Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam her türlü ses konusunda P9 Lite 2017 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda gordugum eksiklikler(g7 ile karsilastirinca)

Ekranın acik kalma suresini 5 dakika kullanirim, video izlerken, makale okurken ekran kararmasin diye ama ekrana dokunmazsaniz 30 saniye sonra parlakligi kısiyor. Ee ne anlami kaldi?

Birisini aradiginizda ekranda karsi tarafta da telefonun caldigini goremiyorsunuz, kulaginiza goturmeniz lazim.

Karşı taraf cagriyi actiginda titresimle uyarmiyor.

Ekrana cift tiklayarak uyandırma yok, telefon araç tutucusuna bagliyken mecbur guc tusunu bulup basmaniz lazim, buyuk eksiklik. Parmak izi okuyuculu g8 cift tikla uyandirilabiliyor.

Mobil ag seceneklerinde sadece 3g ve 4,5g ye baglan secenegi yok, 2g-3g-4.5g secenegi var sinyalin zayif oldugu yerlerde E ye dusuyor, sadece 3g-4.5g olsa sinyal gucunu artirip 3g ye baglanabilir. İsyerimde telefon cekmiyor surekli e ye dusuyor, dedigim ayar olsa zorlayip 3g ye baglanabilir(g7 zorlayip baglaniyordu)

• quote:

Orijinalden alıntı: KrcKyhn

Şu cihaz 32gb olaydı orta yüksek segment en çok satan cihaz olurdu bence

Hafiza karti ile birlestirilebiliyor diye aldim ama hayal kirikligina ugradim. Bu telefonu 16gb yaparak kendi ayaklarina sikmislar. Bu devirde 16gb mi kaldi? 2.5 sene once aldigim telefon bile 16gb di ve artik depolama dolu uyarisi veriyordu.

Madem hafiza kartımı varsayilan konum yapmayacaksın niye öyle secenek koyup umutlandiriyorsun?

• hafiza işi yuzunden telefon cöp bana gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Telefonda gordugum eksiklikler(g7 ile karsilastirinca)

Ekranın acik kalma suresini 5 dakika kullanirim, video izlerken, makale okurken ekran kararmasin diye ama ekrana dokunmazsaniz 30 saniye sonra parlakligi kısiyor. Ee ne anlami kaldi?

Birisini aradiginizda ekranda karsi tarafta da telefonun caldigini goremiyorsunuz, kulaginiza goturmeniz lazim.

Karşı taraf cagriyi actiginda titresimle uyarmiyor.

Ekrana cift tiklayarak uyandırma yok, telefon araç tutucusuna bagliyken mecbur guc tusunu bulup basmaniz lazim, buyuk eksiklik. Parmak izi okuyuculu g8 cift tikla uyandirilabiliyor.

Mobil ag seceneklerinde sadece 3g ve 4,5g ye baglan secenegi yok, 2g-3g-4.5g secenegi var sinyalin zayif oldugu yerlerde E ye dusuyor, sadece 3g-4.5g olsa sinyal gucunu artirip 3g ye baglanabilir. İsyerimde telefon cekmiyor surekli e ye dusuyor, dedigim ayar olsa zorlayip 3g ye baglanabilir(g7 zorlayip baglaniyordu)

Çift tıklayarak açma yok sadece.

Karşı taraf telefonu açtığında telefon titriyor. Sizin bir yanlışıniz var.

Telefonda ayarlarda 4.5 3 veya 2 ge otomatik seçim var. Sadece 3g sadece 2g var 3g veya 2g otomatik var sadece 4.5 g seçme yok.

Hafızası bana göre sıkıntı olmadı

Ve telefon çalmaya başladığında koşullu çağrı yönlendirme etkin diyerek seni uyarıyor yani kulağına goturmden anlaşılıyor

• Telefonda ekranı ikiye bölme de varmış yeni öğrendim. Ve ben dediğiniz sorunların hiç birini yaşamıyorum su anda ..

• Bu telefonu aldığıma beni pişman eden bir şey olmadı henüz. Inşallah da olmaz. Ben memnunum

• Aekadaslar pil ömrü sizde nasil? Gun sonunda ekran süresini SS alip atabilecek var mi acaba?

• kosist K kullanıcısına yanıt
    hocam bikaç sorum daha olacak eğer cevaplarsan sevinirim.

