aramadan olmuyor mu_ canlıdan yazsak? |
Huawei Kullanıcılarına Bedava Şarj Aleti ve Kulaklık (2. sayfa)
-
-
Garantili cihaz sahipleri için uygulanan bir promosyon. Şansınızi deneyin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aradım sobradan telefona değerlendirme anketi geldi isim adres vb istemdid sadece puanlama yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzÇekilişle veriyorlar, konuyu açan arkadaş yanlış anlamış olayı arayan herkese verme gibi bir durum yok.
Aynen hocam. Kulaklık veya şarj aleti de değil. Sürpriz hediyeler dedi. Bi numara olacağını sanmıyorum
Bir de garantili telefonum olup olmadığını falan sormadılar. Birşey kazanıp kazanmadığımızı nasıl anlayacağız? Geri dönüş mü yapıyorlar?
3310 sor 😀quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvdaiphone olur mu :D
-
wp gruplarında da fake çekilişler paylaşılıyor, sakın yem olmayın:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 27 Aralık 2020; 19:42:28 > -
2 dk zamanimi yedin. Hakkimi helal etmiyom sana
Uygulamadan canlı destekten yazdım en yakın servis noktası diye ama sohbet sonunda çekilişe katıl linkinarıyorlar telefona gelen giden yok 😊
quote:
Orijinalden alıntı: simerazzıHuawei ile ilgili herhangi bir konuda soru sorun bilgi almak istediginizi vs. söyleyin. Uygulama olur cihazinizla ilgili olur vs.
Hocam bana anket gelei ama adres falan bilgisi istemiyprki ankette nasıl olcak
Yaw gelen linkte adres falan sormuyoki zaten konu sahibi cevap ltfn
Bana da adres sormadı bitti herhalde -
Arkadaşlar aradım detaylı bilgi aldım. Müşteri hizmetleriyle görüşünce bir ankete yönlendiriyor ve SÜRPRİZ HEDİYE KAZANMA ŞANSIMIZ OLUYOR.
İkinci olarak Beni şu şekilde yönlendirdi akşam deneyeceğim.
HUAWEİ MARKA CİHAZINIZIN;
Ayarlar kısmından sistem ve güncellemeye giriyorsunuz sonra kullanıcı deneyimi geliştirme kısmına katıl diyerek aktif ediyorsunuz. Daha sonra bildirim paneline kullanıcı deneyimine katılmak istiyor musunuz diye bildirim geliyor onaylıyorsunuz. 10 soruluk ankete 10 puan vererek (memnun iseniz) anketi bitiriyorsunuz. Yorum kısmına ad soyad ikametgah ve telefon numarası bilgilerini dolduruyorsunuz. VE KESİN OLARAK BİR HEDİYE KAZANDIĞIMIZI BELİRTTİLER. İşlem bu kadarmış.
-
Yorum yazma kısmı varsa oraya giriyormuşsunuz bilgileri bu şekilde ilettiler bana az evvel.
-
-
-
Arkadaşlar uğraşmaniza değmez. Gönderdikleri şarj aleti ve kulaklık eski. Yani şarj aleti yavaş şarj edenlerden. Kulaklık ise çok adi kulaklığa benziyor. Kulak içi kulaklık değil..
quote:
Orijinalden alıntı: heamvivna
Arkadaşlar uğraşmaniza değmez. Gönderdikleri şarj aleti ve kulaklık eski. Yani şarj aleti yavaş şarj edenlerden. Kulaklık ise çok adi kulaklığa benziyor. Kulak içi kulaklık değil..Size geldimi ki ürünler?
-
quote:
Orijinalden alıntı: krmbzkurtArkadaşlar aradım detaylı bilgi aldım. Müşteri hizmetleriyle görüşünce bir ankete yönlendiriyor ve SÜRPRİZ HEDİYE KAZANMA ŞANSIMIZ OLUYOR.
İkinci olarak Beni şu şekilde yönlendirdi akşam deneyeceğim.
HUAWEİ MARKA CİHAZINIZIN;
Ayarlar kısmından sistem ve güncellemeye giriyorsunuz sonra kullanıcı deneyimi geliştirme kısmına katıl diyerek aktif ediyorsunuz. Daha sonra bildirim paneline kullanıcı deneyimine katılmak istiyor musunuz diye bildirim geliyor onaylıyorsunuz. 10 soruluk ankete 10 puan vererek (memnun iseniz) anketi bitiriyorsunuz. Yorum kısmına ad soyad ikametgah ve telefon numarası bilgilerini dolduruyorsunuz. VE KESİN OLARAK BİR HEDİYE KAZANDIĞIMIZI BELİRTTİLER. İşlem bu kadarmış.
O kısmı aktif ettim bildirim falan gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
15 dk içinde geliyor dedi bana akşam deneyeceğim. Ama yaptım diye hatırlıyorum bakalım yine de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X