Şimdi Ara

★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.811
Cevap
46
Favori
280.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nfs most wanted asfalt boom beach oynarım surekli, web de gezinirim vs. Daha donma takılma yaşamadım. Bir de ne bulursam indiriyorum bu 64 gb olayı süpermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUAWEİ ALACAKLAR OKUSUN LÜTFEN
    selam dostlar.öncelikle şunu belirteyim benden daha HUAWEİ fanatiği bi kullanıcısı bulamazdınız ...bulamazdınız daha düne kadar...ama artık bulabilirsiniz.neden;
    Huawei gerçekten başarılı bir firma.Bende mate 7 kullanısıyım...Hatta eşimde...kısa keseyim konuya gireyim...çok severek kullandığım hatta başka markalara geçince tekrardan geri dönüş yaptığım tek model olan mate 7 cihazım nedenini bilmediğim sebepten dolayı sim kartı görmez oldu...sim kart hatasından dolayı yetkiili servisi Cİhan Elektroniğe götürdüm...cihazı teslim ettim...bu sabah aradılar...sim pin telleri kullanım kaynaklı bozulmuş ve buda anakarta bağlı çalıştığından ikisinin birlikte değişmesi gerektiğini ve bu işlemin garanti dışı yapılacağını ve bunun 600 tl tuttuğunu söylediler.kullanıcı olarak nasıl pin yuvasını bozabilirimki vs...vs...anlattıktan sonra mahkemeye vericem sizi dedim kapadım.size soruyorum arkadaşlar bu sim yuvası nasıl bozulur ...toplamda sim kartı en fazla 3 kez takıp çıkarılan bir telefonda...demekki çok hatta ultra hassas ve çok dandik yapılmış sim yuvası...başka açıklaması yok.kullanım kılavuzundada belirtmeleri gerekiyo olmaları lazımdı sim kart yuvasının çok dandik yapıldığı ve sim kartı sadece yetkili serviste takmamız gerektiğini...ben bunu anladım bu işte...bide şu konuya değineyim...600 tl para istiyorlar ya çekinmeden ,arkadaş bu telefonun maliyeti ne kadarki sen bi sim yuvası ve anakarta 600 tl istiyorsun...sim yuvası 5 dolar olsun,anakartta 10 dolar olsun işçilikte 10 dolar olsun istemeleri gereken para 25 dolar yani ortalama 100 -150 tl istemeleri gerekirken adamlar 600 tl istiyor...kullanıcı hatasını kabul etsen çıkan rakamı kabul etmezsin...yani kısaca HUAWEİ servis ve yedek parçada beş para etmez.mağdurum ve hakkımı arayacağım ilgili merciilerde...Huawei alacaksanız iki kere düşünün...bu konuda APPLE bir numara.tek geçerim.hiç kullanmadım ama dünya biliyor garanti ve servis anlayışını...HUawei bir fanatiğini kaybetti hatta bir düşman kazandı diyebilirim...yorumlarınızı bekliyorum...

• merhaba hocam pin tirnaklarinin kirilmasinin tek sebebi mesela nano simi micro sim gibi kullanmak icin kucuk parcalar var hani karti icine takiyorsun nano kartsa micro kart oluyor bu parcalar sim karti takinca icindr oynama bosluk cikinti gibi vs seyler oluyor sim karti takip cikarirken o cikintilar sim yuvasindaki ignelere takiliyor ve hasar gorup kopuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen mate7 ile aynı batarya süresi.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Mate 7 4100, mate 8 4000 di sanirim. Normal

• Normal olarak kullanacak arkadaşlara tavsiyem Türkiyeye gelmeden önce alacaklarsa Çin haricinde bir ülkeden alsınlar, zira Çin versiyonlarında google ürünleri bulunmadığı için root falan uğraşmaları gerekir. Bilhassa sahibinden veya gittigidiyordan alacaklar buna dikkat etsin, misal Avrupa versiyonlusunu alsınlar. Bende Huawei Honor6Plus var Çin versiyonu ancak rootsuz telefon kullanmadığım için benim için sorun olmuyor.

