Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.676
Cevap
42
Favori
236.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pek sanmıyorum hocam ama umarım alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabır biraz alacak... 

• Arkadaşlar bu telde google play yokmuş istediğimiz apk yı indiirip kurabilcekmiyiz

• Evet sorun yok..

APKPure, Petal Search, Auroro Store ve Huawei Appgallery ile More Apps ile sorunsuz, Youtube ise Youtube Vanced yüklenince premium özellikle çalışıyor

• Benim görüşüm; bulaşma hiç. Her uygulamayı kullanamazsın, kilit uygulamaları bulsan da bence en büyük problem uygulamaları indirdiğin yerler nedeniyle tekinsiz kaynaklardan uygulama yüklemen ve bunun büyük sakıncalarının olması. Adam gibi tek bir rresmi marketten istediğin her uygulamayı alamıyorsun ve bu büyük bir problem, yineliyorum; hiç bulaşma...

• quote:

Orijinalden alıntı: nArc

Benim görüşüm; bulaşma hiç. Her uygulamayı kullanamazsın, kilit uygulamaları bulsan da bence en büyük problem uygulamaları indirdiğin yerler nedeniyle tekinsiz kaynaklardan uygulama yüklemen ve bunun büyük sakıncalarının olması. Adam gibi tek bir rresmi marketten istediğin her uygulamayı alamıyorsun ve bu büyük bir problem, yineliyorum; hiç bulaşma...

Hocam benim anlamadığım şu googlesi olmayan bi tel niye bu kadar pahalı fiyatı bile düşmedi

• quote:

Benim görüşüm; bulaşma hiç. Her uygulamayı kullanamazsın, kilit uygulamaları bulsan da bence en büyük problem uygulamaları indirdiğin yerler nedeniyle tekinsiz kaynaklardan uygulama yüklemen ve bunun büyük sakıncalarının olması. Adam gibi tek bir rresmi marketten istediğin her uygulamayı alamıyorsun ve bu büyük bir problem, yineliyorum; hiç bulaşma...

Hocam benim anlamadığım şu googlesi olmayan bi tel niye bu kadar pahalı fiyatı bile düşmedi

• Google nin fiyata etki edecek kadar ne artısı varki?

• Gayet te düştü esasında. 1 seneden fazladır hep 3000 lira ve ara sıra 2500e doğru da yaklaştığı oldu. Hiç inmemiş bile olsa onca fiyat artışında bunun 3000de kalması zaten düşmesi demek. Esasında daha da çok inerdi de işte ya firmanın elemanlarınca ya da elindeki telefonun değeri düşmesin isteyenlerce sağda solda zorlama yapılan "yok yeaaaaa nolmuş google yoksa" "yeaaa böööylede süper telefon" "sen kullanmayı beceremiyorsan o senin sorunun" tarzı yorumların etkisi sanıyorum. Ha bir de şu ücreti mukabilinde cihazı öven, övmese bile normal algısı oluşturmaya çalışan youtuberlar falan. Cihaz bende de var, teknik bilgiye sahip sağlam kullanıcı biriyim ve ben diyorum ki "uzak dur!", tabi kaşınmıyorsan. Uğraşacak iş arıyorsan, çalınacak bilgin belgen olmayacaksa telefonunda o başka, al ve değişik bir uğraşın olmuş olsun. Dürüstçe konuşuyorum, bu cihaz bazıları için çok problem olmayabilir ama insanların büyük çoğunluğu için büyük bir probleme sahip, google servisleri yok. Yukarıda dedim, bunun en büyük sebebi yüklediğin uygulamaların bir kısmı güvenli yerden olsa da illa güven problemi olan kaynaklardan yüklemek zorunda kaldıkların oluyor, ve google servisleri yükleme işi de güvenlik riskini çok arttırıyor. Ayrıca illa google servisleri isteyen uygulamalar da var, onlar gms olmadan çalışmıyor asla. Uygulama yüklemek nispeten zor. Uygulama güncellemek de zor. Yapılmaz değil ama hepsi ekstra zorluklar getiriyor. Nokia neden bir numaraydı zamanında? Çok basit; kullanımı çok kolaydı da ondan. O zamanlar bir samsung almıştım da bluetooth u bulana kadar canım çıkmıştı. İster inan ister inanma bir kere buldum da ikinciye bluetooth u bulmayla uğraşamam diye kullanmadım bluetooth u diye hatırlıyorum yalanım olmasın. Nokia da menü basit, sade ve aradığını çok rahat buluyordun, gençler çok hızlı çatır çatır kullanabiliyor yaşlılar da zorlanmıyordu. Buradaki durum da aynen öyle. Bunun aksini iddia edenin samimiyetine inanmam asla.

• Ios un fiyata etki edebilecek ne artısı varsa bununki de aynı. STABİLİTE ve uygulama GÜVENLİĞİ

Bunun önemi yok diyen gitsin şu abudik gubudik uygulama marketlerinden kursun telefonuna, onları kullansın. Neden çinli telefonalrla gelen o marketleri hemen silerdik? Kimse güvenip oradan uygulama indirmezdi de ondan. Virüsle eşdeğer gibiydiler. Burada durum o kadar olmasa da ona yakın.

• quote:

Ios un fiyata etki edebilecek ne artısı varsa bununki de aynı. STABİLİTE ve uygulama GÜVENLİĞİ

Bunun önemi yok diyen gitsin şu abudik gubudik uygulama marketlerinden kursun telefonuna, onları kullansın. Neden çinli telefonalrla gelen o marketleri hemen silerdik? Kimse güvenip oradan uygulama indirmezdi de ondan. Virüsle eşdeğer gibiydiler. Burada durum o kadar olmasa da ona yakın.

