Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei güzel firma ama şu telefona güncelleme vermezlerse bidaha gider Xiaomi alırım bugün kaç sene önce çıkmış Motorola g4 plus bile android 8 aldı bize bi 9u geçtim gpu turbo güncellemesini vermedi.
  • Bootloader kodumu alamadığım için root yapamıyorum bir yolu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth kulaklık sorunu var deniliyordu hala var mı sorun?

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam xiaomi takas bulsam takaslarım o derece 1 sene dolmadan telefonun gerçek yüzünü gördük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tek espirisi servisi Ankara ve İstanbuldaysan ama xiaominin en kötü telefonunda bile hızlı şarj gorilla glass ekran falan var yani anneme redmi plus 5 aldıydım 1250tlye valla bizim telefondan çok güncelleme aldı hatta yanlış hatırlamıyorsam mate 10litedan daha üst sürümde cihaz canavar gibi bide huaweinin en kötü yanı bence bluetooth ve jak kalitesi çok geride ses kalitesi konusunda
  • Bluetooth sorunu nedir? Ben arabada hem kendi, hem kızımınkiyle bir sorun yaşamadım. Ses hem aramalarda hem müziklerde oldukça güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

güncelleme öncesinde yani bundan yaklaşık bir hafta önce başlayan ve görüşmelerimi kesintiye uğratarak sinirlendiren bu durumdan ciddi anlamda gına geldi.

telefonum evdeki wifi ye bağlı olduğunda görüşmelerimde sorun çıkmıyordu ama şimdi bir haftadan fazla bir süredir görüşme yaparken biranda hat kesiliyor. Wifi yi kapatıyorum sorun yok ama açınca karın ağrısı başlıyor. Yukarıda da belirttiğim gibi güncelleme öncesi bunu yapmaya başladı ve hala da devam ediyor.
    Bu konuşmaların kopma sorununu halledebildiniz mi? Hallettiyseniz nasıl hallettiğinizi söyler misiniz?
  • Herkese merhabalar,telefon için cam yüzeyli kılıf arıyorum var mıdır acaba ya da kullananlar neler tavsiye ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jdivision

Bu konuşmaların kopma sorununu halledebildiniz mi? Hallettiyseniz nasıl hallettiğinizi söyler misiniz?

Alıntıları Göster
    Aslında sorunun çözümünde benim bir katkım olmadı. Şöyleki, cihazın Wi-Fi araması etkin olduğundan görüşmelerde Vowifi devreye giriyordu. Nette yaşanan dalgalanmalardan ötürü net kopunca haliyle görüşmede kesiliyordu. Net düzelince bu sıkıntıda ortadan kalmış oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Kesin gelicek diyemiyoruz hala şuan p20 lite ile ugrasiyolar p20 den sonra sıra bize gelebilir diye düşünüyorum Huawei sitesinde 10 liteye güncelleme vermicez demişlerdi ama bunu değiştirebilirler çünkü 10 lite kullanıcısı oldukça fazla.
    İşte bu yüzden vermezler diye düşünüyorum. Çünkü piyasada hala mate 10 lite var ve android 9 verirlerse diğer modellerin satılmasına sekte vuracaktır. Cihaz kötü bir cihaz değil ve beklentilerimi karşılıyor bana göre.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Valla versinler vermesinler benim pek işime yaramıyo önemli olan whatsapp arasıra foto cekme ve internet bankaciligindan ibaret benim icin telefon. Şarjı iyi gidiyo ekran oranı gayet iyi. Ha android 5 olmuş ha 9 ha 10.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Bir nebzede haklısınız aslında çokta mühim değil ama sonuçta yeni yazılım bir çok bug ve güvenlik açığını veya ne bilim sıkıntılıları gideriyor yoksa aynı işlevlere devam

Valla hacim navigation gesture geldi bende hala Ekim güncellemesi var şimdilik güvenlikle alakalı bi sorun yasamadim birazda cihaza playdan yuklenen uygulama ve apklarin riski var her uygulamayı indirmemek gerek. Play store bazı malwareleri algilayamiyo maalesef.

Edit: ayrica guncellemememin sebebi guncel sonrasi telefonlarin kağnı moduna baglamasindan dolayi xda da gunceleyenler telefonun yavasligindan bahsetmislerdi o yüzden guncellemek pek iyi olmaya biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 11 Nisan 2019; 13:49:33 >
  • Android 9 pie bizim telefonlara verseler bile yüklemeyi düşünmüyorum. Çünkü; Google playdan şimdiye kadar ücretini verip aldığım iki tane app var. Nova launcher ve acr konuşma kayıt. Bildiğim kadarı ile 9 da nova launcher Huawei tarafından engelenip hiç çalışmıyor. Acr ise 9 da karşı tarafın sesini kayıt yapmiyor. Bu iki app benim için önemli. Bu nedenle yüklemeyecegim. Haaa bu arada Huawei iki ayda bir android 8 de de rahatsız ediyor. Bir bakıyorsunuz ekranda yazı " telefonunuz büyük bir riskten kurtarıldı. Nova launcher'i siliniz " diye. Ben şu anda telefonumla mutlu mesut geçinip gidiyorum.
    Sağlıcakla kalın.

• dusunenturk D kullanıcısına yanıt
    Hala halledemedin mi boot kodunu

Teşekkürler, telefonda bir sorun olduğunu düşünmüştüm içim rahatladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jdivision

Teşekkürler, telefonda bir sorun olduğunu düşünmüştüm içim rahatladı.
    İçiniz rahat olsun telefonda sorun yok tamamen Telekomun İnternet hizmetin den kaynaklı.
  • Şu okul bitsin ilk işim telefonu değiştirmek olacak. Yazı yazamıyorm kendi kendine harflere basıyor. Bir de çok kasıyor. Bundan hangi telefona geçersek bizi tatmin eder dostlar? Xiaomi redmi s2 falan nasıl acaba

• telefonda titreşim gücünü değiştirme gibi bi şansımız yok dimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 10 lite tam bir leş fiyasko.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.