Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Triadlon ne demek.hocam.nee ozelligi.var bu uygulamanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Triadlon ne demek.hocam.nee ozelligi.var bu uygulamanin
    Daha henüz aktif hale getirmediler ama triatlon aktivitesi başlattığınızda önce Yüzme ile başlatıyor sporu, sonra bisiklet ile devam ediyor ve koşu ile bitiriyorsunuz. Tüm verileri üç aktivite için beraber topluyor (Tabi her aktiviteye uygun verileri) ve aktiviteler arası geçiş süresini de ölçüp raporluyor. Triatlon yarışlarına katılıyorsanız çok önemli bir özellik. Garmin saatlerin çok iyi yaptığı ama karşılığında çok da para istediği bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Watch GT olayı şekilden başka bir şey değil. Amazfit Bip ile Xiaomi Mi Band 3'ün önemli noktalarını alıp yuvarlak şekil vermişler, "sporcu saati" diye kaktırıyorlar. Ben 1 senedir spor yapan, 30 kilo vermiş biriyim. Kesinlikle işin performansında değilim. Apple Watch hariç saatler üç aşağı beş yukarı hep aynı performansı gösteriyor ama bu saati alanlar asla en fazla 500tl edecek bir ürüne 2 kat para verdiğini unutmasın. Neden mi?

1) Yerleşik bir hafızası yok. Müziksiz spor nasıl olacak acaba sayın Huawei bey?
    2) Müzikleri remote kontrol olayı yok. Spotify'da şarkı çalarken saatten müzik değiştirememek? 2019'da yaşıyoruz sanıyordum.
    3) Bildirimlere cevap verememek.
    4) Huawei'nin kendine özel işletim sistemi işine girmesi. Pixel Watch çıkarsa çok şey değişir gibi geliyor bana.
    5) Belli bir marketi olmaması. Saatten fotoğraf çekmek büyük keyif aslında.
    2. ve 3. maddeyi yapacaklar diye umutla bekliyorum, çok pil de götüren birşey değil.4 bence doğru bir hareketti. Google Wear güzel başlasa da doğru noktalara evrilemedi kişisel görüşüm. Çok özellik barındırmaya çalışıp hiçbirini doğru düzgün yapamayan bir cihaza dönüştü. 5. madde de watchface marketinden sonra Huawei'in yavaş yavaş gireceğini düşündüğüm bir alan olacak ama Lite OS'a ciddi versiyon atlatmaları lazım bunun için. Custom Watchface altyapısı başka, Custom Uygulama bambaşka birşey. Tek bildiğim saat donanım olarak çok iyi. Bence donanım olarak Amazfit Bip veya Mi Band 3'den çok daha üst bir yerde, fiyat farkı da normal. Yazılım olarak da güzel bir başlangıç yaptı, keşke Pebble firmasını satın alan Fitbit yerine Huawei olsaydı, o zaman bu donanım, o platform ile birleşip gerçekten ideale çok daha yakın bir ürün olurdu.

• boneym B kullanıcısına yanıt
    Whatsapp cevap verme ozelligi gelse sevincten.ucarim. sence yazilimla gelirmi? Can.sikici.nokta 128mb hafizasi olmasi. Ya insan 1 gb.yapar bukadarmi dusuncesiz.bunlar . İste 128mb hafizaya bu.ozellikleri.yerlestirmeleri kolay.gibi.gozukmuyor

• Nisan da cikacak olan Saat yuzleri store unu bekliyoruz.. Zz

• Bu sabah gelen 2 Whatsapp mesajini kacirdi Huawei watch gt..
    Sonra gelen whatsapp mesajlarini kacirmadi yani ayarlarla ilgili bi durum yok

• İsteyen olursa kapalı kutu var arkadaşlar, cihaz yanında geldi açmadan satıyorum

• Selamlar arkadaşlar.
    Classic model alma arifesindeyim. Vatan bilgisayara da yeni Active modeli gelmiş Classicten dahada ucuz.

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Bekleyin, classic 1040 tl ye diger model de 840 tl ye dusucek cok yakinda

• quote:

Orijinalden alıntı: speedygonzales926

Bekleyin, classic 1040 tl ye diger model de 840 tl ye dusucek cok yakinda
    Nasıl olcak bu bilgiyi nereden aldınız?
    Şuan nedense Active modeli daha uygun Classicten ama neticede Active ile Sport modelin kayışları aynı kalitede.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Eğer almadıysanız bir akıllı saatten beklentilerinizi yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz
  • Active sport Classic elegant modellerini karşılaştıracak bir arkadaş var mı? Araştırıyorum ancak bazı şeyleri anlamadım. En iyi olanı sport gibi geliyor ancak çok hakim olamadım. Bir de bu face store olayı Classic ve sport için de olacak değil mi?

• Ozellik.bakimindan fark 0. Hangi renk.hosuna.gidiosa al. Active bence guzel. Simsiyah istersen sport al.en.sport kulaniom

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Eğer almadıysanız bir akıllı saatten beklentilerinizi yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz
    Hocam çok teşekkür ederim. aradığım ve alacağım akıllı saat bu model zaten, sadece fiyatlarının düşeceğini nereden biliyorsunuz yada tahmin ediyorsunuz onu öğrenmek istiyorum.

