Şimdi Ara

★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★ (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.811
Cevap
46
Favori
280.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • huaweı mate 8 çıtalı ekran yaz n11 e satıcılara sorarak al. çıtalı veçktasız olarak 2 çeşit var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefoncular ortalama 500tl verdiler sizce nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Telefoncunun dedigine gore ekran ve cita birlesikmis. Cikarmasi riskli diyor.

• saçmalamış 2 tip ekran var 1. çıtalı 2. çıtasız.
    çıtasız alırsan o kırdığın ince şeritler olmadan montajı olur. yani senin işine yaramaz. adamın elinde olmadığı için sana kaktırmaya çalışmış. tamirciler elindeki malı kaktırır her zman. çıtalı ekran alman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselg10 -- 18 Şubat 2020; 22:11:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Citali ekran linki verebilirmisin. Alsam ben degistirebilirmiyim

Ben İzmirde Çankayadan çıtasız ekran aldım ve değişimini yaptık gayet güzel oldu. Hatta telefon mocha brown olmasına rağmen Gold ekran aldım eskisinden güzel oldu. Fiyatı 30 dolar, yani 1 hafta önce 180 tl ye aldım. Çıtalı ekran montajı daha kolay sadece, bu benim 2. Ekran değişimim oldu, diğerini AliExpress ten almıştım, bu daha güzel çıktı, eskisinde ölü piksel vardı. Çıtalı almak daha güzel bulursanız montaj açısından, fakat çıtasız ekran fiyatı daha uygun ve çerçeveniz sağlamsa ekranı söküp takabiliyoruz kolaylıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullent -- 22 Şubat 2020; 22:42:22 >

• Ben mate8 i satip redmi nite 8 pro aldim.citasinin kirik olmasi canimi skti.ama o haliyle telefon 600 etti.cok keyfyli mukemmel bir telefon.eger satip redmi note 8 pro alacaksaniz degmez.pili zayiflamissa yukselg10 un verdigi linkten pili alabilirsiniz.ben ordan aldim baya fark etti.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    şuanki tüm telefonlara bakıyorum ve 5-6k üzeri verilmicek ise hiç bir telefon mate 8 etmez kesinlikle. donanım yazılım konusunda mate 8 şuanki tüm telefonlara kafa tutar. kamera olarak geride kalır ki onunda aradaki fark uçurumlar değil kesinlikle. yani mate 8 satıp telefon almam. 😂

şuanki tüm telefonlara bakıyorum ve 5-6k üzeri verilmicek ise hiç bir telefon mate 8 etmez kesinlikle. donanım yazılım konusunda mate 8 şuanki tüm telefonlara kafa tutar. kamera olarak geride kalır ki onunda aradaki fark uçurumlar değil kesinlikle. yani mate 8 satıp telefon almam. 😂

• Firmware finder ile güncelleme uygulanabilir diyor artık.. Ama ben hala yükleyemedim. Deneyip yükleyen olursa bilgi verirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 10 Mart 2020; 9:58:42 >
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Firmware uzerinden proxy ile kabul etmedi elle manuel kurmayi denerim
  • ailkem kullanıcısına yanıt
    Merakla sizden dönüş bekliyorum ..
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Dün gece çok uğraştım ama kuramadım. FF üzerinden hiç olmadı dload klasörüne atıp gizli menüden software update deneyince de olmadı. Yabancı downgrade yapıp sonra mı upgrade yaparsam belki olur ama o işe girmek istemedim.
  • ailkem kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş, şu güzelim telefona bir türlü güncelleme yapamayacak mıyız biz ya ...
    Ben aslında telefondan fazlasıyla memnunum, yukarıda arkadaşın da dediği gibi mevcut durumda 5.000 TL civarında ancak mate 8 muadili seviyesine geliniyor neredeyse, yeni telefonum biraz daha üstün olsun derseniz çok daha fazla fiyatı gözden çıkarmak lazım (herkes için aynı şeyler geçerli olmayabilir, ama ben tam da bu tip telefonlardan hoşlanıyorum zaten, yani estetik olarak bile bence o zaman da piyasanın belki de en şık telefonuydu, şimdi de ekran kasa oranı geride kalmış olsa da temel tasarım mantığı itibariyle piyasadaki yığınla telefondan çok daha çekici)
    bunun yanında ben zaten amoled kesinlikle istemiyorum, beyazı beyaz olarak göreceğim ekranlardan hoşlanıyorum, bataryası 4.000 mAh'dan kesinlikle daha az olmasın istiyorum, ekran 7" bile olabilir :) fazla büyük olsun istiyorum, hafızası yüksek olsun, ek hafıza kartı desteğine de açık olsun istiyorum, bir de şu gerizekalı çentik olayından hiç hoşlanmıyorum... Telefonumun tek sevmediğim tarafı aptx protokolünü desteklememesi, bluetooth kulaklıktan memnun olmamamın en büyük sebebinin bu olduğunü zannediyorum, bunun dışında telefonumu değiştirmek ihtiyaç değil bir istek şu an benim için, ama o saçma sapan çentiği olmasaydı mi note 8 pro alacaktım, hala daha gidip gidip geliyorum, telefonun karşılaştırmali memnun olduğunuz/olmadığınız taraflarını yazar mısınız, mümkün olursa eğer?

• barkodd B kullanıcısına yanıt
    Mate 8 in arizali degilse note8 pro almaniza gerek yok.ben telefonumu yan citalari kirildigi ve icine su vs girme durumundan oturu sattim.telefoncu 500 tl verdi o haliyle.
    Note 8 pro;ekrani iyi bataryasi cok iyi,kamerasi fena degil sanki.sesi iyi..aklima gelen bunlar

• Aslında telefonumda pek sorun yok,ama bu sıralar (benim kullanımıma bağlı bazı durumlar yüzünden sanırım) yavasladığını farkediyorum, bir de ekranda uzun süre kalıcı olmayan gölgelenmeler (ghosting) olmaya başladı, k30'u farkettim.biraz önce, o da fena değil gibi, note 8 pro'yla arasında fiyat farkı var ama telefon hoşuma gitti gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 11 Mart 2020; 22:55:39 >
  • barkodd B kullanıcısına yanıt
    Yalniz bu virus nedeni ile guncellemeler nasil olur bilmiyrm.mate 8 guzel telefon.

• Merhabalar. Elimde boşta duran biri orninal kutudan çıkan olmak üzere kullanılmamış kılıflar var. Sadece ortadaki mavi kullanıldı. Fiyat 80tl, Denizli dışı ücretsiz kargo yapabilirim.

• Başımıza taş yağacak! Telefona güncelleme gelmiş. C185B587... Bakalım bir...

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.