.
    Bu ikisi beni düşündürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Beyler ürünü Ağustos sonunda fabrika çıkışlı Ex-works olarak edinebilecğeim. Yani kargo sigorta falan bana ait olarak fiyat verdi bana dayı.

Ancak;

Hocam x5'te 16M renk ve microSD destekliyor. Bir yanlışın olmalı ya da yanlış baktın özelliklere. Burdan bak istersen.http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-u8800-ideos-x5-2-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephuau8800&categoryId=371946

• quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Beyler ürünü Ağustos sonunda fabrika çıkışlı Ex-works olarak edinebilecğeim. Yani kargo sigorta falan bana ait olarak fiyat verdi bana dayı.

Ancak;

26 milyon renk derinliğini ben hiçbir cihazda duymadım daha. En yüksek 16M diye biliyorum.
    X6'nın bildiğim kadarıyla 32 GB' a kadar desteği var. Yani microSDHC desteği de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

x5 ten sonra alacağım 2 telefon var LG Optimus 2X ve Motorola Atrix 4G. bu ikisi hariç bu telefonu değiştirmeye değmez. o fiyata alınabilecek ikinci elde bile daha düzgün androidli telefon yok.

lg optimus 2x geç ekran tasarımı rezil... bir sürü boş alan var....ekran harici özellikler güzel... motorola atrix 4g tek geçerim şimdilik...
  • ideos x6 ne zaman gelir güncel bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genie1

ideos x6 ne zaman gelir güncel bilgisi olan var mı?

• Bakınız Huwei "ascend x"..
  • fiyatı kaç yav bunun
  • ascend x cikti huaweinin sitesinde var suan gelirse ilk basta o gelir.
  • Hala gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

Hala gelmedi

+1 hâla gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.