Şimdi Ara

HUAWEİ MATE 10 PRO (ROOT-REBRAND-GÜNCELLEME-SES KAYIT - SES YÜKSELTME ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
7
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bootloader kilidini açamıyorum siteye erişim yapamadım bilmediğim bir sorun mu var yoksa ben mi yapamadım :)
  • Unlock kodu nasıl alıyorsunuz, hiç bir yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzafer

FunkyHuawei Tool indirmek için https://www.reddit.com/r/FunkyHuawei/comments/79sfj8/announcing_funkyhuawei_mate_10_rootrebranding_tool/ sitesine gittiğimde yasaklı diyor.
    çalışmıyor
  • 9 beta yüklicem ama update_data_public.zip dosyası yok sitede sadece 2 dosya var,nasıl yükleneceği hakkında fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar mate 10 Pro root yolu yok mudur şuan bir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

9 beta yüklicem ama update_data_public.zip dosyası yok sitede sadece 2 dosya var,nasıl yükleneceği hakkında fikri olan var mı?
    150 versiyondakini alarak yukledim ben sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

150 versiyondakini alarak yukledim ben sorun yok

Alıntıları Göster
    Bu sürüme Bi türlü güncelleme gelmiyor nasıl güncelleme yapabilirim.

HUAWEİ MATE 10 PRO (ROOT-REBRAND-GÜNCELLEME-SES KAYIT - SES YÜKSELTME )

• quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

9 beta yüklicem ama update_data_public.zip dosyası yok sitede sadece 2 dosya var,nasıl yükleneceği hakkında fikri olan var mı?
    bunu ben de merak ediyorum. Malum 9 çıktı ve dağıtılmaya başladı ama bizim cihazlara sanırım yılbaşından sonra gelecek. ben de bu yöntemle yüklemeyi düşünüyordum ama 2 tane dosya var, 3.sü yok ne yapcaz peki ?
  • Merhaba imei atılmış mate 10 pro cihazım var ota güncelleme alır mı ve eğer alırsa yüklediğim zaman imei veya şebeke gitme durumu olur mu
  • Şu anda hiç bir şekilde unlock kodu almak mümkün değil mi?
    Daha önceden başka bir Huawei cihaz için alınan unlock kodunu kullanabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.