Merhaba, Konular içinde Huawei'in diğer modelleri ile ilgili bir paylaşım bölümü var ama Air modeli ile ilgili bir bölüm olmadığından ayrıca açmaya karar verdim. Bu konu üstünden air kullanıcıları olarak birbirimize yardımcı olabiliriz. Özellikle cihaz tecrübelerinizi ve kullandığınız faydalı programları belirtirseniz alacak arkadaşlara rehberlik etmiş olursunuz. Ürünün resmi sitesini incelemek isterseniz : https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/ Huawei Matepad Air Teknik Özellikleri: İşlemci -Qualcomm Snapdragon 888 – 1x 2.84 GHz ARM Cortex-X1 (Kryo 680) – 3x 2.42 GHz ARM Cortex-A78 – 4x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 – Adreno 660 RAM ve Depolama – 8 GB RAM – 128 GB ve 256 GB Depolama Ekran -11.5 inç HUAWEI FullView Ekran – 144 Hz Yenileme Hızı – IPS Panel – 2800 x 1840 Piksel Çözünürlük Kamera -13 MP Arka Kamera – f/1.8 Diyafram Açıklığı – 4K 30 FPS Video Kaydı – Belge Düzeltme8 MP Ön Kamera – f/2.0 Diyafram Açıklığı – 1080p 30 FPS Video Kaydı Batarya -8300 mAh Kapasiteli Batarya – 22.5W Hızlı Şarj (10V/2.25A) Bağlantı Seçenekleri – Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax) – Bluetooth 5.2 – USB 3.2 Gen 1 (Type-C) İşletim Sistemi -HarmonyOS 3.1 Matepad Air ve Matepad 11.5 Arasındaki Farklar videosu, kıyaslamayı merak edenlere: Laktozsuzyoutube Umarım Beğenirsiniz :)
Abone olmak için:
https://www.youtube.com/c/Laktozsuz
Instagram:
https://www.instagram.com/laktozsuzgg https://www.youtube.com/watch?v=ChDPLnaVc4o&t=193s&ab_channel=LaktozsuzKullanım tecrübelerim ve kullandığım programlarla ilgili yazımı düzenleyip ekleyeceğim. (Düzenli olarak güncellenecektir.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheare78 -- 5 Ocak 2024; 9:55:2 > |
Huawei Matepad Air kullanıcıları (Ana konu)
-
-
Ellerine sağlık, destek amaçlı yazıyorum.
-
merhaba
hocam memnun musunuz, pil süresi nasıl ? kalem kullanımı rahat mı?
bizde almayı düşünüyoruz.
-
merhaba, matepad serisi tabletler ile samsung tab s9 fe yada xiaomi tab 6 arasındayım. Matepad kullanıcıları eksi yada artı yönlerini paylasabilirse çok güzel olur, önemli kısım yazılım ve google netflix gibi uygulamalar ve kalem deneyimi. iyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 Yıldır air kullanıcısıyım google olayı can sıkıcı olabiliyor ama saf android olunca pil ömrü konusunda cidden seviye atlamış durumda kalem ile yazı konusunda kendi uygulaması çok kötü appgalery den uygulama indiriyorsunuz ömür boyu üyeliği 120 tl idi o uygulama ile rahat ediyorsunuz. Tabletin kutusundan kalem ve klavye çıkması büyük artı ciddi masraftan kurtarıyor şu ana kadar en sinir bozucu şey klavyenin kapatılmaması klavye kablosuz bağlantı kuruyor eğer kapatmazsanız tarayıcıdan arama yaparken ekran klavyesi açılmıyor bazen ayarlanıyor vs. ama verimli olmuyor Huawei ile iletişim kurdum bu konuda klavyenin kapatılamadığını söylediler. Samsung S9 da kullandım eğer telefonunuz Samsung ise büyük rahatlık ama kalem uçunu hiç beğenmedim keçeli kalem gibi rahat edemedim yani Huawei'nin kalemi Apple'e benziyor benim hoşuma gitti ve ekranın parlamaması çok iyi kalemle yazarken o kaliteyi hissediyorsunuz diyebilirim. Ekran kalitesi tatmin edici üzüleceğinizi sanmam. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
-
Arkadaşlar kablolu ekran yansıtma var mı yeni Air papermate de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba
geçen hafta aldık bir tane klavye ve kılıf tabletle birlikte kalem ekstra indirimli hali 1000tl+bluetooth kendi mouse nuda aldık oda 500tl, googledan bulduğum bir 800tl lik indirim kodu girdim huawei sitesine 15800 küsüre geldi 3 taksit halinde tablete gelecek olursak ben 6 yaşındaki kızıma aldım ama kendime de mi alsam diye düşünmedim değil.