@beksipeys Hocam saat modelleri arasında şöyle bir fark var.

Sport ve Classic modelleri aynı dönemde çıktı. İkiside 46MM kasaya sahip.
    Sport modeli tamamen siyah kasaya sahip ve siyah silikon kayışla geliyor.
    Classic modeli ise metalik üst kasa ve siyah bezel(Çember) tasarımına sahip. iç tarafı silikon ancak dış yüzeyi deri kaplı bir kayışla geliyor.

Active ve Elegant modelleri bu ay satışa çıktılar. Üsttekiler ile özellik olarak incelemelerde gelen tek fark Triatlon modu ile gelmeleri.
    Active 46mm kasaya sahipken Elegant 42mm kasaya sahip olup daha çok ince bilekli yada bayan kullanıcıları hedef alıyor.
    Elegant modelinde boyutla beraber pil süresi 2 haftadan 1 haftaya düşüyor.

Active ve Elegant serisi ile Triatlon moduna ek olarak Nisan ortalarında gelecek bir güncelleme ile saat arayüzü içeren bir marketten bahsediliyor.

İyi haber ise aynı market uygulaması ve triatlon modu diğer Classic ve Sport modellerinede gelecek.
    Active modeli Sport ve Classic ile aynı ebatlarda, yani 46MM. Classic modeli gibi çift renk kasaya sahip, biraz daha koyu gri kasası var.

Yani Aslında Active Sport ve Classic modelleri birebir aynı özelliklerdeler.
    Elegant ise daha ufak ebatlarda ve pil süresi daha düşük

Huawei Watch GT Active, Sport, Classic
    - 1.39inç (454x454) AMOLED 326 PPI ekran 46mm Kasa
    - 46mm saat kasası büyüklüğü
    - Bluetooth 4.2 bağlantı Android 4.4 ve iOS 9.0 üzeri destekli
    - 5ATM 50 metre suya dayanıklılık
    - GPS, GLONASS, GALILEO desteği
    - 3D uzaklık, yükseklik, barometre, pusula sensörleri
    - Spor aktiviteleri için özelleştirilmiş takip sistemi
    - Fluoroelastomer kayış renk seçenekleri
    - Cihaz ölçüleri 46.5 x 46.5 x 10.6 mm; ağırlık 46g
    - Optik kalp atışı sensörü
    - 14 gün pil ömrü

Huawei Watch GT Elegant Edition
    - 1.2inç (390x390) AMOLED ekran 42mm kasa
    - 42mm saat kasası büyüklüğü
    - Bluetooth 4.2 bağlantı Android 4.4 ve iOS 9.0 üzeri destekli
    - 5ATM 50 metre suya dayanıklılık
    - GPS, GLONASS, GALILEO desteği
    - 3D uzaklık, yükseklik, barometre, pusula sensörleri
    - Spor aktiviteleri için özelleştirilmiş takip sistemi
    - Fluoroelastomer kayış renk seçenekleri
    - Cihaz ölçüleri 42.8 x 42.8 x 10.5 mm; ağırlık 36.2g
    - Optik kalp atışı sensörü
    - 7 gün pil ömrü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 5 Nisan 2019; 21:30:43 >

• Çok çok teşekkür ederim. Spor modelinden sipariş vereceğim. Bir ton video da izledim ancak benzer diyorlar özellikleri için. Aynı demiyorlardı. Sanıyorum inceleyenler de pek hakim değiller konuya. O yüzden kafam karışıyordu. Tekrar çok çok teşekkürler. @nohackmove@uyguna_iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 5 Nisan 2019; 23:50:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek

Çok çok teşekkür ederim. Spor modelinden sipariş vereceğim. Bir ton video da izledim ancak benzer diyorlar özellikleri için. Aynı demiyorlardı. Sanıyorum inceleyenler de pek hakim değiller konuya. O yüzden kafam karışıyordu. Tekrar çok çok teşekkürler. @nohackmove@uyguna_iphone
    Rica ederim. Bende hediye olarak gelecegi icin aylardir bekliyorum. Malum hanim alcam dedi elim kolum bagli sabirsizlikla classic modelini bekliyorum aylardir.

• Bugün spor modelini aldım. Kurulumu yaptım ancak face store henüz yok. Bir de buna ekran koruyucu alayım mı yoksa gerek yok mu? Sizler kullanıyor musunuz?

Ek olarak al diyeceğiniz yahut şunu yap diyeceğiniz şeyler varsa muhakkak paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 7 Nisan 2019; 1:16:9 >
  • Face store nisan.ortasinda.gelecek hepimiz bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Face store nisan.ortasinda.gelecek hepimiz bekliyoruz
    Tamam hocam. Alet çok güzelmiş. Çok şık olmuş.

• Evet ama eksik cok keske wassap cvp.verme ile muzik.olsaydi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.