Şimdi Ara

Huawei, Samsung'un telefonlarıyla dalga geçen 3 reklam filmi yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performans konusundaki reklamı izledim bence doğru olmuş huawei o kadar şişmiyor 18 aydan sonrasındaki şişmeleri konu aldığını bilmeden, izlemeden önce yorum yapmıştım.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    bu galaxy S10 mu?
  • herhangi bir markanın bir başka markayla dalga geçebilmesi için o dalga geçtiği markanın telefonundaki tüm özellikleri kendi telefonunda barındırıp bir de üstüne kendi fikirlerini koyması gerekir yoksa gereksiz bir dalga geçme eylemi olur. bu samsung için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 27 Kasım 2017; 9:21:12 >
  • Samsung kullanıyorum, iş hayatımda da (gsm test mühendisliği) testleri Huawei ile alırdık ve şunu gördüm ki, Huawei'nin cihazları gerçekten çok seri/akıcı. Bunun yanında 2011 yılına kadar Türkiye GSM sektörünü (baz istasyonlarındaki cihazları) Ericsson sağlıyordu ama Huawei tam 1 ayda Ericsson'un elinden sektörü tamamen aldı ve Ericsson bütün piyasadan çekilmek zorunda kalmıştı. Evet, hala da böyle. Yani şu anda tüm yeni kurulan istasyonlar da Huawei cihazları kullanılmakta (Ericsson çok az mevcut). Peki, ben neden Huawei kullanmıyorum? Gerçekten bilmiyorum :)

• Mate 9 kullanan biri olarak huawei'yi takdir ederim ama samsung'a gönderme yapacak kadar da değil.Bir kere mesaj verebilmen için ortada net argümanlar olmalı.Tamam senin batarya performansın daha iyi olabilir ama bu fark öyle at ile deve değil.Kamera olsun hız olsun samsung'a fark attığın bir noktan bulunmuyor.Gereksiz işlere girmişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu galaxy S10 mu?

Hayır hocam giriş seviyesi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon
    Bu tür karşılıklı atışma reklamlarını çok severim ama bu amatörce hatta çocukça olmuş. Son zamanlarda en iyi atışma videosunu Samsung yaptı;

Mükemmel. Mükemmel olan ise reklamın sonunda adamın Apple tarafından yolun karşı tarafına geçmesi olmuş.
    Anlamlı...

• Mate 9 'ün başarısı geçen sene note 7 in piyasada olmayışındandı. Bakalım full hd ekranlı astronomik fiyatlı telefonla bu başarıyı bu senede yakalayabilecek mi ?

• Apple burayı okuyorsan bak sıkı bir Samsung kullanıcısı olarak adamların açıklarını yazıyorum sana :)

2010 - Ağır ve takılan touchwiz

2012 - Kenarları soyulan ve çatlayan note 2 ve s3

2015 - Hafıza kartı kaldırıldığı için depolama alanı çabuk dolan note 5 ve s6 türevleri

2016 - Patlayan Note 7

2017 - Sorunsuz çalışan Gear S3'e Tizen 3.0 verirken saat alarm seslerini koymayı unutması

• Tartışmanın anlamı yok ne huawei bizim, ne samsung.
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    O zaman neden araklama yapıp sanki ilk defa yapılmış gibi yapıyor! Samsung un bu sektöre kattığı çok önemli bir katkısı var mı yapay zekalı işlemciyi bile yapamamışken!

İleride olduğu tek birşey var o da satışlarda açık ara önde gitmesi.

Ve eklemek te gerekiyor nokia'nın yolunda gidiyor.

Bu gidiş iyi gidiş değil.

• Buna ilave olarak Android güncellemelerini kendisi geç ve hatalı verirken ses yok ama başka markalar sağlam hatasız verince vay efendim neden geç veriyorlar diye saldırtmak ta eklenebilir.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Tabi söylediklerin doğru olabilir ama yaptığı bir çok üründe sıkıntı çıkması bir şey değiştirmiyor.

Madem herşeyi yapıyor da patlayan note hatasını örtmek için neden birim satışı yaptı diye de sormak lazım.

Bu yaşanan süreç bana nokia nın başına gelen şeyleri hatırlatıyor. Nokia da kendi parçasını üretiyor du, sonuç batık bir marka (telefon birimi).

Kaldı ki Samsung çok ileride de neden Apple patentlerini ihlal etti de yaptıklarıyla ilerlemeyi tercih etti.

HTC, Huawei ve xiaomi nin yaptığı herşeyin aynısını sonradan yapıp ilk defa yapmış gibi pazarlamadı mı!

Nitekim bu markalar babamın malı değil, ama para veriyorsak ta eleştirme hakkına da sahibiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: annieste

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

Son derece amatörce. Daha dünkü firma, yıllardır telefon üreten bir firmayla kendini bir tutuyor. Tasarımını birebir kopyaladığın bir cihazı kötülemek de ayrı bir kafa yapısı.

daha dünkü firma dediğin bugün senin ülkende baz istasyonu alt yapısı olarak sağlam bir değere sahip. alo diyebildiğin türkcell çok eyi çekiyi diyebilmen için huawei zte gibi firmalara teşekkür etmen lazım.nokta

Ericson un falan da baz istasyonu var. Demek ki en iyi firma Ericsson.. Hadi sabah akşam şükür namazı kılalım. Kafaya bak.. Sanki hayrına yapıyorlar istasyonları..

şuan piyasadaki en güçlü cat modem tipi huawei mate10 da hadi çıkarsın samsung görelim. bu kadar samsung fanboyluğu yapmayınız.

• olmamış appleı seçmeliydi rakip olarak.

• K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    İnş. ironidir. Lütfen öyle olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka?

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan o kadar skandallar mahkemeler patent davaları davaları kaybetmeler, diğer markaların yaptığı ilk şeyleri alıp kopyalamalar falan diyorsan ironi değil

Eğer nokia konusunda benzerlik yaptığım konusunda soruyorsan tarih tekerrürden ibarettir diyesim geliyor çünkü batmayacak hiçbir marka yok

Örnek olarak, Toshiba ve buna benzer birçok marka.

Ek olarak belirteyim ki kore devlet başkanının adının da geçtiği soruşturma bile markanın adını çok kötü zedelemedi mi!

Samsung hayranlığı yapmaya gerek yok, en azından dünya daki haberleri de takip edin hatta en azından EuroNews gibi haberleri de takip edin ki dünyadan kopmamış olursunuz.

Bu kadar yaşanan krizden sonra ardından arda gelen faaliyet zararlarını birimleri satarak kapatmaya çalışmadı mı.

Şu da var ki daha sonrasında faaliyet kar'ları da açıkladılar, yüzleri güldü ama eskisi gibi de rahat değil.

Neden mi diye sorma çünkü Huawei, oppo, xiaomi de gerçek rakip artık.

Artık telefon alırken ilk tercihler arasında uzun batarya seçeneğide ciddi ciddi öne geçti. Ne ironi değil mi

• garanti konusunda huawei 1.sırada adamlar ilk 3 ayda kırılan ekranı ücretsiz değiştiriyorlar üstelik evden alıp eve teslim

• K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    O işlemci S9 ile gelecek büyük ihtimalle,Satışları bu fiyatlara rağmen gayet iyi,gidişin neresi kötü ?
  • Bu senenin en iyi göndermesini Samsung yaptı bence .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.