Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum HTC M8 tavsiye etsem kendime de onu alırdım :) Benim şahsi dusuncem honor 7 kesinlikle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın alıyorum o zaman sagol

• Arkadaşlar arka kamera ile çekilen fotoyu alttaki pencereden görmek için tıkladığınızda foto açılırken önce karlı bozuk bir görüntü gelip foto sonra mı düzeliyor, bakma şansınız var mı? Bende aynen dediğin gibi oluyor, canım sıkıldı akşam akşam.

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Almadan once inceleme fırsatın varsa incele kendine bi.. Sonra begenmezsin vs sonra benden bilme :))

• 😊😊 ok sagol telefonu zaten avea bayisinde gördüm tipi hoşuma gitti benim için öncelik stabil çalışması ve pil süresi bu detaylar ancak bir kaçgün kullanınca belli olur tekrar sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuiopasdfgh

Arkadaslar b330 romu cift sim desteği ekran görüntüsü atıyorum,iki hatta aktif Çalışıyor..

Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

Hocam merhaba
    İki simli cihazlarda 2 adet IMEI oluyor bildiğim kadarıyla. Türk Telekom bu cihazları ithal ederken BTK ya acaba 2 IMEI numarasını da bildirmiş midir? Sonuçta TT romu ile tek sim çalışıyor. Eğer e devlet şifreniz varsa IMEI numaralarını sorgulayabilir misiniz? IMEI öğrenmek için *#06# yapıyorduk en son :)

Ekleme: başka konuda bir arkadaş tek IMEI üzerinden çift sim kullanılıyor demiş.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115669224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 1 Nisan 2016; 23:30:06 >

• g8 ile arasında kararsız kaldım
  • meybahane M kullanıcısına yanıt
    tek imei üzerinden iki ayrı sim kullanılamaz bildiğim kadarıyla.. aynı imei numarasına iki sim takılırsa klonlama olur tam anlamıyla.. hat kapatılır..
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    O konuda arkadaş teknik bir detaydan bahsetmemiş . Bence de sizin söylediğiniz doğru. Çift sim takan arkadaş bizi bilgilendirir umarım. Belki de 2 IMEI birden BTK ya kayıt edilmiştir.
    @dimsum

• Henüz ben de aktif olmasa da ;

'' Dual Standby Çift Hat Özelliği Olan Telefonlar

Çift SIM kartlı telefonlarda bulunan ve iki SIM'in sadece beklemedeyken aktif olduğu ve biri kullanımdayken diğerinin pasif hale geldiği bir özelliktir. Bu nedenle birinden görüşme yapılıyorken diğer hattan arayanlara ulaşılamadığınız bilgisi iletilir. ''

ve Türkiye'miz de satılan Huawei GR5 bu özelliğe sahiptir.

acaba bu özellik mi bilemiyoruz fakat Fransa'da ki honor 7 ve aynı donanıma sahip telefonda 2 ımeı numarası vardı o resmi eklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 2 Nisan 2016; 0:37:10 >
  • G8
    M8
    M8s
    Honor 7

Stabil anlamda hangisi iş görür?

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

tek imei üzerinden iki ayrı sim kullanılamaz bildiğim kadarıyla.. aynı imei numarasına iki sim takılırsa klonlama olur tam anlamıyla.. hat kapatılır..

Arkadaslar tek imei var cihazda, suan aktif kullanılıyor,teknik detaylarını bende bilmiyorum...

• Bir hattan ttnet i ararken,eşimin numarasından öbür hattımı aradım ve Çaldı yani ikisi aynı anda aktifti.. İşin sonu iyi degil gibi :))

İkisi aynı anda aktif değil arkadaşlar birine cevap verirken öbürü bekleme moduna alıyor kendini, dual Standby dedikleri özellik olsa gerek.. Gsmarena dan baktım honor 7 özelliklerde dual Standby özelliği mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakres736 -- 2 Nisan 2016; 2:03:59 >
  • Bu konuda telekom a her birey çift hattın açılması için girişimde bulunsun bu konuda bir organizasyon olabilir küllüyetli bir çoğunluk müracaat ederse düzelebilir nihayetinde küçük bir yama eklenecek
  • Honor 6 konusuna baktım,yurt dışından cihaz getiren arkadaslar da tek imei varmış.. Çift sim ile Çalışıyormuş hatta bir arkadas btk mesaj atmış ve telefon destekliyorsa tek imei cift sim çalışabilirmiş.. Aynı anda Çalışma özelliği ise telefonda dual Standby yani bekleme modunda cift arama olarak ..son olarak honor 6 da sorunsuz kullanılmaya devam edilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakres736 -- 2 Nisan 2016; 2:01:42 >
  • M8s i ele Bi kere.

• dört telefonu da kullandım.. honor 7 tavsiyem..
  • dual standby Çift SIM kartlı telefonlarda bulunan ve iki SIM'in sadece beklemedeyken aktif olduğu ve biri kullanımdayken diğerinin pasif hale geldiği bir özelliktir. telefonun üzerinde tek simli olduğunu gösteriyor.. iki sim kartı beklemedeyken aktif olursa tek imeiye iki sim takılmış oluyor.. iyi araştırmak lazım.. imei kapatılmasın sonra...
  • Dün aldım telefonu beyaz renkli olan
    birkaç fotoğraf çektim gündüz çekimleri ön ve arka kamera olsun gayet yeterli hava birz kararıncada iyi gibi ama tam gece olunca kamera performansı pek iyi gelmedi bana bugün veya yarın çektiğim fotoğrafları atarım.
    Yine aynı bugün içinde antutu skorunu atarım
    telefon hızı muazzam iyi çalışıyor yavaşlama yok
    bişey daha 4.5 g ye geçtim ama telefonda 4.5 g
    otomatik modda var sadece tek olarak 4g yi seçemedim
    1300 tl ye olan fiyat ilk 10 000 için geçerliymiş daha sonra fiyat artacakmış bnm sorduğumda 2000 lerdeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muko1676 -- 2 Nisan 2016; 8:26:34 >
  • 6.0 a güncelleyip çift simle kullanan arkadaşlar,büyük ihtimalle bir süre sonra kullanamayacaklar,çünkü EU versiyonunda resimde görüldüğü gibi iki İMEİ var.
    Honor 7 Unboxing
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.