Şimdi Ara

Huawei Mate 50 Pro: Artık gerçek amiral gemisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Mate 50 Pro: Artık gerçek amiral gemisi

ABD ambargoları nedeniyle akıllı telefon pazarından silinmenin eşiğine gelen Huawei bir şekilde hayatta kalmanın yolunu bulmuş görünüyor. Huawei Mate 50 Pro en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine ulaşmayı başardı.

Huawei Mate 50 Pro özellikleri ve fiyatı

• 6.74 inçlik 1212x2616 piksel AMOLED ekran

• Snapdragon 8+ Gen 1 4G yonga seti

• LPDDR5 RAM

• UFS 3.1 depolama

• 50MP OIS ana sensör+13MP ultra geniş+64MP 3.5x RYYB telefoto

• 13MP+3D ToF ön kamera

• 4700mAh

• 66W kablolu, 50W kablosuz şarj

• HarmonyOS 3.0

• 980$ başlangıç

Ayrıca Bkz.Huawei MatePad 2022 tanıtıldı: Snapdragon 870 işlemci ve 120Hz ekran

Huawei Mate 50 Pro modeli artık amiral gemisi rekabetine resmi olarak katılmış oldu. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti sadece 4G modem barındırdığı için 5G pazarında bir etkisi olmayacak.

Telefonun ekranı 10-bit renk desteği sunarken 120Hz tazeleme hızına ulaşabiliyor. Ana sensör f/1.4 ve f/4.0 arasında 6 kademeli değişken diyafram aralığına sahip. RYYB telefoto sensör ise daha kaliteli çekimler yapabiliyor. Kamera paketi lazer odaklama ile destekleniyor.

Batarya 5W tersine kablosuz şarj sunabiliyor. İddiaların aksine HarmonyOS 3.0 işletim sistemi batarya yüzde 1 olduğunda ultra tasarruf moduna geçiyor ve 3 saatlik konuşma süresi sağlayabiliyor. Bataryanın tamamen bitmesi söz konusu değil. Dİğer bir ilginç duruma ise ilk olarak Apple ile gündeme gelen ve hücresel bağlantı olmadığında uydu bağlantısı üzerinden mesaj ve lokasyon bilgisi gönderebilme. Beidou Satellite Message 3 adındaki bu özelliğin diğer uydular için geçerli olup olmadığı bilinmiyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_mate_50_series_debut_with_sd_8_gen_1_variable_aperture_camera-news-55667.php

• Şu parayı 5g desteği olmayan ve içinde google play store bulunmayan cihaza vereceğime aynı fiyata apple veya samsung amiral gemisi alırım.

• Pabucumun amiral gemisi. 5G'siz amiral gemisi mi olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şekilde Google hizmetleri kurulabilirse piyasayı duman eder.

• Huawei ,amiral model çıkardı sözü biraz yanlış olmuş.Daha yolun başında ve fiyatları adım adım yüksetme yönünde adımları var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kutudan çıktığı gibi gelsin benchmark rekor skor 9999999999999 :)

• Nasıl amiral gemisi oluyor 5G yok ? 5G olmayan telefona para verilmez, ölü doğmuş.

• Kılıf ile elinize alınca ısınma, fazla pil ve veri tüketimi nedeniyle kapatacağınız ve ülkemizde olmayan 5gyi kullanabilirsiniz bu cihazla :)

• Ekran gerçekten 10 bit mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

ahahahaha Huawei ne zaman piyasayi duman etmiş de şimdi edicek? 1000 Euro kimse çin çöpüne vermez. isterse Google + Apple hizmetleri olsun içinde.

not: Huawei kullancisiyim. bundan once de Xiaomi kullanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G şebeke zaten yok ki, olmasa da olur.
  • Fiyat çok iyi piyasagı kasıp kavuracak

• Kameraya telefon özelliği koymuşlar iyi olmuş.

Mate 10 Pek telefonum var. Bir yerde kaldı gidip gelmeye kalksam 1000 TL harcarim alamıyorum.

Mate 10 pro bile efsane telefondur. Bu paralar verilmez ama güzel telefona benziyor.

• 10 yıl önceki çentik ne alaka.

• Telefonun en büyük handikapı harmony 3.0 işletim sistemi, app marketi ???

5G'ye niye bu kadar yüklendiniz ki, telefonun wp olmayan var mı? bu telefon çin'de satsa huawei'yi gemisini yürütür.
  • şansı zaten yoktu bide bu fiyatlardan çıkış yaparak şansını iyice tüketiyor.

• neden şansı olmasın, abartmayın. dev bir amiral. gayet başarılı bir telefon. lakin mevcut ekonomide çok pahalı olacaktır

• 2021 sonrası çıkan tüm amiral gemisi veya amiral gemisi katili telefonların aralarındaki farkı göz ile insan hissi ile ayırmanız mümkün değildir.takılma hız gibi konuları da eğer iş adamı değilseniz saliselerle oluşan fark normal kullanıcı için anlam ifade etmez ,ekran daki kaliteyi göz ayıramaz

• 5g si olmayan telefon artık çöptür. Havalimanında 5g ile 1gb veri hızı elde ediliyor. Yakın zamanda tüm 5g olmayan telefonlar çöp haline gelecek. Sırf bu yüzden note 20 ultra telefonumu sattım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.