Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
27
Favori
24.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla konum durumu zaman zaman kullanıyor evet :)

Bir keresinde biz konum attık, adam çok alakasız yere gitmişti. Niye öyle oldu, bilmiyorum.

Banka uygulamaları, bir kaç sosyal medya dışında pek aktif değil.

P60 38K civarında evet, ancak yine de Pura 70 daha alınabilir geldi şu an da :)

Tabii, Media Markt'tan almak zorundayım. Taksit olmasından dolayı :) ( Ticari kartımdan dolayı ) :)

Umarım Media Markt Iphone 15 pro alma maceram gibi yokuş yapmaz bana :)

• Google yok, 5g bile yok, android 12!! = 70k güzel fiyat HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Mayıs 2024; 15:58:23 >
  • 5G zaten ülkemizde kullanılmıyor :)

Google ilk defa yok değil :) P40'dan beridir yok.

Evet, fiyat biraz pahalı. Tercihler çok daha fazla artıyor. Ancak kamera konusunda rakipsiz.

• mtrkmn61 kullanıcısına yanıt

5g hiç yok değil, ilerde "kullanılmıyor" olacağı anlamına gelmez. 2024 yılında 70k fiyata satılan bi telde a12 ile satısa sunmak :) evet aksini iddia etmediğim halde p40 dan beri google yok işte bu yüzden fiyat bu telefona çok fazla. hi-res ses bile yok :)) benim bu fiyat segmentinde tercih etmeceğim bi model olmuş, alcaklara hayırlı olsun.

• Aslında şöyle bir gerçek var şu an P60 pro kullanıyorum hiç bir şey den eksik kalmıyorum sorun yok bir de insanlar bu aralar özellikle çektiğim fotoğraflardan ötürü sürekli cihazı soruyorlar yani foto konusunda üstüne yok benim Derdimde foto bakalım bir kaç güne karar veririm alabilirim 70 bin TL Samsung 85 bin iPhone olduğu piyasa da şimdi çokta Huawei ye çamur atmaya hacet yok sonuç itibariyle günlük kullanımda gayet tatmin edici

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar biraz daha uygun olsa daha albenili olurmuş, almayı düşünenlere şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almayı düşünen varsa çabuk karar vermesi lazım açıklanan fiyatlar malum çıkışa özel indirim uygulanmış olarak gözüküyor 1 ay sürmez 70 olan 75 olur sonra alır başını gider gibi duruyor.

• dolap uygulaması varmı?

• Muhtemelen ulkede ekonomik kriz oldugunu dusunen kesimin 7xx usd ye android telefona agzinjn sulanmasi patolojik vaka.
    En ust donanimina bile taban fiyati verilmez.
    Neyin kafasini yasiyorlar anlamak zor..
    O kadar zenginseniz bize de 150usd lik sayomi alinda hayir duasi edelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei sitesin de 3000 TL lik indirim kuponu verdiler kulaklık da 5600 TL 61500 TL ye gelicek eğer şu an alırsak bence gayet iyi 😊 12 aylık uzatılmış garantiyi saymıyorum 6000 TL de o var

• ridvan79 kullanıcısına yanıt

Kuponu nereden aldınız hocam ?

• Ultra modelini 55K altı çıkarsalar o zaman gerçekten tercih edilirdi bende alırdım hatta ilk fırsatta, Lakin şu durumda tercih etmeyi mantıklı bulmuyorum.

Düz 60K olsa bile eldeki P60 Pro 30K'ya satsak yine 30K ekleyip alabiliyoruz sadece kameradaki ufak bir iki fark için, Bu şekilde düşününce hiç gerek yok.

APURA70ULTRAHA Kupon kodu bu arkadaşım ben değerlendirdim verdim siparişi 😊

1 ay sonra 49.999 tl + hediyeler.

Acele etmeyin

• Herkese merhaba, Huawei saat ve kulaklıklarını kullanma fırsatım oldu ve memnun kaldım. Huawei telefonlarına da merakım var fakat malum durumlardan ötürü( Google vs.) cesaret edemiyordum. Pura 70 serisi ile birlikte bu sorunun çözüldüğünü söylüyorlar. Pura 70 ultra çok pahalı, düşünmüyorum. Pura 70 ve Pura 70 Pro arasında kararsız kaldım. Huawei kullanıcısı olanlardan tavsiye almak istiyorum. Sizce bu telefonlar alınır mı? İşlemcinin 2.3 GHZ olması da kafamı karıştırıyor açıkçası. Benim için telefonun güvenli olması ve kasmaması çok önemli. Düşünceleriniz nelerdir?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

100 tane falan satacak koca ülkede zaten ne acele etmesi 😂 15 pro , s24 ultralarin olduğu piyasada aynı hatta daha fazla paraya Google,5g olmayan cihaza para verecek adam zengindir 15 pronun yanına 2.telefon alarak alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

50-55K arası olsa düşünmeden alacaktım ben mesela ama bu şekilde çok fazla, S24U modeli alınacak bir model değil bana göre S23U daha mantıklı bir tercih olur.

• Kullanan birinin çektiği makro foto bana ait değil 😉

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Çok iyi gerçekten.

Sipariş verenler teslim alsınlar da bi inceleme bekliyoruz :)

17 sinden sonra dağıtıma çıkacak bayramdan sonra ya kalır bekle babam bekle 😁

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.