Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.676
Cevap
42
Favori
236.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Yav zaten ben taksitleri bitirdim son taksitide ödedim. Ama şu cıhaz bana 4 bine geldi 2200 satmak sanırım saçma olur

Alıntıları Göster

Şahsi fikrim satmak pek doğru olmaz...

Bakmayın lite yazdığına bir çok telefondan daha yüksek performansa ve stabiliteye sahip.

Sizi bilmem ancak gms ye de hiç ihtiyaç duymuyorum.

Bence telefonun tadını çıkartın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Şahsi fikrim satmak pek doğru olmaz...

Bakmayın lite yazdığına bir çok telefondan daha yüksek performansa ve stabiliteye sahip.

Sizi bilmem ancak gms ye de hiç ihtiyaç duymuyorum.

Bence telefonun tadını çıkartın.

Alıntıları Göster

Valla hocam paraya fena sıkıştım ama yinede satmayacam 12 ay ayda 338 TL ödedim 4056 TL ye geldi yani. Taksidi yeni bitti 2200 TL ye satmak gönlüm razı olmadı 2 bin TL zarar neredeyse kullanırım daha iyi gittiği yere kadar. Birde bunu 2200 satıp üst seviye cihaz alacak maddi imkanım yok.

• Tavsiye edeceğiniz bi font uygulaması var mı huawei app galery de bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu kullananlara bir sorum var, ram rom yüklemeden arama kaydı yapabiliyor mu?

• xentios kullanıcısına yanıt
    Cihaza uyumlu ufak bir APK yükleyerek oluyor

• Google servislerini kurmadan APK ile uygulama yükleyebiliyor muyuz ? Mesela Google servisleri olan bir telefondan YouTube, chrome gibi uygulamaların apk'sını çıkarıp bu telefona aktararak çalıştırabilir miyiz? Cevap büyük ihtimalle hayır ama fikrinizi merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalDoctor

Google servislerini kurmadan APK ile uygulama yükleyebiliyor muyuz ? Mesela Google servisleri olan bir telefondan YouTube, chrome gibi uygulamaların apk'sını çıkarıp bu telefona aktararak çalıştırabilir miyiz? Cevap büyük ihtimalle hayır ama fikrinizi merak ediyorum.

Chrome zaten kuruluyor. Youtube de vanced olarak çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Adam müneccim mi nereden bilsin? P40 Lite konusunda P40 soruyorsun belirtmeden karşı tarafa atarlanıyorsun üstelik. Kimse kimsenin ne yazdığını çözmek zorunda değil. Forum adabı gereği senin derdini açıkça anlatman gerekiyor.

Alıntıları Göster

40 yıl sonra gelmiş bayatlamış mesaja cevap yazıyosun. Sanane koçum avukatımısın? Kendisi cevap verir verecekse

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Boşver hocam sıkıntılı bir vatandaş belli.

Alıntıları Göster

Buda avukatın katibi :)

• Beyler hormony os tan haber yokmu hala

• Sanırım böyle giderse vermeyecekler p40 lıte ye hormony müşteri hizmetlerine sormuştum planda yok dedi şuanda yani vermeyecekler.

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

Hocam fazla acelecisin, ekim kasımdan önce zaten gelmez Harmony OS, o kadar dert etme şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Hocam fazla acelecisin, ekim kasımdan önce zaten gelmez Harmony OS, o kadar dert etme şu an.

Hocam sırf meraktan müşteri hizmetlerini aradım planda olmadığını söyledi. Sanırım bu hiç verilmeyeceği anlamına geliyor. Çünkü detaylı olarak sorduğumda planlanan güncelleme takviminde yok dendi. Yani ilerleyen takvimde de yok dedi. Umarım yanılmışımdır. Sen memnunmusun bu arada cihazdan hocam?

MH nin daha böyle yazılım güncellemeleri hakkında bilgi sahibi olduğunu hiç görmedim :) bir süredir ikinci cihaz olarak kullanıyorum ama memnuniyetsiz olduğum bir şey yok açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

MH nin daha böyle yazılım güncellemeleri hakkında bilgi sahibi olduğunu hiç görmedim :) bir süredir ikinci cihaz olarak kullanıyorum ama memnuniyetsiz olduğum bir şey yok açıkçası.

Umarım öyledir hocam. Bu cihaza kesinlikle gelmeli çünkü hormony os hakeden bir cihaz çünkü.

Huawei türkiye müdürü youtubede gelecek dedi sohbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Huawei türkiye müdürü youtubede gelecek dedi sohbette.

Bi bakim bakalım link varmı

• Hocam şu huawei türkiye müdürü gelecek dedi dediniz ya link varsa gönderirmisin ben YouTube da öyle bir röportaj görmedim.

• Merhaba arkadaşlar yeni p40lite aldım genel olarak memnunum telefondan fakat netflix HD üyesi olmama rağmen hala sd izleyebiliyorum. Bi önerisi olan var mı acaba

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.