Şimdi Ara

Huawei Vision açılmıyor (KVK para iadesi yaptı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kvk cihaz takibinde telefonun garanti dahilinde yapılacağı bilgisi geldi. İnşallah en kısa sürede yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Kvk cihaz takibinde telefonun garanti dahilinde yapılacağı bilgisi geldi. İnşallah en kısa sürede yapılır.

öncelikle geçmiş olsun benımde vısıon vardı bende cm yukleyıp kullanıyordum touch recovery yuklemıstım kernel flaslarken yarıda kaldı telelefon pert oldu ama cwm recovery çalısıyordu ne yaptıysam sutl3 ıle stock romu kuramadım download moda gırmıyordu bende garantıye verdım tabı cwm yüklediğimi anlamasınlar dıye telefonun anasını ağlattım hiç tepkı vermıyordu ama garantı ucretsız yaptı anakart batarya kasa tamamen değişti kasa hep çizikti valla sıfır cihaz gönderdıler siz de şanlıymışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia90 kullanıcısına yanıt
    Benimki rom yüklerken olmadı. Class 10 sd kart aldım onu takınca oldu. Sözde telefonu hızlandıracaktım :))
    Denk mi geldi yoksa kartla mı alakalı anlamadım.

Telefona yeni sd kart takarken yapmamız gereken bir şey var mı ?
  • quote:

Benimki rom yüklerken olmadı. Class 10 sd kart aldım onu takınca oldu. Sözde telefonu hızlandıracaktım :))
    Denk mi geldi yoksa kartla mı alakalı anlamadım.

Telefona yeni sd kart takarken yapmamız gereken bir şey var mı ?

hocam benim telde hafıza kartını çok sık olmasada görmemezlık yapıyordu class 4 kıngston kart takılıydı kartı kafama gore takıp çıkarıyordum bırsey olmuyordu dedığim gibi kernel flaslarken bozdum zaten çok problemlı bı cıhaz çok ısınıyordu sıklıkla kılıtlenme ve takılma oluyordu garantiden geldiği gibi sattım ve kurtuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sut L3 ile stock rom yüklemeyi deneyin.Ben cpu dan kaynaklandığını düşünüyorum. Cpu çok düşük geliyor olabilir

EDIT: Telefonu garantiye göndermişsin görmedim. Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 12 Mart 2014; 14:30:57 >
  • Dediğin gibi orijinal rom yükledim ama yine de olmadı. Ondan sonra servise gönderdim.

7 Mart'ta kvk ya ulaştı. 10 Mart'ta kayıt altına aldılar.

Edit : Dün mail atmışlar. Anakart değişimi yapılacakmış. Sipariş vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 12 Mart 2014; 16:52:38 >
  • Sarzini bitir ve bittiginden emin olup 30dk sarza koy sonra telefonun acma ve ses kisma tuslarina bas ilk once ses kismaya sonra power tusuna basili tut ayni anda recevory moda gelecek ordan factory reset yap.
    Not:Garantiye gonderdigini gormedim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reytmen -- 13 Mart 2014; 0:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bir hareket yok. Cihaz takipte şu yazıyor.

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarımı, içinde yer alan anakartın değişimi ile yapılacaktır.Onarım işlemlerine başlanabilmesi için üreticiden anakart beklenmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Garanti Durumu: Garanti Dahili
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 10.03.2014 00:00:00 / Kartal Teknik Servis

Arasam süreç hızlanır mı ?
  • quote:

Hala bir hareket yok. Cihaz takipte şu yazıyor.

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarımı, içinde yer alan anakartın değişimi ile yapılacaktır.Onarım işlemlerine başlanabilmesi için üreticiden anakart beklenmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Garanti Durumu: Garanti Dahili
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 10.03.2014 00:00:00 / Kartal Teknik Servis

Arasam süreç hızlanır mı ?

Pek sanmıyorum hızlanacağını ama aramanda fayda olabilir.
  • Sayın Müşterimiz ; Cihazınız için üretici firma tarafından ücret iadesi sağlanacaktır. İbraname, kimlik fotokopisi, fatura ve telefonunuza ait kutu içerisindeki tüm aksesuarları cihazınızı bıraktığınız KVK servisine ulaştırmanız beklenmektedir. KVK servisleri iletişim bilgilerinehttp://www.kvkteknikservis.com/KVK/service.asp'dan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Ücret iadesi yapılacakmış. Kvk cihaz takipte yukarıdaki mesaj yazıyor. Yalnız ben telefonla beraber tüm aksesuarları, faturayı ve kimlik fotokopisini gönderdim.

İbraname nedir hiç bilgim yok.
    Telefonu hepsiburada'dan taksitle aldım. Ücret iadesi ne şekilde oluyor. Hediye çeki isteyebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 31 Mart 2014; 23:31:35 >

• İbranameyi gönderdim. İnşallah parayı çabuk gönderirler.

Gelen parayla Y320 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ?
  • quote:

İbranameyi gönderdim. İnşallah parayı çabuk gönderirler.

Kamerası kötü diyolar kardeş tavsiyem ya ascend p1 yada paran varsa p6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

quote:

İbranameyi gönderdim. İnşallah parayı çabuk gönderirler.

Kamerası kötü diyolar kardeş tavsiyem ya ascend p1 yada paran varsa p6

Param yok :)

Gelen paranın üzerine 50 - 60 lira koyup almayı düşünüyordum. Kamera ben için çok önemli değil. Diğer özelliklerine bakarsak bizimkilerden iyi duruyor.

P1'i abim kullanıyor. Gerçekten çok iyi telefon ama şu an o kadar para veremem.
  • Az önce para hesabıma yattı. Kvk ile ilgili o kadar şikayetten sonra bu kadar kolay vermelerine şaşırdım. Çünkü ben hiçbir şey yapmadan oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.