Şimdi Ara

Huawei Mate 8 Android 6.0 4GB 128GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tom_bombadil

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

sen Huawei sin ya, sen kimsin Note 5 ile aynı fiyattan hatta daha yükseğine piyasaya çıkıyorsun?? çöpünüz..

Huawei g7 kullanmaktayım ve de orta senkment te oldukça başarılı kendi seviyesindeki bir çok marka cihaz yanında benim açımdan çöpünüz buna samsung marka cihazlar da dahil bir çok kişi bu cihazı aldı ve de memnun bir şekilde kullanıyorlar Huawei cihazlarını cihazların sizin tabirinizle çöpünüz değerlendirilmesi kişisel zevk ve ihtiyaçlara göre değişir. Ayrıca benim açımdan da yorumunuz çöpünüz

yorumu okurken algılarınızı biraz açarsanız daha net anlayacağınızı düşünüyorum. Huawei ye çöp demedim, pazarda güzel modeller tasarımlar yapan bir marka ancak pazarın göz ağrısı olan Note 5'den daha yüksek bir fiyatla piyasada olmasına tepkim.. Sonuçta siz beğenmeseniz de Samsung'un belli bir marka imajı var. Talep yüksek, ikinci elleri değerli. Siz 1600 liraya Huwai Mate 7 alsanız, 900 liraya zor satarsanız, ancak 1600 liraya A8 alırsanız 1350 liraya satabilirsiniz. Bu sebeple Huwai Türkiye pazarında 2700 ile veya 2000 bin civarlarında bir rakamla piyasada satılırsa çöpünüz derim.. ha yok 1700 lirayla girer de rakabeti arttırırsa da en büyük desteği ben veririm. Biraz objektif olmak lazım. Note 5 duruken, huwai'ye 2000 küsür veren adamdan da korkarım ben..

• Türkiyeye uygun fiyattan gelse çok güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.