Şimdi Ara

Huawei T5 Tablet Sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
13.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Çalışıyor
    Teşekkürler. Peki otg üzerinden veri aktarırken hız durumu vs nedir? Direk hiçbir taşıma yapmadan otg üzerinden birşey izleniyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Kullanacağınız belleğe bağlı. Aktarım yapmadan izleniyor. Üzücü bir sonuç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şöyle bir denedim teknosada bu cihaz alınmaz arkadaşlar.TAB S5 E alın daha iyi üzerine ekleyip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Bugün şöyle bir denedim teknosada bu cihaz alınmaz arkadaşlar.TAB S5 E alın daha iyi üzerine ekleyip.
    Neden alınmaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Menü geçişleri akıcı değil takılıyor.Ram 2 gb az zaten.Bu tablet performansli değil.

• Yazılım güncellemesi gelecekmi ya da geldimi bu tablete internette araştırdım android 8 diyor acil cevap lazım

• arkadaşlar 16 gb alanı dolmak üzeri huawei tab 5 in . sd kart alıcam ama anlıyamadım bir kişi programlar sd karta yükleniyor demiş başka kimse yükleniyor yada yüklenmiyor gibi net bilgi paylaşmamış. sd kart alsam programları uygulamaları oyunları sd karta yükleyebilecekmiyiz?

EDİT: müşteri hizmetlerinden öğrendiğime göre sd kart sadece video muzik depo olarak kullanılabiliniyormuş ayrıca uygulama yada oyun atılmıyormuş. 16 gb doldu sayılır. farklı birşey yüklemek içni kullanmadığımız uygulama yada oyunu silmek gerekiyor. resimle müzikle uğraşmadığım için sd karta gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 3 Mart 2020; 0:14:16 >
  • Bu tabletin 0 dan 100 e şarj olması kaç saat sürüyor?

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hangi model için çalışıyor bi resim atsanız

Adam sormuş yok diye cevap gelmiş:

https://consumer.huawei.com/en/community/details/Huawei-Mediapad-T5-(101)-Support-MHL-to-HDMI//topicId_47443/

Kablo alcam elimde patlayacak mediapad t5 var elimde

Kablo değil de Chromecast gibi cihaz mı kullanıyorsunuz görüntü aktarım var derken anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 22 Mart 2020; 16:6:49 >
  • trimmm kullanıcısına yanıt
    Saat tutmadım ama kendi şarjı ile 2 saati buluyor dolması. 1A akım verdiği için

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Otg üzerinden medya cihazı çalıştırırsınız bellek hafıza kartı vs.

Görüntü aktarımı için içerisinde zaten kablosuz aktarım var kullanacağınız cihaz uyuöu ise wifi üzerinden yapar.

Harici olarakta cihazlar var onları kullanırsınız isteğe bağlı.

Ben otg ye yönelik yazmıştım görüntü aktarımına dair bir şey geçmedi. Doğal olarak linkini verebileceğim ürün yok ortada.

• Yanlış anlaşılma olmuş, ben usb otg denemedim zaten hafıza kartı var diye bana hdmi aktarım olsa iyi olurdu artık wifi aktarım için adaptör ya da mi box gibi cihaz daha alcam.

Ancak almak isteyen için tavsiye etmem 16gb hafıza yetmiyor, hafıza kartına direk uygulama kurulumu yok ek dosyaları atıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.