Şimdi Ara

Huawei Mate 30 Pro şelale ekran ve geniş çentikle gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mate serisi iphone gibi çentiği kendine karakter benimsedi yanlışım yoksa.
    ayrıca o şelale kısmın dokunmatiği kapalı olur kanımca yoksa telefonu nasıl tutarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzular şelale....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu nasıl tutacaksın. Elini kasanin altina falan koyman lazım.yanlardan tutamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik bir tasarıma benziyor, bekleyip görelim. Hala çentik şöyle böyle diyen olmuş, iki kamera ve sensörler için yapılabilecek en iyi tasarım bu. Damla veya delik gibi leke de durmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu kıvrımlı ekran kullanışlı değil ve alandan çalıyor, ne demeye halen yapıyorlar bunu! Kimse talep etmedi bunu hala şekil olsun diye koyuyorlar!
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Haberi okurken aklımdan geçen kelimesi kelimesine aynı idi :)

• Yapmayın kavis dedikçe kavisi abartıyorlar, ne işlevsellik var ne dayanıklılık, hem telefon daha pahalı oluyor hem de çıtkırıldım ekranı daha pahalı oluyor... Kavis furyası çentik furyası ile birlikte en kısa sürede yok olmalı...

• fışkiye ekranın üretilmesi yakındır
  • O paralara arzular şelale.

• Doğrusu yine para konusunda ezileceğiz. Avrupa’da millet çocuğuna iki günlük maaşı ile akülü araba alırken Türkiye’de bayraklar asılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 15 Temmuz 2019; 17:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dumduz telefon istiyorum. Oyle yamuk yumuk olmasin. Sony'ler gibi olsun. Ust kisimda kamera, sensor bok pusur koyacak yeri de ayirsinlar centik mentik olmasin. Filmlerin a.... koyuyor. Fiyatlari yukseltmek adina yapmadiklari sacmalik kalmadi. Bunun selalesiz! ve centiksiz modelini de uretsinler, %25 ucuza satsinlar bak bakalim bunun yuzune bakan cikiyor mu?

• aynen ben de dümdüz ekran istiyorum, kıvrım çentik damla vs olmasın, hatta mümkünse iyice ozelleştirilmiş bir de kalemi olsun. (note serisinde o kavisli ekranda o kalem çok bi işe yaramıyor)
    bataryası da büyük olsun (kalınlık çok önemli değil)
    ama kamerası çok iyi olmalı, ois de güzel oluyor :D. Bir de tatil de fotograf cekerken ısınmasın. parmak izi yüz tanıma vs olmasın istemiyorum . illa parmak izi okuyucu koyacaklarsa arka ya koysunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.