Bu arada bir arkadaş güncellemeyle ilgili sıkıntı var demiş, ben telefonu kullanalı 10 ay oldu, ayda 2 kez güncelleme yayınlanıyor(ayın 1 i ve 16 sında), 4.4.2 ile almıştım, şimdi kaç aydır 5.1.1 de kullanıyorum, gelecek ay 6.küsür(marşmellov) versiyonu bekleniyor. Ancak 2016dan sonra güncelleme sayısı ayda 1e düştü sanırım çünkü bu ay 16 Ocak güncellemesi gelmedi. Samsung ve Motorola kullanırken yılda bir güncelleme gelse sevindirik olurduk.

Bir arkadaş servis durumundan bahsetmiş, ancak servis kötü diye iyi servisli kötü telefonlar kullanamam ki, benim telefonun servis desteği bile yok, ihtiyacım olacağını da sanmam. Anakart fiyatı için şunu söyleyeyim, yüksek geldi diyor fiyat ama sokakta 50 adam çevirseniz birinden mutlaka Samsungun note serisi çıkar, bu kadar Türkiyede çok satmış bir telefonun anakartını servis 700TLye değiştiriyorsa Mat7 için 600TL bence hiç çok değil (Çinden ne kadar çok parça getirtirseniz o kadar ucuz olur). Benim honorun kılıf ve jelatini bile yok öyle kullanıyorum. Ancak daha ilk haberleri çıktığından beri gözüm mat8de, beyaz renk almayı düşünüyordum ancak çıkmamış :(

Fiyat konusunda 2100-2300TL arası bekliyorum, bu fiyatın altında her türlü alınır. Bu fiyat civarında Huaweiyi bilenler alır.

ek: bu arada ilk akıllı telefonum samsung galaxy gio 3.2" idi, sonra motorola atrix 4.0" ile yine küçük geliyordu, 5.5" ve üstü dev gibi geliyordu o zamanlar; şimdiki telefonumu(5.5") elime ilk aldıktan 10dk sonra bu da küçükmüş dedim :) aslında 6.2"-6.6" arası telefon bakıyordum ancak 6.0" de bir müddet idare eder sanırım. Tabi bu kullanacak kişinin eline oturmasıyla ilgili, karış uzunluğum 25cm­~10" olduğundan 6.5" normal geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 31 Ocak 2016; 2:43:09 >

• Cin mali olablarda fark dediginiz gibi uygulamalar tarayici falan sanirim cince burda bir arkadas vardi umarim cozmustur sorunu arti ozelligi iki hatti 4g ye uygun, bizim ulke icin ne kadar avantaj bilmiyorum. Biz daha 3g li internet fatutalarini zor oderken..
    Telefonu alali bir hafta oldu cok memnunum. Bundan once 4s ondan once samsung s2 kullandim ve bir daha androide donmem dedim ve suan dondum :) en kotu hanima veririm dedim yok vermicem hatta hanim da cok begendi yine yurtdisina giden birine aldiracagim ayni telefondan.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 31 Ocak 2016; 11:35:02 >
    evet honor modelleri için uğraşan olmamış ama, Çin versiyonlu mate7 lere Avrupa romu yüklemenin bir yolu bulunmuş sanki, mate8 ler için de kolayca yapılabilir belki.
    evet honor modelleri için uğraşan olmamış ama, Çin versiyonlu mate7 lere Avrupa romu yüklemenin bir yolu bulunmuş sanki, mate8 ler için de kolayca yapılabilir belki.
  • piksel yoğunluğu nispeten düşük, telefonu kullananlar ekran kontrastı ve renk canlılığı hakkında bilgi verirlerse yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 3 Şubat 2016; 2:47:33 >
  • bu arada alanlar genel de altın renkli almış sanırım, eski telefonlardaki altın sarısı tonu gibi çok az yeşil ton içeren gıcık bir renk mi acaba, yoksa daha sarımtırak ve parlak güneş sarısı tonunda güzel bir renk mi? gerçeğini görmeden resimlerden anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 3 Şubat 2016; 2:43:23 >
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    Samsung gibi cayır cayır parlamıyor. Bilmiyorum telefonda bu kadar yüksek piksel değerine gerek varmı. Film izledim oyun oynadım intertnette gezindim ekran çözünürlüğü yeterli. Benim için önemli olan şarjının 2 günü çıkarması ve en ufak bir takılma yaşanmaması. Böyle devam ederse kullanmaya devam.