1- otg var mı. klavye, mouse, hafıza kartı vs. çalışıyor mu?
    2- Nfc var mı. bende samsungun fotoğraf makinası var resimleri nfc ile telefona atıyorum.
    3- parmak izi okuyucusuna kaç tane parmak tanıtılıyor?
    4- g2 deki gibi istediğin uygulamada alt tuşları gizleme var mı? lig tv de maç özetleri izlerken.
    5- ekran kalitesi, renkleri parlaklığı, açıları vs g2 ye göre nasıl?

iyi akşamlar.
  • antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Otg ve nfc var , maksimum 5 parmak izi kaydediliyor. Alt tuşlar. Tam ekran videoda gidiyor ama dediğiniz şey var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 19 Nisan 2017; 22:22:28 >
  • Telefonu hafif yağmurda kullanmak çok zor. Biraz problem olabilir bazı arkadaşlar için. Bilgilendireyim dedim

• p9 lite 2017 sipariş verdim inşallah denildiği kadar sorunsuzdur
  • Arkadaslar,firmware finder uygulamasi ile yazilim guncellemesi yapabilen var mi?turkiye icin surum pra-lx1c464b112 gorunuyor,indiriyor fakat yetki olmadigi icin yuklenemiyor cihaza.bir de bendeki cihazi p10 ile karsilastirdigimda simgeler daha buyuk gorunuyor ekranda halbuki ikisinin de ekran cozunurlugu ayni

• Muratia41 M kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum hocam hele bataryası beklediğimden iki kat iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

Arkadaslar,firmware finder uygulamasi ile yazilim guncellemesi yapabilen var mi?turkiye icin surum pra-lx1c464b112 gorunuyor,indiriyor fakat yetki olmadigi icin yuklenemiyor cihaza.bir de bendeki cihazi p10 ile karsilastirdigimda simgeler daha buyuk gorunuyor ekranda halbuki ikisinin de ekran cozunurlugu ayni

Bizim cihazda 5.0 onlarda 5.1 arayüzü var bu sebeple olabilir. Çok bir fark yoktur bence

Internetten baktım.

Gelecek özelliklerden bir kısmı galeride falan öne çıkanlar gibi bir şey. Anıları gösteriyor herhalde

Dokunma hassasiyeti ile ilgili bir geliştirme.

Ram management ile ilgili. Çok kullanılan uygulamalara öncelik gibi bir şey.

Temalar ile ilgili bir şey

Home tusu ile ilgili bir şey ki bizde zaten home tusu yok.

Bazı gelistirmeler olacaktır mutlaka bahsedilmeyen de.

Huawei açıklamamış ancak yeni çıkan cihazlara öncelikli olarak kısa zamanda gelmesi bekleniyor yazmışlar.

Aklımda kalan bunlar.

Gelince nasıl farklar olacak çok daha iyi görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 21 Nisan 2017; 19:54:28 >

• Guncelleme cikti mi arkadaslar ?

• İki sorum olacak kullananlara.

Çekim gücü nasıl telefonun?
    Hızlı şarj var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 22 Nisan 2017; 17:8:52 >
  • Ben de az önce sipariş verdim internetten aldım 1169 tl,kargo pazartesi yola çıkarsa salı günü elimde olur telefon, bakalım inşallah memnun kalırız,hafıza konusu benim için sıkıntı değil m4 aqua kullanıyorum onda bile sıkıntı yaşamadım. Hiç uygulama yüklemiyorum zaten.İnternette dolaşmak,fotoğraf çekmek,müzik dinlemek,dizi felan izlemek için aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Dedi Yoh Yoh

Ben de az önce sipariş verdim internetten aldım 1169 tl,kargo pazartesi yola çıkarsa salı günü elimde olur telefon, bakalım inşallah memnun kalırız,hafıza konusu benim için sıkıntı değil m4 aqua kullanıyorum onda bile sıkıntı yaşamadım. Hiç uygulama yüklemiyorum zaten.İnternette dolaşmak,fotoğraf çekmek,müzik dinlemek,dizi felan izlemek için aldım.

Ben aldıktan hemen sonra Hepsiburada fiyatı düşürdü. Biraz can sıkıcı yaptıkları aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: O Dedi Yoh Yoh

Ben de az önce sipariş verdim internetten aldım 1169 tl,kargo pazartesi yola çıkarsa salı günü elimde olur telefon, bakalım inşallah memnun kalırız,hafıza konusu benim için sıkıntı değil m4 aqua kullanıyorum onda bile sıkıntı yaşamadım. Hiç uygulama yüklemiyorum zaten.İnternette dolaşmak,fotoğraf çekmek,müzik dinlemek,dizi felan izlemek için aldım.

Ben aldıktan hemen sonra Hepsiburada fiyatı düşürdü. Biraz can sıkıcı yaptıkları aslında

Kardeşime Xiaomi Mi 5 aldık 1 gün sonra fiyatı düştü
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.