< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (168. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Teşekkür ediyorum haber için. Keşke şu twitch ve discord gibi programlarda bildirim sorunu çözülse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaldirip tekrar kurdunuz mu ? Banada bazi uygulamalardan geliyor bazilarindan gelmiyor cozemedim. Bir dahada almam sanki huawei. Suanlik sorunum yok ama whatsapp dan bildirm gelsinde geri kalan onemli degil. Cok fazla uygulama kullanmiyorum. Harmony os gelince bakalim duzelicek mi birseyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EMUI 12 güncellemesinden sonra hard reset yapmamıştım.
Konum simgesi kapalı görünmesine rağmen açık olduğunu bir kaç defa tecrübe ettim.
Bu nedenle batarya süresinde de azalma oldu.
Hi-Suite ile bilgisayara yedekleme yaparak Wipe Data ve Factory Reset yaptım.
Telefon kendine geldi. Unutmadan formattan önce sayfalarınızın ekran görüntüsünü alın.
Bir kaç uygulama ana ekrandan kaybolmuştu. Hangisi nerede hatırlayamadığımdan ufak tefek sorun yaşadım.
-
Konum simgesi bende de ayni sekilde oluyor hocam arada. Telefonu yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. Bende wipe data ve factory rset yaptim ama cozum olmadi.
Acaba tam olarak hormony os ne zaman gelecek emuı 12 farklı sanırım hormony farklı
Haftaya geliyor cihazım. Easycep den 3k ya aldım. Alternatifim çok ama karttan çektim (kaçak telefon almak için nakit lazım)
Sıfır muadili garantili bu fiyata artık yok.
Şimdi gelelim sorularıma. NFC çalışması nasıl?
Bootloader kilidi nasıl açılıyor bunda.
Hemen root atmam lazım malûm.
Rom atmayacagim. Harmony os istiyorum.
Harmony tablet de alabilirim.
Hocam benim ürünümum garanti süresi bitti ücretli şekilde ekran değişimi yapacağım. Bataryami ücretsiz mi değiştiriyorlar? Yoksa ek ücret talep ediyorlar mı?
Hocam garanti bittiyse ücretli tabi ben komple ekran değiştirdim 1000 TL ye zaten huaweilerde ekran değişince batarya da değişiyor kasa da değişiyor yani resmen telefonu komple yeniledim.
Aradım müşteri hizmetlerini ekran değişince batarya değişmiyormus. Ancak 200 TL karşılığında batarya değişiyormus.
Ben komple değiştirdim 1000 TL ye ne yaparsan yap kardeşim karar senin
Telefonda optimizer uygulamasını kapatmanın bir yolu var mı?
Pil Değişim ücreti 199 tl resmi siteden kontrol edebilirisiniz.My huawei de 400 küsür gösteriyor.
-
Telefonum bugün geldi. Easycep den aldım.
Herhangi bir sorun yok. Beklediğim ve bildiğim gibi her şey.
Tek sıkıntı root için oldu. Geliştirici seçeneklerin de OEM kilit açma seçeneği yok. Sanırım Huawei resmi olarak bootloader kaldırma seçeneğini iptal etmiş.
Cihazım güncel şuan.
Root atarsam çok şeker hale getireceğim.
Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Ne kadara aldiniz hocam. Cihaz guzel bende yaklasik 1.5 yildir kullaniyorum. Harmony os gelde tam olacak cihaz. Root atmayi bende arastirdim ama bulamadim. Eger bulursaniz burdan paylasirmisiniz ?
3.300 e aldım. Öncesinde daha uygundu. O zaman almadigima pişmanım. Daha da artar endişesiyle 3-5in hesabını yapmadım. İçerisinden adaptör çıkmadı. Kargoyu parasıni da bana itelediler. Akşam sikayetvara yazacağım. Site güvenilir sıkıntı yok.
Cihaz sıfır ayarında. O konuda tatmin oldum. Aksi durumda iade ederdim ki daha öncede buraya cihaz iade ettim. Aynı gün paramı verdiler.
Dün akşam şarja taktım yoğun kullandım hala takmadım. Yüzde 28 hala. Şarj performansı iyi. Günü rahat çıkarıyorum.
Gelelim root işine. Güncelleme yapmasaydim keşke. 2020 den itibaren Huawei bootloader kaldırma işine resmi destek vermiyor.
Şuan 3. Parti yazılımlar ile yapılıyor ama bende çok guvenemedim. Şimdiye kadar hep rom ile telefon kullandım ama bunda harmony os gelse bana yeter.
Bir kaç uygulamada ihtiyacım var root için.
Kısaca uğraşmadım. Çok mühim gelmiyor.
Atarsam yazarın zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2.el mi aldiniz ? Ben ocak 2021 de 3000 tl ye almisim. Root icin kullannak istedigin programlar neler ?
Hocam easycep yenilenmiş olarak satıyor. İkinci elin temiz olanı diyeyim size. 12 ay garantili.
------
Adguard zaten kullanıyorum da . Buna root erişimi verdiğimiz zaman performansı fark ediyor. Çok daha iyi reklam engelleme oluyor.
Bromite webwiev için root şart. Bu da cromium webwiev. Google'ın temiz hâli olarak düşünün.
Alternatif olarak tarayıcı da şuan duckduckgo yüklü. Root olsa bromite ile kullanırım. Huawei webwiev . Hmm işte idare eder.
Ayrıca rootlu bir cihaza native Google servisleri kurabiliriz. En kötü gasp kurabiliriz yani. Stok Google olur.
Google servisleri benim için önemli değilde. Bazı uygulamalar da iyi oluyor. Mesela Google fotoğraflar. Şuan ki metot da bana pek işlevsel gelmedi. Sanal olarak kurulum var.
Ayrıca adaway var. Yine adblock.
Ayrıca rom bölümünden hemen harmony os çıkmıştır benim tahminim. Xda üzerinde illa ki paylaşan olmuştur.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xiaomi aldigimda bende aldiktan kida bir sure sonra rootlamistim. Nexus tan kalan aliskanlik. Reklam engellemede adaway gibisi yok efsane birsey.
Huawei webview tarayici mi oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X