< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matebook 13 AMD (15. sayfa)
-
-
Evet
-
Huawei Matebook 13 AMD Ailesine Windows 11 (Insider Beta) hayırlı olsun
-
hayırlı olsun hocam, hata aldınız mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır almadım. Daha önce de uygunluk onay görselini de paylaşmıştım zaten.
1 Adet, windows tarafından da bilinen bug gördüm sadece. Görev çubuğunda sağ tarafta bir ikon diğerlerinin üzerine biniyor. Önümüzdeki güncellemede düzelteceklerdir.
Modern görünüşlü, pencere köşeleri radüslü (yuvarlatılmış) güzel bir yazılım olmuş diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi hocam, hayırlı olsun. ben resmi güncelleme geldiğinde güncelleyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaza haricen nvme ssd yükseltmesi yapan var mı? 256gb ı 1 TB a yükseltmeyi planlıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapılmıyor diye biliyorum ama denediniz mi?
-
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
bu modeli almayı düşünüyorum sesi nasıl ? üniversite için alacağım
huaweı | teknolojiyle ve indirimlerle buluşma noktanızHuawei MateBook 13 R7 | PC | HUAWEI Store TÜRKİYEhttps://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-13-r7 -
Matriks ve Netsis için kullanmayı düşünüyorum. Çok nadir de Valorant vs. oynayabilirim. Bu cihazlar işimi görür mü, hangisini almak lazım?
-
pil yüzde 70 oldugu halde kalan kullanım 1 saat 20 dk diyor sebebi nedir
-
sorun bir bendemi internette vs gezerken yazı tiplerinde sorun yok ama programlarda. devc++ ve visual studioda çok bulanık oluyor yazılar
-
Arkadaşlar matebok 13 r7 512gb 2021 model no:HN-W29R laptopu alalı aşağı yukarı alalı 10 ay oldu gerçekten titiz kullandım, son bir aydır ekranı açıp kapatırken hafif bir boşluk hissettim hafif çıtırtı gelmeye başladı, az önce farkettimki ekranı kapatırken alt kasa hafif dışarı çıkıyor(bilgisayarı hem çok az kullandım hemde 4 5 aydır ekranını kapatmıyordum menteşeler bozulur düşüncesiyle) bu tarz bir problemle karşılaşan oldu mu garantiye göndeermeden çözüm önerisi olan varmı ? garantiye göndermek istemiyorum çok titiz kullandığım cihazı sağını solunu çizip geri yollamalarından korkuyorum, kauçuğun altındaki vidayı biraz sıktım ama fayda etmedi videsunuda çektim yardımcı olabilecek öneri sunabilecek olanlarınız varsa şimdiden teşekkür ederim, ama şu kadarını söyleyim ne kadar kalitelide dursa laptop bence kalitesiz(ekranın sağında solunda ışık parlamları siyah ekranda, laptopu sol tarafdan tek elle tuttuğumda çıtırtı sesleri fan sesi vs) ama çok şık gözüküyor :D aynı donanımlara sahip çok daha ucuz bilgisayar alabilirdim ha tabiki bunun kadar kompakt olmayabilirdi,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X