Şimdi Ara

Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Türk Telekom'un verdiği bu ROUTER de hdd göstermek biraz cinsmiş tüm ayarı yapıyordum yok görünmüyordu sonunda sağ olsun @ru.celebi arkadaşın verdiği son bilgiyle sorunu çözdüm ve buraya da paylaşmak istedim ki benim gibi uğraşmayınHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme  Düzenleme en alta görsel eklendi.Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme 

Öncelikle SMB dosya paylaşımını açmak için denetim masasından program ekle kaldıra girin alt resimdeki olayı yapıp pc yi yeniden başlatın.

Daha sonra modeme girip alttaki ayarları yapın

Göz atı tıklayınca altta görülen pencere açılır

Hdd yi seçip tamam deyince alt görselde görülen uygula yı seçip işlemi tamamlayıp sayfayı kapatabilirsiniz

Son işlem pc de çalıştırı açıp oraya \\192.168.1.1 yazıp tamam deyince pc de kullanıcı ad ve şifre isteyen bir bölüm açılacak oraya tarifte belirttiğim sizin belirlediğiniz kullanıcı ad ve şifreyi girip devam dediğinizde alt görseldeki gibi hdd klasörü görünecek bunu hep görmek için klasörün üstüne sağ tıklayıp ÇIKAN MENÜDE AĞ SÜRÜCÜSÜNE BAĞLA derseniz son görseldeki gibi hep bilgisayarım da sürücü gibi görünür ve oradan hdd deki dosyalarınıza ulaşır veya dosyalarınızı aktarabilirsiniz

Düzenleme

TAKILI HDD HEP GÖRMESİ İÇİN HESAP AYARLARINDA PAYLAŞIM YOLU TÜM YOLLAR SEÇİLMELİYMİŞ DİĞERİNDE MODEM KAPATIP AÇINCA HDD Yİ GÖRMÜYORDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Ekim 2024; 4:40:20 >

• Geçmiş olsun. Özel mesajda demiştim smb protokolü uymamıştır diye. Smb 1.1 yüklemek doğru yol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Evet hocam sağ ol ama keenetic de smb gerekmiyormuş ki çalışıyordu bende buna göre smb açık sanıyordumHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme  Ayrıca bu cins modemde sadece smb de yetmiyor hdd görmek için birde çalıştıra \\192.168.1.1 bunu yazıp, yetmedi kullanıcı ad şifre girip açmak gerekiyormuş baya boş işler keenetice göreHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme  neyse şimdilik kullanalım bakalım dua etsin 5 Ghz menzili iyi bunda yoksa kullanmazdım ayrıca Easy Mesh var bunda ama sanırım benim mutfakta duran city router olmaz dimi buna? hazır yakaladım sorayım dedimHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Ekim 2024; 8:32:10 >

• Keenetic smb 1/2/3 hepsini destekliyor. Windows varsayılan da 2/3 versiyonu var. Ondan bu cihazda eski Smb1 protokolü olduğundan kurmak zorunda kaldın.

• Klasik tekrarlayıcı olur sadece.

Anladım hocam tt işte eskiye aşıkHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme  neyse ilerde yeni model bir keenetic bakacağız artık bu titan mı olur apollo mu olur fırından ne çıkarsa artıkHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme extra dsl de genişletici yaparız artıkHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Geniş geniş kullanırsın :) Hayırlısı

Aynen hocam umarım bitirmezsin titanıHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme 

BU arada dediğim bu işte bakın alttaki tv yi daha 1 ay önce 7.200 tl ye aldım şuan 17.945,00TL bunun doların artışıyla hiç bir alakası yokHuawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de gösterme 

Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router de takılı Hdd yi PC de göstermewww.hepsiburada.com
    Vestel 24HA9530 24'' 60 Ekran Uydu Alıcılı HD Android Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestel-24ha9530-24-60-ekran-uydu-alicili-hd-android-smart-tv-p-HBCV00004AOTL9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Ekim 2024; 21:22:32 >

• Düzenleme

TAKILI HDD HEP GÖRMESİ İÇİN HESAP AYARLARINDA PAYLAŞIM YOLU TÜM YOLLAR SEÇİLMELİYMİŞ DİĞERİNDE MODEM KAPATIP AÇINCA HDD Yİ GÖRMÜYORDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Ekim 2024; 4:33:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.