-Ekran çok güzel yansıma yapmıyor çözünürlük güzel kalemle çizimlerde kağıt gibi bir sürtünme sesi çıkarıyor gayet hoş olmuş.Geliştirici seçeneklerinden ekran animasyonlarınıda kapattım geçişler acayip hızlandı.
-Uygulama kurulumunda sıkıntı yaşamadık gbox diye bir uygulama içerisinden google play e de erişiliyor. 3. parti uygulama kurulumundada sıkıntı yok.
-Pil geldiğinde bitene kadar kullandık şarj aleti yanlış görmediysem 40watt 22.5watt değil. %100 e kadar doldurduk, oyun ve youtube la %30 kullanımda otomatik parlaklık 4 buçuk saat ekran süresi gösteriyordu.
ekran kullanımı totalde 10-15 saat arası olur diye tahmin ediyorum. arka planda çalışan gereksiz google uygulamalarının olmaması daha iyi olmuş, telefon değil sonuçta ihtiyaç olduğunda istenilen kurulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 26 Ağustos 2024; 9:9:13 >
-
Hocam eliniz de kablo varsa kablo ile monitöre görüntü veriyor mu deneme şansınız var mi
type C to hdmi lazım hocam maalesef yok elimde
-
bu tableti almayı düşünüyorum işlemci dedikleri kadar fazla ısınıyor mu ?
xiaomi pad 6 da var ama dandik miui'ye bir daha bulaşmak istemiyorum
sadece medya ve oyun için alacağım
-
Mi pad 6 yı beğenmediysen konudan çık ve blokla sakın huawei yazan bir konuya bir daha girme. Mi pad 6 ya bulaşmak istemiyorum diyen burada küfür eder.
Bunda google direk yok oyunların uygulamaların yarısı google hesabı istiyor direk hiç çalışmıyor. Çalıştırmak için android tablette android emulator çalıştırıyorsun yavaşlığı sen düşün.
Arayüz istiyorsan samsung al hocam. Yada direk en iyi tableti yapan markadan ipad al geç.
2018 ipad pro var kardeşimde batarya çabuk bitiyor onun harici 6 yıllık tablet demezsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En sonunda paraya kıyıp 20-25k ya laptop alacağım zaten az kaldı
12 bin liraya alacağım tablette hala alma beni dedirten sorunlar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Ağustos 2024; 13:36:48 >
Arkadaşlar Gbox indirdim duolingo kullanıyorum ama mikrofonum çalışmıyor. Tüm izinleri açık. Gspace indirdim onda da çalışmadı. Kulaklık taktım yine çalışmadı. Mikrofon normalde çalışıyor, Videoda ses kaydında sorun yok. Teşekkürler şimdiden.
-
Sanal makine çözümleri yerine direkt olarak microG'yi denemenizi tavsiye ederim, birçok probleme çözüm olacağından emin olabilirsiniz. Youtube'dan kısa bir araştırma yaparsanız, uygulama konusunu anlatan pek çok kanal ve video içeriği mevcut.
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- yurtdışından tablet getirmek
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- general mobile tablet açılmıyor
- en iyi tablet
- red magic tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- sms yönlendirme
- snapchat nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X