arkadaşlar ben bugun ttnet ten kablosuz modem aldım huawei model vermişler babam aldı ben yoktum olsam başka yokmu derdim ama yapcak bişe yok neyse şimdi bunu kullanan arkadaşlar bi yazsın Allah aşkına çekim gücü nasıl ben kurdum modemi modem salonda kendi odama geçtim laptop ile arada bi mutfak var yaklaşık 10 - 13 metre gibi bişe mesafe çekim gücü 3 çizgi kopma felan hiç olmadı gayet rahat nete giriyorum ama 2 çizgi düşük yani 3 çizgide çekiyor arkadaşlar kimseye danışamadım normalmidir değilmidir bu modemi kulanan arkadaşlarda nasıl yardımcı olursanız sevinirim
çekim gücü 3 çizgi v.s. onları bir kenara bırakıp kablosuz ağ durumuna girip oradaki hızını kontrol etmen daha yararlı olacaktır. Ancak sana şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bu modem ve buna benzeyen modemler yeni teknoloji ile üretilen sorunsuz son derece kaliteli modemlerdir. markası pek duyulmamış diye sıkıntıya girme. sadece ülkemize yeni girdi ama dünya genelinde as oyunculardan birisidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme