Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son zamanlarda telefonda bir problem farkettim.

Whats app'dan bana A kişisinden gelen gelen bir resim var
    Whats ap'da B kişisi ile yazışırken o resmi ona iletmek istiyorm ve galeriye girip tüm medyayı seçtiğim halde bana 1 dakika önce whats app ile gelmiş resmi galeride göremiyorum. Ve hatta galeriye girip klasörler kısmına geldiğimde dahi whats ap Images klasöründe o resmi görmüyorum.

Sebebini araştıyorum ama henz birşey bulamadım.

Aynı olay başna gelen var mı ?

Varsa çözümünü de bulabilen var mı?
  • Arkadaşlar hangi klavyeyi kullanıyor sunuz. İostan sonra hiç alışamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL_TuRCo

Arkadaşlar merhaba,
    Son zamanlarda telefonda bir problem farkettim.

Whats app'dan bana A kişisinden gelen gelen bir resim var
    Whats ap'da B kişisi ile yazışırken o resmi ona iletmek istiyorm ve galeriye girip tüm medyayı seçtiğim halde bana 1 dakika önce whats app ile gelmiş resmi galeride göremiyorum. Ve hatta galeriye girip klasörler kısmına geldiğimde dahi whats ap Images klasöründe o resmi görmüyorum.

Sebebini araştıyorum ama henz birşey bulamadım.

Aynı olay başna gelen var mı ?

Varsa çözümünü de bulabilen var mı?
    Whatsapp ayarlarında -medyayı galeriye kaydet- gibi bir seçenek olması lazım, acaba sizde o kapalı durumda olabilir mi?
  • tuncay3545 T kullanıcısına yanıt
    Bana Kasım ayinin güncellemesi daha yeni geldi. Telefonun dagitimiyla alakali sanırsam tr deki cihazların birçoğuna gelen güncelleme bana 2 ay gecikmeli geldi. Cihaz Avrupa çıkışlı.

• overdozz kullanıcısına yanıt
    Gboard. Swift klavye bana çok karışık geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Whatsapp ayarlarında -medyayı galeriye kaydet- gibi bir seçenek olması lazım, acaba sizde o kapalı durumda olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Öyle bir ayar bulamadım ben.
  • quote:

Öyle bir ayar bulamadım ben.

Alıntıları Göster
    Whatsapp ana ekran - sağ üst 3 nokta - ayarlar - sohbetler - en altta " medyayı galeride göster " işaretli olacak.
  • Ben google klavye kullanıyorum aldığım ilk gün değiştirdim. Swift key hiç hoşuma gitmemisti.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağo, ayarı buldum düzelttim ve sorun halloldu :)
  • Mate 10 lite kullanıyorum gpu boost için game suit geldi. Emui güncellemesi ile. Birkaç ay game suit ile uygulamaları daha hızlı bir şekilde kullanıyordum. Daha sonra bir anda silindi. Nedenini bilen var mı?

• EMUI Sürümünüz kaç?

• quote:

Çok teşekkür ederim sağo, ayarı buldum düzelttim ve sorun halloldu :)
    Hallolduysa ne mutlu :)
  • Bana ocak ayı güvenlik güncellemesi gelmedi gelen var mı

• Arkadaşlar b339 güncellemesi geldi güncelleme içeriğinde sadece güvenlik yaması yazıyordu ancak el haraketleri özelliği falan eklenmiş. Huawei mate 10 lite cihazında sürekli bunu yapıyor güncelleme içeriğini yazmıyor ancak özellik ekliyor. b336 sürümündede kameraya gif özelliği 3 lü video çekme seçeneği eklenmişti. Adım gibi eminim bu cihaza gpu turbo bile eklenmiştir ancak haberimiz yok.
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    simple keyboard. eski telefonda da kullaniyordum pil harcamaz ama minimal iste

• Arkadaslar 1800 tl ye daha iyi bir telefon var mi ? Normalde xiaomi mi 8 var ama garantisi dusunduruyor oyun oynamiyorum sadece youtube ve kamerasi icin dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 20 Pro canlı-duvar kağıtlarını ve temalarını isteyenler alsın var burada

huaweitalk.blogspot.com
    Mate 20 Pro duvar kağıtlarını ve temalarını indirin
    https://huaweitalk.blogspot.com/2019/01/mate-20-pro-duvar-kagtlarn-ve-temaslarn.html?m=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicebliy21

Arkadaşlar b339 güncellemesi geldi güncelleme içeriğinde sadece güvenlik yaması yazıyordu ancak el haraketleri özelliği falan eklenmiş. Huawei mate 10 lite cihazında sürekli bunu yapıyor güncelleme içeriğini yazmıyor ancak özellik ekliyor. b336 sürümündede kameraya gif özelliği 3 lü video çekme seçeneği eklenmişti. Adım gibi eminim bu cihaza gpu turbo bile eklenmiştir ancak haberimiz yok.
    Bende neden yok arkadaş RNE-L01C432 tr garantili trden alınma telefon @Nicebliy21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F923646DE -- 1 Şubat 2019; 20:6:13 >
  • Mate 20 Pro canlı-duvar kağıtlarını ve temalarını isteyenler alsın var burada
    huaweitalk.blogspot.com
    Mate 20 Pro duvar kağıtlarını ve temalarını indirin
    https://huaweitalk.blogspot.com/2019/01/mate-20-pro-duvar-kagtlarn-ve-temaslarn.html?m=1

• Discord veya WhatsApp grubu kuralım da

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.