• Sevmediğim bir nokta var, parmak izi sensörünün yeri. Güzel çalışıyor hızlı, başka parmak izi ekleyebiliyorsun ama arkada olması telefonu her defasında eline alman gerekiyor.

• guncelleme alan oldumu bana bugun guncelleme geldi pil ve performans la ilgili vs yaziyor

• siz baya memnunsunuz telefondan sanırım keşke bizde alsak
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Marka takıntım yoktur telefon konusunda, işini yaptığı sürece memnunum ama iphone gibi 4s ios 9 yükleyip telefon 3310 a dönerse en büyük düşmanı ben olurum Bende şans eseri aldım hiç aklımda yoktu olumlu olumsuz burdan paylaşmaya çalılıyorum almak isteyenlere yadımcı olmak için. Bu arada ekran süresi 7 saate indi sanırım ideal süre bu 3 gndür böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Marka takıntım yoktur telefon konusunda, işini yaptığı sürece memnunum ama iphone gibi 4s ios 9 yükleyip telefon 3310 a dönerse en büyük düşmanı ben olurum Bende şans eseri aldım hiç aklımda yoktu olumlu olumsuz burdan paylaşmaya çalılıyorum almak isteyenlere yadımcı olmak için. Bu arada ekran süresi 7 saate indi sanırım ideal süre bu 3 gndür böyle.

marka takıntım benimde yok olsa huawei demem ama ekran soluk gibi biraz bir samsung değil. hala alasım var ama türkiyede yok
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Araştırırken benimde dikkatimi çekti youtube da karşılaştırmalar var açık havada telefon net görünüyor kötü değil istersen ayarlardan renk sıcaklığını ayarlayabiliyorsun.
    Güncelleme bende yok cihaz avrupa versiyon.

• Herkese merhaba
    Bende Mate 7 kullanıcısıyım. Telefondan çok memnun olduğum için bende bir adet sipariş verdim. Lazada.com.my sitesinden. Ablam malezyada yaşıyor ve telefonu ona göndericem. en geç bir ay içinde buraya gelen biri olur telefonda elime geçer. Kutu açılış ve ilk gözlemler adına bir derleme yaparım elimden geldiğince. Mocha brown 4gb/64gb versiyonu aldım. 2140tl ye geldi telefon. Mate 7 den çok memnun olduğum ve ekranına çok alıştığım için birde standart beyaz veya siyah telefonlardan sıkıldığım için mocha brown aldım. Görmeden aldık inşallah canlısı görsellerinden çok farklı çıkmaz.
  • akrepsianka A kullanıcısına yanıt
    hayrlı uğurlu olsun, güle güle kullan, piyasaya baktığımda bu büyüklükte lg g pro2 piksel yoğunluğu ve işlemci olarak daha düşük, asus zenfone2 laser 6.0" kamera ve işlemci olarak daha düşük ve 6" olanlar Türkiye'ye gelmedi, samsung A9 yeni çıkarmış o da 6.0" ancak işlemci, ram ve kamera konusunda mate8'in gerisinde ve Türkiye'de henüz yok, bir de sony z4 ultra çıkaracaktı 6.44" ve yakın özelliklerde olacaktı ancak çıkarmadı,
    kısacası ikisi de yurt dışı olan asus ve huawenin bu modelleri fiyat/performans açısından iyi ancak asus daha ucuz olsa da kamera ve işlemci olarak daha düşük, 4GB ram seçeneği yok, ekran/telefon boyutu olarak daha kötü, nfc,parmak izi,fm v.s. hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 3 Şubat 2016; 19:19:01 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.