Şimdi Ara

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
52
Favori
186.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAliTR

hocam, s17 çok güzel olmuş. sizden ricam etsem distance ekleyip yayınlayabilir misiniz?😊
    Bugün halletmeye çalışacağım telegram kanalını takipte kalın.
  • Arkadaslar honor magic watch 2 satin aldim. Trknoloji konusunda cok iyi degilim. Mevcut health surumuyle telefonu ingilizce falan yapmadan indirdigimiz face yi hethangi bir yere atip yukleyemiyormuyuz. Okudum ilk sayfayi fakat cok karisik geldi. Sizfen ricam bir aptala anlatir gibi bana nasil tema yukleyecegimi yazarmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lutfen yardimci olurmusunuz. Hicbir sey anlamadim. Temalari nereye atacagiz

• Bu indirdigimiz hwt uzantili dosyalari nereye atiyoruz. Yardimci olursaniz memnun olurum

• Sonunda honor magic 2 ye custom arayüz yüklemeyi başardım ama arayüz yükledikten sonra bir başka arayüz yüklediğimde önce yüklediğim siliniyor bu sorunu çözmek mümkün mü?

• Beta sağlık yöntemi ile yapıyorsunuz sanırım. Bu yötemle sadece 1 tane yüklenir. Her yüklenen bir öncekinin yerine yüklenir. Bide taichi diye bir yöntem var. Onunla yaklaşık 30 tane yükleniyor. Telgramda ve nette araştırın bu yöntemi.

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Beta değil 10.0.5.315 sürümü zaten taichi 6.0 3 kullanıyorum çözemedim bu işi...

• Multiface için taichi ile sonu .511 ile biten sağlık uygulamasını kullanın.

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkürler Birde şöyle durumlar var bir arayüz atıyorum onu 5-6 defa peş peşe cihaza yüklüyor, saat arayüzlerinin resmi telefonda gözükmüyor körlemece yolluyorum.

• saint1 kullanıcısına yanıt
    Üstad honor magic watch 2 kullanıyorum sadece bu arayüz(nomos) yüklenmiyor ismi değiştiriyorum yinede format desteklenmiyor uyarısı alıyorum sebebi sizce ne olabilir teşekkürler.
  • Selamlar, İlk sayfada anlatılanları yaptım ancak en son aşamada yeterli alan yok, bazı yüzleri silin diyor. Sanırım daha önce yüklediğim kadranlarla hakkımı doldurmuşum. (Burayı okumadan ve denemeye karar vermeden önce health uygulamasından onun bana sunduğu kadranlardan yükleme yapıyordum) Ancak Health Beta'da Kadran kısmına girince saatimdeki mevcut kadranlar artık çıkmadığı için silemiyorum da. Kaldım öylece. Ne yapabilrim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Saint hocam hep 1fps lik hareketli saat arayüzleri görüyorum cihazın donanım sınırı ile mi alakalı ?

Samsung active 2 hareketli dişli çark watch faces i yapmak mümkün mü?

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Saint hocam hep 1fps lik hareketli saat arayüzleri görüyorum cihazın donanım sınırı ile mi alakalı ?

Samsung active 2 hareketli dişli çark watch faces i yapmak mümkün mü?

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu

Hocam bir bakmanız mümkün mü?

• Merhabalar
    honor magic watch 2 kullanıyorum airstream temasini cok seviyorum bu tema uzerinde degisikler yapmak istiyorum temanin ham dosyasina nasil ulasabilirim tesekkurler
  • Merhaba,

Saati genellikle Always on Display modunda kullanıyorum. Bekleme ekranlarının çeşitliliği yok denecek kadar az. Acaba Bekleme ekranı için de yeni watch face yükleyebiliyor muyuz?

Teşekkürler.
  • _paradox kullanıcısına yanıt
    Hayır yüklenemiyor. İçinde ne varsa onu kullanabilirsin

• merhabalar
    bildirim geldiginde ekran acilip mesaji gostermiyor illa ekrani kendim acmam gerekiyor bunu degistirmenin. bir yolu var midir? tesekkurler

• Samsung arayüzlerinde gölgelendirmeler için jiroskop destekli temalar bolca var bu cihazda jiroskop destekli tema yapmakta mı mümkün değil ben anlamadım çok mu zor iş ???
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.