Tam olarak söylenen tarihlerde çıktı. Şu anda asya pazarında ve ocak başı gibi de tüm dünyaya satışı planlanıyor. 1 ay daha bekleyin arkadaşlar. Harika bir telefon geliyor :)
8860 Honor kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır. Kesinlikle 10 numara telefon. İşlemci hızı dokunmatşpş filan üst düzey. Beraberinde cloud+ diye huawei'nin geliştirdiği bir sistemle geldi. cloud la internet üzerinden 16Gb depolama alanı veriyor. Ayrıca internet üzerinden telefonun o anki yerini haritada görebiliyorum. Ekrana uyarı yazısı yazabiliyor ve sesli alarm çalmasını sağlayabiliyor ayrıca telefonun içindeki verileri yedekleme silme ve telefonu açılmayacak şekilde kilitleme işlemlerini yapabiliyorum :D
Huaweiciler bu model için android 4 çıkarıyorlar. 2 gün önce betasını yükledim ama eksikleri var gibi tam sürüm çıkana kadar yine eski sürüme geçtim :d
Düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
TR de satışa çıktı mı acaba bilen var mı?
Huawei U8860
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
Huawei U8860 bu telefon süpermişya 2 gb ram var diyor 8 mp kamerası var alıcaksan bunu al tabi ama türkiyede varmı bu telefon ?
2 gb. ram yok ram 512 mb. buyrun kendi web sayfasından özelliklerine bakınız
Tavsiye ederim kesinlikle ama pazara bir girsin bakalım...
ben 450 ye denk getirmiştim kampanyayla hb dan..
Huawei kendini kanıtlamış bir marka. Alabiliyorsan 8860 kaçırma derim..
Uzun zamandır Huawei Honor için bekliyordum bildiğim kadarıyla henüz bu telefon Türkiye'de satışa sunulmadı, kullandığım cep telefonumuda kaybedince sabır namına bir şey kalmadı
Bu telefonu ebay gibi bir siteden alsak yurtdışından gelirken sorun olur mu ? Yapmamız ya da dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir ? Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aL-Pi
tr ye satışı yapılıyor kargoyla
gümrüğe takılmaz mı? hem gelse burada sorun yaşanmaz mı, imei ile ilgili filan?
Arkadaşlar Huawei U8850 almayı düşünüyorum ama piyasada hiç görmedigim den dokunmatiğinden işlem hızından emin olmadıgım için kararımı Samsung i8150 Galaxy W çevirmek istiyorum ne dersiniz ?? Sizce hangisini alayım ??
huawei resmi servisleri olmuş olsa hadi alın diyecem. zaten pek piyasada olmadığından dolayı bu kadar iyi özelliklere fiyatı ucuz aynı muadili olan samsung htc blackberry sony modellerinin fiyatının 150 lira falan altında ortalama olarak ama işte sizlere önerrim. servis kapitesi genişletilmiş olsa fiyatlarıda yüksek olur emin olur. ama su anda kullanılacak ğüzel modeller arasındahttp://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx 8150 modeli var 675.00 680,00 arası orjinal samsung servisleri bakımından iyi bir model . başarı telpaya ğötür bozuldukca 2 yıl uğraşşsınlar dursunlar :D
Sakın öyle birşey yapma Ağustos dan beri 8850 kullanıyorum çok güzel bir makina dokunmatik ekran çözünürlüğü hızı gayet iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan_Tüğlü
huawei resmi servisleri olmuş olsa hadi alın diyecem. zaten pek piyasada olmadığından dolayı bu kadar iyi özelliklere fiyatı ucuz aynı muadili olan samsung htc blackberry sony modellerinin fiyatının 150 lira falan altında ortalama olarak ama işte sizlere önerrim. servis kapitesi genişletilmiş olsa fiyatlarıda yüksek olur emin olur. ama su anda kullanılacak ğüzel modeller arasındahttp://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx 8150 modeli var 675.00 680,00 arası orjinal samsung servisleri bakımından iyi bir model . başarı telpaya ğötür bozuldukca 2 yıl uğraşşsınlar dursunlar :D