Huawei açık ara iyi olsada her bakımdan, S20 modelide iyi bir fotoğraf çıkarmış bence, Yakınlaştırmadığın sürece güzel. |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (519. sayfa)
-
-
p30 artik guncelleme almayacak sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Konuşma sesi karşıya az gidiyor. Başına gelen varmı acaba? Nasıl çözüm bulabilirim. Emui 10 dayım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bende Emuı 12 ama aynı sorun bende de var uzun süredir. Her hangi bir çözüm bulamadım.
-
Cevap için teşekkürler. Ben alt mikrofonu değiştirdim dün düzeldi. Mikrofon değişimi yapmanız gerekiyor sanırım.
merhaba.
bendeki emui 12.0.0.134 yüklü p30'da da anahat yazılım güncellemesi 2019.09 olarak görünüyor. sürümü güncellemenin bir çözümü var mıdır?
teşekkürler. ücret ne kadar ve serviste mi değiştirdiniz ? Birde ne kadar sürede değiştirdiler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgunla -- 28 Temmuz 2023; 9:44:39 > -
Merhaba p30 son güncellemesini kurduktan sonra görüşme esnasında şebeke kesilmesi sorunu yaşayan var mı ?
-
Servise göndermedim. Tanıdık bir tamirci arkadaşa yaptırdım. İşinde ustadır. 300tl verdim hocam
Sizdeki anahat yazılım güncellemesi baya eski tarihli bendeki aşağıdaki resimdeki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende en son güncelleme yüklü hat turkcell bi sorun yok.Hat ful çekse de Network cell info programı ile hattın çekim kalitesine bakabilirsin.
anladım teşekkür ederim. umarım bende Ankarada bulurum öyle bir usta.
-
Benim sorunum telefonla konuşurken oluyor. Dediğin uygulamayıda kurdum ekranda full çeken şebeke için bile -113 gösteriyor serving celli.
-
-113 değeri düşük,hattan olabilir.Farklı yerlerde test edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 12 Ağustos 2023; 12:16:28 >
Merhaba,
Acaba p30 için ahiza kısmını temizleten ya da değiştiren oldu mu?
Ahize artık iyice tıkandı ses az geliyor, acaba temizlerken telefonu komple açiyorlar mı?
-
Selamlar, p30 pro aldm ikinci el. Cihaz telefonu açınca 2 üç saniye sesim gitmiyor. Sonradan gidiyor. Birde ahize sesi çok olunca yankı yapıyor, çözümü var mı? Yoksa iade edeceğim
İkisi de yaşadığım sorun değil. Böyle bir durum hiç olmadı. O nedenle sıkıntıolı bir telefon olabilir.
-
Abi selam, bende de aynı durum var. Nasl çözdün?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil değişimi için merkeze mi gönderelim yoksa Evimin oradaki kvk ya güvenebilir mıyız? Sanırım sadece İstanbul da yetkili servis var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alt mikrofon çalışmadığı için oluyor bende de aynı sorun var. Flex tırnağında kırık var ondan olduğunu sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X