Biliyorum onu öyle bir şey yok malaesef |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (171. sayfa)

-
-
Bende de yaklaşık 4-4.30 saat ekran süresi veriyordu, emui 10'a düşürünce sürümü 6-6.30 saate çıktı ekran süresi(ekran parlaklık%70-80)
-
evet Hisuite pc indir oradan takip ederek yapabilrisin.Şu an yapıyorum ben sonuçları paylaşırım
-
Evet hisuite ile 1 saatte falan emui 10 yükleniyor işlemden sonra hard reset atmayı unutmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yükleyeli 1 hafta falan oldu pil performansı gayet iyi şuan mesela %60 civarı parlaklık full mobil veri açık 5.30 saat ekran süresi kalan şarj %37
Cihazı Emu 10 a düşürdüm normalde 3 saat ekran süresi alırken Emu 10 da yaklaşık 10 saate yakın ekran süresi aldım üstelik daha yoğun kullandım.
-
Ekran süresine bakılamıyor emui 12 de nereden bakıyorsunuz
-
EMUI 12 ile birlikte L1 sertifikası da eklendi mi?
-
Emu 10 da bakılıyor Emu 12 de saçma sapan 24 saatlik gösteriyor
-
Beyler sizce emui 10 na dönüş yapayım mı mantıklı olurmu?
Valla ben de sarj olarak inanılmaz fark etti neredeyse 3 katı dönüp dönmemek senin kararın
-
Evet bende de durum benzer emui 10 daha iyi geldi.
Dijital denge'den bakabilirsiniz o da tamamını göstermez uygulamalar daki ekran süresini gösterir
Emui 10 na dönmekte bir bakıma çok mantıklı gelmiyor ne yapalım devam 12 ile her daim güncel olmak iyidir denir
3 katı değildir ya o kadar fark etmez bende fark ediyordum 10 batarya da daha iyi ama 12 güncel işte güncel olmak iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X