Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
85
Favori
603.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı... kenarda duran hasarlı bir huawei mate 9 cihazım var ekran kırık birde hoparlörler cızırtılı... kendimin mate 20 pro var mate 9 da komple toplatıp anneme vereceğim kullanması için... ama şöyle bir sorum var o zaman mate 9 u alırken hepsi burada dan ithalatçı garantili almışım şimdi telefonuma huawei yetkli servisi bakar mı acaba sonuçta ücretini vereceğim o yüzden orijinal olsun istiyorum... bilgisi olan ve yol gösteren olursa memnun olurum?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

parasıyla yapıyorlar.

• DbA kullanıcısına yanıt

benimde 2 hafta önce kapanıp açılıp durdu 5 kere ve veri kurtarma bölümü açılıp kaldı. servise götürdüm anakart değişmeli dediler. parasını ödedim hala anakartın gelmesini bekliyorum. anakart tamiri mümkün değil diye biliyorum. siz ne yaptınız telefonu?

• şuan son sürüm emui 9.1 değil mi başka güncelleme alır mı acaba?

• Güncelleme yayınlanmaya başlamış diye bir yazı okudum. Harmonyos sürümü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arka kamera birden bulanık göstermeye başladı. Odaklama yapmıyor. Sebebi ne olabilir ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Sorunuma cevap olarak bulunsun;

Konu içinde birkaç arkadaşın bahsettiği çözüm yolunu denedim.

Telefonun ekran kısmı yere gelecek şekilde yaklaşık 15-20 cm yükseklikten halı üstüne düşürdüm. İlkin de birşey olmadı ama ikincisinde odaklama sorunu çözüldü.

Geçici bir çözüm mü zaman gösterecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Play store" de sorun var.

• Arkadaşlar merhaba, kardeşimde gayet sorunsuz çalısan bir mate 9 var fakat ben telefonu ona vermeden once custom rom yukleyerek verdigim icin hem android surumu eski kaldi, artik yeni uygulamalarin bazılarını indiremiyor, hem de surekli "telefonunuz rootlu olduğu için bu uygulamalar düzgün çalışmayabilir" temali uyarılar çıkıp duruyor.

Kendi stock romuna donmek icin yazilimini indirdim fakat twrpden stock yazilim kurulmuyor. Guncel bir sekilde bu telefonun rootunu kaldirip orijinal yazılımına nasıl dönebileceğimi bilen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.