Şimdi Ara

Huawei'nin Android alternatifi HarmonyOS için lansman tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei'nin Android alternatifi HarmonyOS için lansman tarihi açıklandı

Huawei, birkaç yıldır HarmonyOS olarak adlandırılan kendi mobil işletim sistemi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirket kısa süre önce Çin'deki geliştiriciler için bir test sürümü yayınladı ve şimdi yeni platformunu resmi olarak başlatmaya hazır gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.En fazla pil tüketen 20 uygulama belli oldu

Youtube ve Weibo'daki resmi HarmonyOS hesabında, yeni Huawei işletim sisteminin lansman tarihini ortaya koyan bir teaser videosu yayınlandı. 2 Haziran 2021'de Pekin saatiyle 20:00'da (Türkiye saatiyle 15:00) gerçekleşecek. Bunun, küresel bir lansman mı yoksa Çin için yerel bir etkinlik mi olacağı ise belirtilmedi.

300 milyon cihaz HarmonyOS çalıştıracak

HarmonyOS'un geliştirilmesinin 2016 baharında başladığını hatırlayın. Android uygulamalarıyla uyumlu ve Huawei tüm akıllı telefonlarını bu işletim sistemine güncellemeyi planlamakta. Söylentilere göre diğer akıllı telefon üreticileri de Huawei'nin yeni işletim sistemiyle ilgileniyor. Ancak HarmonyOS uygulama yelpazesi yalnızca akıllı telefonlarla sınırlı değil.

HarmonyOS, akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatlerden akıllı TV'lere ve araç multimedya sistemlerine kadar çok çeşitli cihazlara kurulabilen tamamen açık kaynaklı ve çok yönlü bir platform. Huawei, 2021'in sonunda, 200 milyonu şirketin kendi cihazları ve diğer 100 milyonu da ortak ürünler olmak üzere yaklaşık 300 milyon cihazın HarmonyOS'ta çalışmasını planlıyor.

Kaynak:https://weibo.com/hwemui?is_all=1

• Bunu yaparsa zaten huwai yapar umarım alternatifler çoğalır, yakında apple ios u tum cihazlar için modlayip piyasaya sürerse emin olun yüzde 70 android cihazlarin çoğu appledroid olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Font bariz Google vari olmuş Huawei. Özgün ol!

• BekirHan kullanıcısına yanıt
    Hepsini birden yapamazlar olur oda olur, düzgün çalışmadıktan oraya program desteğini çekemedikten daha çok cihazda kullanılmadıktan sonra anlamı olmaz, font önemli ama yukarıdakiler daha önemli.

• Rekabet iyidir, tekelden uzaklaşmak ve tüketici için alternatiflerin sayısını arttırmak kaliteyi de arttırır. Yakında AB'de kendi işletim sistemini çıkarabilir, kendi güvenliğini kendin sağlayacaksın bir durumda.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

Pek tabii hocam. Para kimdeyse tekeli o oluşturur. Liberal Ekonomi' nin en komik paradoksu Huawei'nin Android alternatifi HarmonyOS için lansman tarihi açıklandı 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işletim sistemini sadece telefonlarda olacağını düşünmek yanlış olur. HarmonyOS bir ekosistem olarak düşünülüyor. Bu çok büyük bir avantaj getirecek zira elektronik eşyaların birbiriyle haberleşmesi çok daha hızlı, kolay ve uyumlu olacak. Huawei şimdiden birçok beyaz eşya firmasıyla imza atmış, bir kısmıyla da görüşmelerini sürdürüyor. Böyle bir alt yapıyla gelirse piyasada önemli bir yer edinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 26 Mayıs 2021; 00:48:34 >
  • Huaweios dedikleri bildiğiniz custom rom :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.