|
Huawei P70 serisi neredeyse hazır: İşte beklenenler
-
-
Huawei P60 Pro kullanıyorum Google uygulamaları dahil herşey sorunsuz çalışıyor. Huawei tercih etme sebebim kamerası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pro+ ve Art modelleri zaten globale çıkmıyor, Keşke Pro modelinin kamera sensörünü büyütselermiş o zaman daha iyi satış rakamları olurdu kesinlikle.
Kamera konusunda en iyi yazılımlardan birine sahip Huawei rakipleri gibi büyük sensörler ile ne kadar fark yaratır merak ediyordum ama yine son kullanıcı olarak göremeyeceğiz bunu bir nesil daha en azından.
-
Nfc, android auto , konum sorunu , oyun verileri yani play games kaydedilen oyun verilerine ulaşılamıyor kamera konusunda da rakipsiz değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende P60 Pro kullanıcısı olarak kendimce şöyle cevap verebilirim, Nfc ile kart ödeme veya yükleme gibi herhangi bir durumda hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, Konum sorunu yok en azından ben yaşamadım, P40 Pro kullanırken örneğin yemek sepeti ile sorun yaşamıştım sadece google servislerini kullandığı için o durum şuan yok mesela, Yeni sürüm ile çözülmüş gibi duruyor, Oyun oynamadığım için o konuya birşey diyemem lakin android auto konusunda eleştirmek haksızlık olur forumda bazı android cihazların konularında gezerseniz çalışmadığını görürsünüz.
Kamera konusunda rakipsiz değil derken örnek olarak hangi model var mesela? En yakın rakip diyebileceğimiz cihazlar S24U veya 14 Ultra modelleri, Bunların fiyatlarını görünce tamamen rakipsiz bir model olarak kalıyor, S23U desek oda hatırı sayılır derecede pahalı durumda.
Şimdi belli bir kesim var gelip google yoksa çöp yazar, Ciddiye alınacak bir yorum değil buda.
-
Merhaba, P60 Pro almayı düşünüyorum ancak son 1 aydır Huawei telefonlarda whatsapp sorunu olduğunu görüyorum. Siz de herhangi bir sorun oldu mu? Eğer olduysa nasıl çözdünüz? Şimdiden teşekkür ederim
-
Hiçbir sorun yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google yoksa benim için çöp
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bende P60 Pro kullanıcısı olarak kendimce şöyle cevap verebilirim, Nfc ile kart ödeme veya yükleme gibi herhangi bir durumda hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, Konum sorunu yok en azından ben yaşamadım, P40 Pro kullanırken örneğin yemek sepeti ile sorun yaşamıştım sadece google servislerini kullandığı için o durum şuan yok mesela, Yeni sürüm ile çözülmüş gibi duruyor, Oyun oynamadığım için o konuya birşey diyemem lakin android auto konusunda eleştirmek haksızlık olur forumda bazı android cihazların konularında gezerseniz çalışmadığını görürsünüz. Kamera konusunda rakipsiz değil derken örnek olarak hangi model var mesela? En yakın rakip diyebileceğimiz cihazlar S24U veya 14 Ultra modelleri, Bunların fiyatlarını görünce tamamen rakipsiz bir model olarak kalıyor, S23U desek oda hatırı sayılır derecede pahalı durumda. Şimdi belli bir kesim var gelip google yoksa çöp yazar, Ciddiye alınacak bir yorum değil buda. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X