Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, n11 den kupon, bonus puan vs ile 1350 tl(+ olarak bir kupon daha verdi sonra kullanmaya) ye geldi, 64 gb lık modeli bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyorda 16 gb p8 1249 liraya düştü.
  • huawei p8 lite ekranım kırıldı. dokunmatik ekran bulamadık hiçbir yerde eğer biliyorsanız söyler misiniz ?
  • p8 lite almayı düşünüyorum nedir son durum güncelleme alır mı, stabil mi, batarya son durumu nedir bilgi verir misiniz?
  • telefonu aldım fakat şarj aleti tuhaf çıktı normal prize girenlerden değil ve benim sim kartım büyük telefona sokamadım.kırdırmam mı gerekiyor simi acil cevap
  • alessio35 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım paralel ithalatçı dan aldın yanında prize girmesi icin küçük bi aparat göndermiş olmaları gerek, bunlar nano sim uyumlu kestirmek yerine sim kartı değiştir bence.

• kedemen K kullanıcısına yanıt
    çykan adaptör bu bizim prizlere uyumlu de?il ba?ka bir aparat alyp bunu anca kullanabilirsin 15 lira dediler almadym.?imdilik bilgisayardan ?arj ediyorum.ama bilseydim böle oldu?unu sipari? vermezdim birde simi kyrdyrdym yeni hat almadym hocam onu hallettim neyseki telefon çok ?yk biraz olsun bu kusurlary örttü.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

aynen 1249 liraya aldym paralel ithalat zaten teli bi açtym rusçaydy dili bulana kadar imanym gevredi türkçeye çevirdim neyseki.bide rengi tuhaf geldi en ba?ta titanyum gri aldym griye pek benzetemedim fotoda açyk gri görünüyordu.
  • Benim aldığım n11 deki turuncu digital onu yanında göndermişti, normalde 5-10 TL bişey zaten ama çok düzgün çalışan bir mağaza idi.. Hayırlı olsun telefonu rengi ile foto paylaşır isen yorum yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedemen

Benim aldığım n11 deki turuncu digital onu yanında göndermişti, normalde 5-10 TL bişey zaten ama çok düzgün çalışan bir mağaza idi.. Hayırlı olsun telefonu rengi ile foto paylaşır isen yorum yapabilirim.

senin kutudan da mı bu tarz adaptör çıktı.
  • Evet aynısı

bende istedim şimdi satıcıdan ayıp ya gittigidiyor ile n11 aynı dedi adam orası da benim dedi göndersin o zaman ayıp bişey yani.
  • alessio35 A kullanıcısına yanıt
    Kargo paketi içine koymayı unutmuş olabilirler, gg hangi satıcıdan almıştın?
    cepport mağazası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedemen

Birkaç arkadaş telefona ait fotolar da istemişti, n11 den paralel ithalatçı intell garantili 64 gb p8 telefonun görsellerini yüklüyorum.

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

arkadaki yapışkanı çıkardım ben ce yazıyorya numara var sen çıkarmadın mı hocam :D bu arada mağazaya yazmıştım bugün vermişler şarj cihazını gözüme girdiler olması gereken buydu.

• Telefon bu kedemen 16 gb titanyum gri.

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

• p8lite aldım lollipop sürümünde. güncelleme gelecek mi
  • elimde faturalı kutulu tertemiz sorunsuz xperia z2 var P8 ile takaslamak istiyorum. faturalı kutulu garantili olması şarttır. İstanbuldayım elden almak istiyorum.
  • p8'i oyun için alcak olan varsa telefon ısınıyor haberiniz olsun ben çok oyun oynamadığımdan problem değil
  • Merhaba arkadaslar. P8 lite 25 tl worldpuan hediye ile 670 tlye geliyor Huawei Turkiye garantili. Bu fiyat cercevesinde mantikli bir secim olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.