Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
386.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • % 20 den % 100 tam 2 saat 58 dk da ulaştı cihazın pilinin dolması. Bu inanılmaz kötü bir durum. Kendi adaptörü 5v 2a olmasına rağmen. Yarın g5 in ya da s7 nin adaptörü ile doldurup deneyeceğim. Benim için cihazın en büyük eksisi bu oldu şimdilik.

• İncelediğim çok sitede şu ibare var: "Bunun yanında USB Type C desteği ve IC Rapid Charge isimli hızlı şarj teknolojisi desteği de cihazın öne çıkan özelliklerinden." Ben mi bulamıyorum hızlı şarj ile ilgili bir bölüm var da yoksa ayrıca adoptör mü almak gerekiyor hızlı şarj için?
  • Devam sürekli mesajlaştım YouTube internet ve 1 saat Pokemon oynadım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 11 Temmuz 2016; 23:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onti kullanıcısına yanıt
    Hocam pil konusunda cihaz başarılı. İncelemelerde sentetik testlere bakıp mı değerlendirdiler anlam veremiyorum. S7 ile aynı şartlarda kullandım neredeyse aynı pil süresini verdi. Fakat cihaza farklı bir adaptör almak gerek çünkü çok geç dolduruyor
  • onti kullanıcısına yanıt
    Hocam toplam bekleme süresi kaç saat aldınız yani ne zaman şarzdan çektiniz telefonu

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar kullanılan 12 saat 15 dakika birazdan sarja takıcam 7 saat ekran sürem oldu yüzde 5 kaldı

• 7 saat ekran süresi harika ya bu süreleri kim hangi telefonda görebiliyor? 6-7saatler çok iyi rakamlar bence. Yoğun foto çekme sosyal medya uygulamalari(ozellikle twitter ve snapchat) ve browserda takilma ile parlaklik da boraz yoğunken bu 6 saati veriyorsa benim için muazzam.

Varsin sarji gec dolsun. 1 gunu dolu dolu cikarsin hic sikintisiz o yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyalansoyliyim -- 11 Temmuz 2016; 0:19:00 >
  • p9 plus için xda da 9-10 saat ekran süresi alanlar var mumkun mu bu ya
  • Hocam elimizdeki cihaz 7–8 saati görüyor. Kaldı ki plus 0.3" büyük bir ekrana sahip olsa da 400mah lık bir pil ve amoled ekran farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 11 Temmuz 2016; 0:42:28 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    P9 plus 3,400 mah ve 5.5 amoled ekran kardesim.

• Bende onu dedim Hocam 0.3" büyük olmasının yanında 400 mahlık pil ve amoled ekran farkı var. Bu ikiside pile olumlu etki eden farklar.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    tam olarak ölçtüm desem yalan olur ama benim alet o kadar uzun sürmüyordu. kendi şarj aleti ve tronsmart quick charger kullanıyordum.

adreste şarj süre testini izlemeni tavsiye ederim

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 saatte full şarj oluyor. Büyük ihtimalle 0'dan başladı teste. Bu da demektir ki ya benim şarj cihazında problem var ya da bir sıkıntı oluştu. Çünkü %20'den %100'e 3 saat sürdü oynamadığım halde. Yarın bir daha deneyeceğim.

• Kamera uygulamasının manuel kontrolleri ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz arkadaşlar? Manuel olarak değiştirilebilecek ayarlar yelpazesi geniştir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam genel anlamda memnunum telefondan. Sadece uçak modunda 7 saatte % 6 pil harcamış beklemede. Bu bana çok fazla geldi. Yoksa dünden bu yana telefonun pili, ekranı, sesi, parmak izi okuyucusu, şeklini çok beğendim. Dün bir arkadaşın yanına uğradım. Abi o ne dedi :))

Hocam kendimi riske atamadım gittim Galaxy S7 aldım dün. Bayağı bir süre yoluma S7 ile devam etmek istiyorum inşallah :)

• Hayırlı olsun Hocam. Güzel cihaz s7. Sizi uzun süre sıkıntı çıkarmadan götürecek bir cihaz.

• Evet geçen gün geceden sabaha 7 saatte %6 pil harcadığını yazmıştım. Telefonu performans modunda bırakmıştım. Dün gece akıllı moda alıp bıraktım. Sabah baktığımda pil yüzdesi % 100 dü.

• hızlı şarj için yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım huawei'nin 9v 2a'lık şarj aleti işe yarıyormuş. aliexpress'ten alabilirsiniz. şöyel 2 adet farklı link paylaşılmış ikisi de orijinal. bu linklerden birinden sipariş verebilirsiniz arkadaşlar.

aliexpress.com
    US $10.0 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Şarj Cihazları'de 100% Orijinal AB 18 W 5 V VEYA 9 V 2A QC2.0 Hızlı USB DUVAR Hızlı şarj HUAWEI HONOR 7 için Mate 8 S LG P8 LITE MAX HTC SAMSUNG AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/100-Original-EU-18W-5V-OR-9V-2A-QC2-0-Fast-USB-WALL-Charger-for-HUAWEI/32665417340.html?spm=2114.40010708.4.11.AU32oC&aff_platform=promotion&sk=AqrBIUF6I:&cpt=1468240293222&af=6149808&cn=002&cv=12612519&dp=iqi0d08xrk000n4o008sc&PID=6149808&aff_trace_key=f5c67f6ee24346b7a0d2babe0b541f87-1468240293222-04314-AqrBIUF6I

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam ben de böyle bir şey arıyorum. Tercihim tabiki Türkiye de bulabilmek ama bulamazsam alacağız mecburen.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.