Biz phoneclone kullanıyoruz sıkıntı yok. Telefonu satmaya niyetimizde olmadığı için hiç sıkıntı yok. Elimizde patlasın.

• Arkadaş haklı , bende nova 5t var petal search sonuçları nin başında hemen oto feragatname koymuşlar indirilen APK sonucunda zarara uğrayan olursa sorumluluk yoktur diyor , boş verin almayın başkasının pisliğini temizlemek zorunda değiliz parayı biz veriyoruz.

• Beyler letgo da 2200 veren var hemen alim dedi ama içim el vermiyor ya. 4 bin TL ye aldım 2020 temmuzda 1q ay garantisi var 2200 e versem 2200 TL ye ne alabilirim birde bu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Beyler letgo da 2200 veren var hemen alim dedi ama içim el vermiyor ya. 4 bin TL ye aldım 2020 temmuzda 1q ay garantisi var 2200 e versem 2200 TL ye ne alabilirim birde bu var.

Bunla isteyipte yapamadığın ne var. Zorun ne  

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

2200 e bundan iyisi yok net söylüyorum ama sıfır olarak almazdım , almazdım derken banka apkları vs güvenemem yoksa face Instagram kullanıyor olsam hangi telefon olduğu hiç önemli değil.

Yukarda yazdım , feragatname neden koymuşlar demekki azda olsa bir ihtimal var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 15 Ağustos 2021; 9:52:39 >
  • geberit kullanıcısına yanıt

Hocam o ferargatname playstore icinde gecerli android olan yada ios olan butun cihazlarda var.. sirketler sucu kendi ustunden atip yayinciyla seni muhattap etmek icin yapiyorlar.. suan tr deki hemen hemen butun bankalar appgalery icin uygulama yayinladilar.. yani orjinal bankanin kendi uygulamalari.. banka uygulamada acik biraksa hesabin elegecirilse sen huaweiye dava acma uygulama yayincisi kimse onla muhattap ol diye var ve bu olay google ve appel icinde gecerli.. samsung icinde vs icinde .. ama suda var gecmiste blackberry niye kapandi adamlar kabul etti bilgileri abd ile paylastiklarini abd dinledigini.. huaweinin bilgileri cin hukumetiyle paylastigi ortaya cikti yalanlamadilar aciklama bile yapmadilar.. xiaomi vermedigini kimse bilmiyor oppo keza ayni.. bir mictosoft diretti paylasmam diye kodlari bile yayinlamadi ama windowsphone tarih oldu destek verdirilmedi.. kendi uygulama yapti abd mahkemesi yapamazsin dedi.. ozetle zaten bilgilerimiz paylasilmayan 2 sistem tarih oldu virusun vs nin girmedigi.. 1. Symbian 2. Windowsphone

• srkngncy S kullanıcısına yanıt

Ben onu petal için yazmıştım ,markette olanlar hash kontrollü oluyor gene feragatname vardır tabi ama petal dan gelen apklar değiştirilmiş olabilme ihtimali yüksek ama ne olursa olsun android de Huawei çok iyi kotarilmis bir sistem yazmış akıyor ,bilgi paylaşma ise zaten bizim bilgilerimiz ulu orta onu pek önemsemiyorum zira hükümetim beni salmış çayıra zaten ,o yüzden son pstore destekli nova yi aldım zaten iyikide almışım.

• YouTube vanced bende çok pil tüketmeye başladı. Bir ayarını yanlış mı yapıyorum anlamadım sanki ilk aldığımda bu kadar harcamıyordu. Belki güncelleme ile artmış olabilir. Alternatif önerisi olan var mı newpipe yükledim ama onda da yorumları yüklerken hata veriyor sadece videoyu açıyor.

• Google playstore olmaksızın yapamam diyen arkadaşlar siz Huawei almayın. Ben kendi adıma 1 yılı aşkındır P40 lite kullanıyorum, her çalıştığım banka uygulaması Huawei appgalery de var. pek çok uygulama orada ve petal search, APK pure, more apps ave Auroro Store da var. Yüklendiğim pek çok uygulama var sorunsuz çalışmakta stabil, telefonu falanda çökertmiyor. Ayrıca goole hzmetler gibi geri plan çalışıp pil ve ram yiyen saçma uygulamalar yok.

Yani kısaca, Google da google diyen arkadaşlar siz Huawei den uzak durun ya da Huawei aldıysanız satın, ama adam gibi hızlı, akıcı ve az pil harcayan sık güncelleme ile telefonu hep canlı tutan bir marka arıyorum diyenler ise Huawei yi kaçırmasınlar..

Marka hele de HarmonyOS işletim sistemine geçince muhteşem olacak ki kademe kademe cihazlar HarmonyOS a yükseltiliyor. Nereden biliyorsun diyenler varsa kullandım sistemi hızlı, çok hızlı, stabil, ram yemiyor. Kısaca biran önce gelse de tüm Huawei cihazlarına Android gibi ram yiyen sistemden kurtulsak. P40 Lite için sonbahar sonu geçiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Bunla isteyipte yapamadığın ne var. Zorun ne  

Alıntıları Göster

Vazgeçtim zaten hocam kötü cihaz değil p40 lıte 11 ay daha garantisi var garanti bitmeden garanti dahilinde birde pil değişimi yaparsak iyi olur. Düşündüm 2200'e versem ne alacam piyasada en kötü telefon 3 bin TL oda p40 lite performansını vermez.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.